Bence biberonu tamamen kesin..Ya arkadaşlar bu sıpa beni uyanikken emmiyor sinir oluyorum dr.browns 2 numara başlığının aldık bir kaç defa verdim bu hastaligindada çok aglayinca eşim kızdı ağlatma çocuk hasta mama ver dedı kavga dövüş verdim biberon ucundanmidir yoksa hastalıktanmıdır bilmiyorum bu durum çok canımi sıkıyor bugün eski başlığını yaptım 30 cc mama yaptım icecekmi diye çekti çekti biraz geri bıraktı napsam acaba korkuyorum beni almayacak diye uyanikken tövbe almiyor annemde bu çocuk seni bırakacak herhalde bende öyle olmuştum diyor bir akıl verin ya
Dostlar mi? 10 yillik dostum daha bebegi gormeye gelmedi, nafiren resim ister, yakinda gelcem der.
Bekar oldugundan halden anlamayan dostlarim cok benim
Komsumuzun doktor tanidigi kullanmaniza gerek yok demis. Bi de kansiz mi degil mi bilmeden neden verier onu da anlamadim :-/
bir haftadır benimki de uyanıkken emmiyor,hatta mama biberon da almiyor. Uyku arası besliyorum. Zaten zor uyutuyorum bir de beslemek için uykusunu gözlüyorum. Belki dönemseldir, uykuda aldığı sürece emzirseniz. Hıc emmemesinden iyidir.Ya arkadaşlar bu sıpa beni uyanikken emmiyor sinir oluyorum dr.browns 2 numara başlığının aldık bir kaç defa verdim bu hastaligindada çok aglayinca eşim kızdı ağlatma çocuk hasta mama ver dedı kavga dövüş verdim biberon ucundanmidir yoksa hastalıktanmıdır bilmiyorum bu durum çok canımi sıkıyor bugün eski başlığını yaptım 30 cc mama yaptım icecekmi diye çekti çekti biraz geri bıraktı napsam acaba korkuyorum beni almayacak diye uyanikken tövbe almiyor annemde bu çocuk seni bırakacak herhalde bende öyle olmuştum diyor bir akıl verin ya
Hepsiburadadan almistim canim bizimkinin ipi var cekiyosun titriyor 19-20 civarı bir şeydi sanırım.Nerden aldin ya bende istiyorum hepsiburada ve gittigidiyorda 19.90 kargo ne kadar belirtilmemis :-/
Aynen gece 2.30 gibi yatiyorum bazen sirf kendime vakit ayirayim diye. Gündüz uyuyunca anca iş...Bebis uyudumuydu en sevdiğim an...yatakta telefon bakmak
.kendime kalan yegane zaman...
19.90 evet. Kargoyu hatirliyor musun peki?Hepsiburadadan almistim canim bizimkinin ipi var cekiyosun titriyor 19-20 civarı bir şeydi sanırım.
Kesinlikle test yok bisey yok ic ha babam ic benim oglan tosuncuk zaten esimlede konustum tamam icirmeyelim dedi ben hamileyken bile kan ilaci vermedi dr demir iyi yuklemeyelim dedi.Siseyi direk atiyorum.
19.90 evet. Kargoyu hatirliyor musun peki?
Uyanıkken baya uyanik davranip rahata kaciyor seninki bence. Cok ac da olsa almiyor mu ki?Ya arkadaşlar bu sıpa beni uyanikken emmiyor sinir oluyorum dr.browns 2 numara başlığının aldık bir kaç defa verdim bu hastaligindada çok aglayinca eşim kızdı ağlatma çocuk hasta mama ver dedı kavga dövüş verdim biberon ucundanmidir yoksa hastalıktanmıdır bilmiyorum bu durum çok canımi sıkıyor bugün eski başlığını yaptım 30 cc mama yaptım icecekmi diye çekti çekti biraz geri bıraktı napsam acaba korkuyorum beni almayacak diye uyanikken tövbe almiyor annemde bu çocuk seni bırakacak herhalde bende öyle olmuştum diyor bir akıl verin ya
Saglik ocagina ver ihtiyaci olana versinler bence.Kesinlikle test yok bisey yok ic ha babam ic benim oglan tosuncuk zaten esimlede konustum tamam icirmeyelim dedi ben hamileyken bile kan ilaci vermedi dr demir iyi yuklemeyelim dedi.Siseyi direk atiyorum.
Bizimkinin uyku arkadaşı benim deTam hatırlamıyorum ama toplamda 35 tuttu yanında baska şeyler de vardı 7 tlydi galiba kargo. Biz 1. Ayin sonunda almıştık baya oldu.
Tükürük bezleri olusurken oluyor ilk de artik olustu o. Gazdandir muhtemelen.Benim kız da 4 gün kaka yapmadı.bugün yarım fitil verdimm...ikinip ağlıyordu süreki..sizinkerdede oluyormu?birde kakasini yaparken köpürte köpürte yaptı..
Bencede. Bir de süt notrlestiriyormus.Vegaferondan bize de verdiler. Ben de doktoruna sormadan vermicem. Ihtiyacı var mı yok mu bilmeden gereksiz yükleme yapmak bana saçma geliyor. Hem kabızlık yapma ihtimali varmış durup dururken kızımın rahatini bozmak istemiyorum.
Ooo daha neler var kimbilir. Hiç gerek yok.Bencede. Bir de süt notrlestiriyormus.
Ek gidaya gecince veririm ben pekmez ogluma ev yapimi misOoo daha neler var kimbilir. Hiç gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?