2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kanguru almaya niyetlendim mağazada denedik biraz bnm kız agladi içinde sonra vazgectik
Bizikide agladi bide beli büküldü gibi oldu benim oğlum dışa dönük olacak öbür türlü asla durmaz bende bakıyorum kucakta taşımak çok zor oluyor artık maşallah büyüdüler gerçi ben bu hastalıktan sonra dışarı çıkmaya korkuyorum

Leğenin içinde mi? Çok şirin. Kimin aklına geldi? Bayıldım bu yönteme.
Canm benim aklima geldi ilkten ayaklarini bastirdim ama baktik olmuyor nasil sabit durur dedik bu legene oyuncaklarıni koyuyordum onlari bosaltip batyaniye koyduk cok komik olduya nasil bakiyordu gülmekten kirildik :))

Nerden aldin ya bende istiyorum hepsiburada ve gittigidiyorda 19.90 kargo ne kadar belirtilmemis :-/

Oğlumu uyuttum 15.dakikada uyandı. Emzirdim tekrar uyuttum. 45 dakikada uyandı. Sonra 20 dakikada uyandı. Kocaya dedim ki bir dahaki uyanmada kucağına alıp pışpışlayıp uyutma sırası sende. Güldü. Ben bir mutfağa gidip çay yapayım dedi tüydü. Yarım saati geçti kocadan haber yok

Polise haber verdinmi canim

Hehehee mutfağa kaçan kocayı basmaya gittim. Adam oturmuş çay içiyor. Dedim '' ne kaçtın? ''
Dedi'' çaya bakmaya gidiyorum sen de içecek misin dedim '' yok içmiycem dedin dedi hem ses olur çocuk uyanır ondan dedi.
Hem kaç hem kendine çay koy biz neyiz

Ulen cok uyaniklar he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…