Kizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Niye merak etmeyelim:)
Himm simdi anladim pardon :)Ben dahil kimseyi merak etmeyin uzun süre gelmezse diyorum. Çünkü yazmak paylaşımda bulunmak isteyen gördüğünüz gb fırsat buluyor bi şekilde. Gelmeyen istemediği için gelmiyodur diyorum canım
Canim e bebekte ne olarak arattirdin bulamadim ben :-/bebeem
http://mobil.e-bebek.com/todizoo-zoopy-bebeklerpanda_INS-00010 bu ve iki ustunde tavsan var Lila renginde cok seker yaaa alcam galibaa
Esim baskule once kendi cikiyor, sonra kucaginda bebekle cikiyor, araaki gsrki hesapliyoruz bebeğin kilosu oluyor :)Kizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Canim bizde hep öyle yapıyoruz sürekli farklı cikiyordu zaten drda cok dusuk cikti bizde böyle deniyelim dedik :))Esim baskule once kendi cikiyor, sonra kucaginda bebekle cikiyor, araaki gsrki hesapliyoruz bebeğin kilosu oluyor :)
Bende acamadimAy ben açamadım o sayfayıbebeem
canlar arama kismina todizoo yazin o zaman alt tarafkarda panda maymun tavsan vs var cok seker le r bence siz begencek misinz bakalımBende acamadimlink yanlis oluyor kitananin guncesi uyku arkadasim kuzu diye arativer cikiyor
Selam annişler :) bazen görüyorum eski arkadaşları merak edenler ve iyi niyetle neredesiniz diye soranlar oluyo. Doğrusu şaşırıyorum buna. Çünkü gelmek yazmak paylaşmak isteyen zaten burada olur. Elbet geçerli sebepleri vardır, bana göre en akla yatkın seçenek istemiyor oluşları. Çünkü yoğunluk- yorgunluksa bizde de var. Ama illa ki fırsatımız oluyor paylaşıma. Kendi adıma konuşacak olursam 2015 eylül anneleri topiğinde yoğun paylaşım yapmasam da arada yazardım ama mutlaka satır satır okurdum. Çok şey öğrendim burda. Damdan düşenin halinden yine düşen anlar demişler. Ki buranın diğer bi güzelliği de sırf hamilelik bebek vs değil her şeyi konuşabiliyor oluşumuz. Herkes doğum yaptı bebeğine kavuştu ama sorular sıkıntılar bitmedi arttı. Bu yüzden hala burdayız ve kimilerine saçma gelecek olsa da açıkçası buraya karşı vefa borcum olduğunu bile düşünüyorum içten içe :) kimbilir yazmadan okuyan birilerine faydamız oluyodur farketmesek de. her an yazmak zaten imkansız ev-bebek-iş derken mümkün olmuyor bu. Ama hep yazmasam da okuyorum. Hamilelikte yazıp da şu an aktif olmayanlara da sözüm yok, bunun bir tercih olduğunu düşünüyorum dediğim gb. O yüzden kimseyi merak etmeyin anacım. Öperim gözlerinizden
Ay bu arada bigün ortadan uzuuuun süre kaybolursam beni de merak etmeyin
http://www.hepsiburada.com/bondigo-kikirdayan-uyku-arkadasim-p-OYUNWEEBP1207 bu da guzel fiyat da uygun ama kargo ucreti yazmıyor :-/kizlar ben yanlis anlamismbebeem okudum yaziyi alvam bende mumi cok renkli kuzu baya sade hangisini severler acaba
cok mantıklı canım ama battaniye falan var ağırlık yapmaz mı ki onlar :) bu arada çok tatlı bi bebeğin var allah bağışlasınKizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Lila tavsan cok seker ya :) e bebege bakmam lazim gidince :)canlar arama kismina todizoo yazin o zaman alt tarafkarda panda maymun tavsan vs var cok seker le r bence siz begencek misinz bakalım
Bizimki de gece uyumak bilmiyor. Gece 1.5 2 de ancak uyuturuz. 2 saat,1 saat Allah ne verdiyse sabaha kadar nöbetteyiz. Bazen diyorum ki yeni doğanken sarılığı vardı artmasın diye sık besliyor ve uyandırıyorduk. Sarılık 1.5 aya uzadı ve uzunca bir süre sık besledik uyanďırdık. Sanırım bizimki o günlerin intikamını alıyor , bu sefer de o bizi uyutmuyor. :)Gece 2'de anca uyudukbizim bebiş niye böyle ya. Ne zaman düzene girecek. Yoksa düzen bizim elimizde mi?
cok mantıklı canım ama battaniye falan var ağırlık yapmaz mı ki onlar :) bu arada çok tatlı bi bebeğin var allah bağışlasın
Teşekkür ederim kizlar :)
bundan ben aldım canım ama uyku arkadaşı olarak müzikli ve ışıklı kaplumbağamız var bunu günlük kullanıyor çok da seviyor onun kıkırdamasına bnezer sesler çıkarıyor gülüşü falan o şekilde çok komikhttp://www.hepsiburada.com/bondigo-kikirdayan-uyku-arkadasim-p-OYUNWEEBP1207 bu da guzel fiyat da uygun ama kargo ucreti yazmıyor :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?