2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ya arkadaşlar bu sıpa beni uyanikken emmiyor sinir oluyorum dr.browns 2 numara başlığının aldık bir kaç defa verdim bu hastaligindada çok aglayinca eşim kızdı ağlatma çocuk hasta mama ver dedı kavga dövüş verdim biberon ucundanmidir yoksa hastalıktanmıdır bilmiyorum bu durum çok canımi sıkıyor bugün eski başlığını yaptım 30 cc mama yaptım icecekmi diye çekti çekti biraz geri bıraktı napsam acaba korkuyorum beni almayacak diye uyanikken tövbe almiyor annemde bu çocuk seni bırakacak herhalde bende öyle olmuştum diyor bir akıl verin ya

Bence biberonu tamamen kesin..
Calismiyorsaniz eğer..sanırım biberon kolayı na gelmeye baslamis

Dostlar mi? 10 yillik dostum daha bebegi gormeye gelmedi, nafiren resim ister, yakinda gelcem der.
Bekar oldugundan halden anlamayan dostlarim cok benim
Komsumuzun doktor tanidigi kullanmaniza gerek yok demis. Bi de kansiz mi degil mi bilmeden neden verier onu da anlamadim :-/

Kesinlikle test yok bisey yok ic ha babam ic benim oglan tosuncuk zaten esimlede konustum tamam icirmeyelim dedi ben hamileyken bile kan ilaci vermedi dr demir iyi yuklemeyelim dedi.Siseyi direk atiyorum.

Benim kız da 4 gün kaka yapmadı.bugün yarım fitil verdimm...ikinip ağlıyordu süreki..sizinkerdede oluyormu?birde kakasini yaparken köpürte köpürte yaptı..

bir haftadır benimki de uyanıkken emmiyor,hatta mama biberon da almiyor. Uyku arası besliyorum. Zaten zor uyutuyorum bir de beslemek için uykusunu gözlüyorum. Belki dönemseldir, uykuda aldığı sürece emzirseniz. Hıc emmemesinden iyidir.

Kesinlikle test yok bisey yok ic ha babam ic benim oglan tosuncuk zaten esimlede konustum tamam icirmeyelim dedi ben hamileyken bile kan ilaci vermedi dr demir iyi yuklemeyelim dedi.Siseyi direk atiyorum.

Bekarlari mazur goruyorum ben yada cocuksuz evlileri cunku bende gitmek istemezdim cocuk gurultusu kafam kaldirmaz simdi az daha buyusun cocuklari oyle gidelim derdim.Aslinda seni anlamayacak insanin evinde isi yok bence gelmese daha iyi hos o zamanda duvarlar ustune ustune geliyor insanin :) ne desem bos.

Uyanıkken baya uyanik davranip rahata kaciyor seninki bence. Cok ac da olsa almiyor mu ki?

Saglik ocagina ver ihtiyaci olana versinler bence.

Vegaferondan bize de verdiler. Ben de doktoruna sormadan vermicem. Ihtiyacı var mı yok mu bilmeden gereksiz yükleme yapmak bana saçma geliyor. Hem kabızlık yapma ihtimali varmış durup dururken kızımın rahatini bozmak istemiyorum.

Benim kız da 4 gün kaka yapmadı.bugün yarım fitil verdimm...ikinip ağlıyordu süreki..sizinkerdede oluyormu?birde kakasini yaparken köpürte köpürte yaptı..
Tükürük bezleri olusurken oluyor ilk de artik olustu o. Gazdandir muhtemelen.

Bencede. Bir de süt notrlestiriyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…