2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben dahil kimseyi merak etmeyin uzun süre gelmezse diyorum. Çünkü yazmak paylaşımda bulunmak isteyen gördüğünüz gb fırsat buluyor bi şekilde. Gelmeyen istemediği için gelmiyodur diyorum canım
Niye merak etmeyelim:)

Ben dahil kimseyi merak etmeyin uzun süre gelmezse diyorum. Çünkü yazmak paylaşımda bulunmak isteyen gördüğünüz gb fırsat buluyor bi şekilde. Gelmeyen istemediği için gelmiyodur diyorum canım
Himm simdi anladim pardon :)

M merllin masallah bebise :)
ranapinar ayhkdry kizlar bende ilk avent ile basladim sonra chicco aldim. Bunlar anne gogsu hissi veriyomus az akisli. Sonra bu iki biberonu birakti. Ikisininde plastik kismi duz diye nukun emzik seklindekini aldik. Cunku biberonu emmiyodu ama emzigibi cuk cuk emiyodu. Dr brownu ilk ayinda hic sevmemisti cunku avent ve chiccoya gore az geliyodu. Ozmanlar istahli oldugu icin dr brownu ammemisti. Ama simdide sadece onda iciyo :)) Gercekte bebekleri anlamak zor bi gunleri digerini tutmuyo :)))

Esim baskule once kendi cikiyor, sonra kucaginda bebekle cikiyor, araaki gsrki hesapliyoruz bebeğin kilosu oluyor :)
Canim bizde hep öyle yapıyoruz sürekli farklı cikiyordu zaten drda cok dusuk cikti bizde böyle deniyelim dedik :))

Bende acamadim link yanlis oluyor kitananin guncesi uyku arkadasim kuzu diye arativer cikiyor
canlar arama kismina todizoo yazin o zaman alt tarafkarda panda maymun tavsan vs var cok seker le r bence siz begencek misinz bakalım

Cok dogru soylediklerin :)

kizlar ben yanlis anlamism bebeem okudum yaziyi alvam bende mumi cok renkli kuzu baya sade hangisini severler acaba

Gece 2'de anca uyuduk bizim bebiş niye böyle ya. Ne zaman düzene girecek. Yoksa düzen bizim elimizde mi?
Bizimki de gece uyumak bilmiyor. Gece 1.5 2 de ancak uyuturuz. 2 saat,1 saat Allah ne verdiyse sabaha kadar nöbetteyiz. Bazen diyorum ki yeni doğanken sarılığı vardı artmasın diye sık besliyor ve uyandırıyorduk. Sarılık 1.5 aya uzadı ve uzunca bir süre sık besledik uyanďırdık. Sanırım bizimki o günlerin intikamını alıyor , bu sefer de o bizi uyutmuyor. :)

cok mantıklı canım ama battaniye falan var ağırlık yapmaz mı ki onlar :) bu arada çok tatlı bi bebeğin var allah bağışlasın

ayhkdry Kıyamam kuzucuğaaa maşallah
Teşekkür ederim kizlar :)
Canm dun 6880 geldi bebis bugun biz buna koyunca 7.8 geldi bizim yontemimiz şu 7.8 üzerinden gidicez sonucta battaniye ve legenin agirligi sabit oglan kilo aldikca ki insallah alir 7.8 in üzerinden artan gramlar bebisin kilosunun artisidir dedik bir hafta snra tarticaz yine zorla verdim bugun sagdigim sütü bakalim yarin nasil geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…