- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Leğenin içinde mi? Çok şirin. Kimin aklına geldi? Bayıldım bu yönteme.Kizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Bende acamadimlink yanlis oluyor kitananin guncesi uyku arkadasim kuzu diye arativer cikiyor
Bizikide agladi bide beli büküldü gibi oldu benim oğlum dışa dönük olacak öbür türlü asla durmaz bende bakıyorum kucakta taşımak çok zor oluyor artık maşallah büyüdüler gerçi ben bu hastalıktan sonra dışarı çıkmaya korkuyorumKanguru almaya niyetlendim mağazada denedik biraz bnm kız agladi içinde sonra vazgectik
Canm benim aklima geldi ilkten ayaklarini bastirdim ama baktik olmuyor nasil sabit durur dedik bu legene oyuncaklarıni koyuyordum onlari bosaltip batyaniye koyduk cok komik olduya nasil bakiyordu gülmekten kirildik :))Leğenin içinde mi? Çok şirin. Kimin aklına geldi? Bayıldım bu yönteme.
Nerden aldin ya bende istiyorum hepsiburada ve gittigidiyorda 19.90 kargo ne kadar belirtilmemis :-/bundan ben aldım canım ama uyku arkadaşı olarak müzikli ve ışıklı kaplumbağamız var bunu günlük kullanıyor çok da seviyor onun kıkırdamasına bnezer sesler çıkarıyor gülüşü falan o şekilde çok komik
linke kadinlar kulübü de karışıyor nedense :-/Teoride kolay da pratiğe geçemiyorum ben ne yazık ki
Hangi kargo sirketi canin bes liradan fazla değildir
Polise haber verdinmi canimOğlumu uyuttum 15.dakikada uyandı. Emzirdim tekrar uyuttum. 45 dakikada uyandı. Sonra 20 dakikada uyandı. Kocaya dedim ki bir dahaki uyanmada kucağına alıp pışpışlayıp uyutma sırası sende.Güldü. Ben bir mutfağa gidip çay yapayım dedi tüydü . Yarım saati geçti kocadan haber yok
Ups 6 lira genelde bu tür ürünler. Hepsi burada da biri kargo ucreti cok tuttu gibi bise yazmis ona takildim.Hangi kargo sirketi canin bes liradan fazla değildir
polis değil de itfaiyeye haber vermeyi düşünüyorum. Mutfakta bir yere falan düştüyse çekip çıkarsınlarPolise haber verdinmi canim
Merhaba hosgeldin :)Slm hanimlar..bende bir eylül annesi olarak aranıza katilayim dedim..
Slm hanimlar..bende bir eylül annesi olarak aranıza katilayim dedim..
Kaç tatlı maşallah bizde önce kendimiz tartiliyoruz sonra da oglusumuzu aliyoruz kucagimizaKizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Ulen cok uyaniklar he.Hehehee mutfağa kaçan kocayı basmaya gittim.Adam oturmuş çay içiyor. Dedim '' ne kaçtın? ''
Dedi'' çaya bakmaya gidiyorum sen de içecek misin dedim '' yok içmiycem dedin dedihem ses olur çocuk uyanır ondan dedi.
Hem kaç hem kendine çay koy biz neyiz
uyanıklar valla.Ulen cok uyaniklar he.
Canım onlar uyku arkadaşı olarak geçiyor.Benimkini ablam yurt dışından getirmişti. Burada da olması lazım ama.Eki Görüntüle 1738226 Eki Görüntüle 1738227
Benimki de horluyo su anuyanıklar valla.
Yardım eder sağolsun da böyle kaçmaları da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?