Benim kız da 4 gün kaka yapmadı.bugün yarım fitil verdimm...ikinip ağlıyordu süreki..sizinkerdede oluyormu?birde kakasini yaparken köpürte köpürte yaptı..
Nerden aldin ya bende istiyorum hepsiburada ve gittigidiyorda 19.90 kargo ne kadar belirtilmemis :-/
Hepsine tek tek bakacagim simdi :) ne guzel alismis sizinki benim vardi annem muhafaza edememis icimde kaldi oglumun da olsun istiyorum :) tesekkur ederim :)Uyku arkadaşı arıyorsun galiba :) Ben uyku arkadaşı olarak kullanmak için hamileyken nattou marka bi tavşan almıştım. Çok büyük değil, el kadar bişe, ipi var çekince müzik çalıyor, yumuşak şirin birşeydi. Müziğiyle baya bi süre uykuya daldı onla. Öyle sarılma aşamasına geldiğinde oyuncak olarak görüp oynuyordu, uyku arkadaşlığı düştü tavşancığımızın. Doğumumdan sonra cuski marka uyku arkadaşı hediye gelmişti bana. Böyle ince dokunmuş, yüzünü kapatsa da nefes almasını engellemeyecek türde bi havlu malzemeden yapılmış hoş birşeydi. İlk önce 2-3 gece uyurken kendi göğsüme koydum o oyuncağı ki kokum sinsin diye. Oğlum çabuk alıştı ona sarılıp uyuyordu, gece uyandığında hemen ilk önce onu tutuşturuyorduk eline sakinliyordu. Baya iş görüyordu bağlanmıştı taaa ki ikeanın kukla baykuşunu keşfedene kadar. Sıpa şimdi hepsini bıraktı bir kenara varsa yoksa baykuşu.. Ona sarılıp uyuyor.. Alerji konusunda riskli bir bebek, hassas bir bebek olarak düşüneceğiz bu bebeği demişti doktorumuz ve tüylü oyuncakları vermiyoruz diyip baykuşunu elinden çektiğinde ciyaklayan oğluma baykuşunu geri verip yada çok seviyorsa dikkat edin dedi. O derece bağımlıyız şu an o baykuşa :) bir de polar yumuşak bir battaniyemiz var. Bildiğin büyük battaniye :) uyurken mutlaka ucundan tutmak istiyor, korkup uyandığında el yordamıyla ya baykuşunu ya battaniyesini tutuyor bu ara. Belki fikir olur diye yazdım hepsini uzun oldu :))
Hepsi cok guzel :) inadina tavşan hic stoklarda yokUyku arkadaşı arıyorsun galiba :) Ben uyku arkadaşı olarak kullanmak için hamileyken nattou marka bi tavşan almıştım. Çok büyük değil, el kadar bişe, ipi var çekince müzik çalıyor, yumuşak şirin birşeydi. Müziğiyle baya bi süre uykuya daldı onla. Öyle sarılma aşamasına geldiğinde oyuncak olarak görüp oynuyordu, uyku arkadaşlığı düştü tavşancığımızın. Doğumumdan sonra cuski marka uyku arkadaşı hediye gelmişti bana. Böyle ince dokunmuş, yüzünü kapatsa da nefes almasını engellemeyecek türde bi havlu malzemeden yapılmış hoş birşeydi. İlk önce 2-3 gece uyurken kendi göğsüme koydum o oyuncağı ki kokum sinsin diye. Oğlum çabuk alıştı ona sarılıp uyuyordu, gece uyandığında hemen ilk önce onu tutuşturuyorduk eline sakinliyordu. Baya iş görüyordu bağlanmıştı taaa ki ikeanın kukla baykuşunu keşfedene kadar. Sıpa şimdi hepsini bıraktı bir kenara varsa yoksa baykuşu.. Ona sarılıp uyuyor.. Alerji konusunda riskli bir bebek, hassas bir bebek olarak düşüneceğiz bu bebeği demişti doktorumuz ve tüylü oyuncakları vermiyoruz diyip baykuşunu elinden çektiğinde ciyaklayan oğluma baykuşunu geri verip yada çok seviyorsa dikkat edin dedi. O derece bağımlıyız şu an o baykuşa :) bir de polar yumuşak bir battaniyemiz var. Bildiğin büyük battaniye :) uyurken mutlaka ucundan tutmak istiyor, korkup uyandığında el yordamıyla ya baykuşunu ya battaniyesini tutuyor bu ara. Belki fikir olur diye yazdım hepsini uzun oldu :))
Aynen cnm bnm de ama bizimki 2 den sonra uyudu bulaşık fln anca bakıyorm. Bu arada hoşgeldinBebis uyudumuydu en sevdiğim an...yatakta telefon bakmak
.kendime kalan yegane zaman...
Evet 40 dakika sonra yine uyandı. Memeyi artık sinirle ćekip bırakıyor. Üstune Mama verdim 55 ml icti.Uyumuyor sık sık uyanıyor. Artık pilim bitti. Bu tempoya daha ne kadar dayanabilirim ki ! Şimdi evdeyim 1-2 ay sonra işe başlayınca nasıl dayanacağım? Bir bebek en azından gecede 1 kez kesintisiz 3 saat uyumaz mı,? Saat 22.00dan beri. Aralarda uyanıp geri uykuya daldıgı küçük uyanmaları saymazsak bu 3. Uyanması olCak. 50 dakika,2 saat,1 saat 15 dakika olarak 3 kez uyudu uyandı. Aralarda emdi,1.30 daki uyanmasında memeden sonra takviye mama verdim ancak 45 ml ancak içti. 03.15ten beri de tekrar uyutmaya çalısiyorum. Hergece böyle. Daha sabaha çok var.3 kere daha kalkarız ... artık bedenim iflas etmek üzere. Allahım yardımcı olsun bana ve benim durumumdakilere.
Evet 40 dakika sonra yine uyandı. Memeyi artık sinirle ćekip bırakıyor. Üstune Mama verdim 55 ml icti.
Memeden sonra mama verince az da olsa emdiğinden fazla içemiyor. Çabuk acıkıyor. En iyisi gece yatmadan tek başına mama öğünü koymak. En azından yavrum doyar da 3 saat uyur. O sırada memede süt birikir. 3. Ayında 450gr almışti. Sanırım sütüm yetmiyor. Anne sütü diye ısrar ettikce cocuk aç aç uyumaya çalışıyor ve de sık sık uyanıyor. Strese giriyor sanki bebeğim.
Sevgili anneler, gece uyumadan önce ne kadar mama veriyorsunuz. 10 ocakta 4. Ayını dolduracak bizimki .
Bende öyle diyorum aç kalırsa mecbur alır dimi sabah sabah yine canım sıkıldı ya emmedi yine gece iki defa emzirdim emzirmek için uyumasimi gerek ya önce çok istahli bir bebektiBence biberonu tamamen kesin..
Calismiyorsaniz eğer..sanırım biberon kolayı na gelmeye baslamis
Ayy bunu cok begendim ben canım :) ama benim koca internetten alışverişe karsi nerde bulabilirim acabahttp://www.hepsiburada.com/bondigo-kikirdayan-uyku-arkadasim-p-OYUNWEEBP1207 bu da guzel fiyat da uygun ama kargo ucreti yazmıyor :-/
kizlar bebegim hala huzursuz 20.00 den beri yatmadi kakasi ilk defa boyleydi basina böyle bir sey gelen oldu mu sizinkilerdr grip acaba balgam mi atıyor
Canım zorla kavga kıyamet vermeye çalıştım şekilden şekile girdim zorla biraz emdi sonra geri bıraktı bir saat sonra uyuya kaldı uyurken emzirdimUyanıkken baya uyanik davranip rahata kaciyor seninki bence. Cok ac da olsa almiyor mu ki?
Bizim dr Ferruh Houston verdi kan ilacı diğer topikte gördüm sanırım arkadaşın birinede dr.bu ilaçtan vermiş bu daha az kabiz yapar demiş ben kullanıyorum çok şükür düzene girdi artık kendi başına yapıyor bünyeden bünyeye degisiyordur belkide 4 5gunde bir yapardı ben yaptirirdim hamileyken kullandığım da bende kabiz falan olmuyordumVegaferondan bize de verdiler. Ben de doktoruna sormadan vermicem. Ihtiyacı var mı yok mu bilmeden gereksiz yükleme yapmak bana saçma geliyor. Hem kabızlık yapma ihtimali varmış durup dururken kızımın rahatini bozmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?