2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim simdi geldik saglik ocagindan hemsire bayan cansiz asi oldugunu soyledi yapmazmis bunlar...2 asi yapti difteri bogmaca ve sature imis...

bayan34 canim esine kirmadan şöyle bence bebekler kokuya cok hassas hijyen onemli askim vs de alin bir paefum rolan iki li setker varya 40 50 liralik belki kullanmaz sonra yazik olmasin .haklisin bende igrenirim ogghh yani

Canım zorla kavga kıyamet vermeye çalıştım şekilden şekile girdim zorla biraz emdi sonra geri bıraktı bir saat sonra uyuya kaldı uyurken emzirdim
Allah Allah neden yapar acaba gerci tam iyilessin hele belki huysuzlugundandir.

kizlar bizim de pazartesi asimiz var. insallah sorunsuz gecer yani sadece oglik cigliga aglamasi bile yeter yurek burkmaya ama el mecbur( bugun misafir. gelecek bebe uyumuyo resmen napicam ya kendi halinde bagirip duruyor ayy daha tirnaklari kesilecekayy bbu arada hapsirdim korktu kiyamam dün de biberon emerken opucuk yollamistim korkup aglamaya basladi haha pek tirsak benim masum kusum

Sabahtam beri dogru duzgun emmedi beyfendi sagdigim sutten 40 cc isittim onuda icmedi sinirim tavan yapti memeyi isteyene kadar vermicem temizlik yapayim bari

Sabahtam beri dogru duzgun emmedi beyfendi sagdigim sutten 40 cc isittim onuda icmedi sinirim tavan yapti memeyi isteyene kadar vermicem temizlik yapayim bari
Gecen benimki de yapti onu en sonhnda bende dedim acikinca alirsin diye ertesi gün tooarladi gecicidir insallah ya

Can'ım ya benim kız da biberonu almıyor. Dediğin gibi geviyor emziğini. Aslında doğduğunda ilk ay biberonla mama da yedi ama şimdi unuttu sanırım hiç bi şekilde almıyor. Ben de Avent naturel var. Sen hangi biberonu alacaksın Can'ım?

Ben bir aydan fazladir hapsirmayi unuttum pihu. O kadar :)) esim hapsirdi gecen uyuyordu korktu uyandi. Esim de üzüldü dedim hapsirmak yok bu evde bi de tvde bi kadin ağlıyordu benimki şişindi dudak buzdu agladi :-/ asida da baska beveklerin aglamasina daha cok agliyo zaten. Hisli cocuk :))

Benim cok sevdigim birinin de ağzı çok feci kokuyor. Eşi surekli uyarıyor yani biliyor kendini. Ben de bir kaç kez kırmaktan cok aşırı korkarak yanımda karanfil taşıdıgimi biriyle muhabbet ediceksem agzima hemen bir iki tane attigimi soylwdim he he dedi gecti bir kere de sakiz tasidigimi minicik sakizlar var ya agizda olduğu bile belli olmuyor onları tanıttım. Yine de ne karanfil ne sakız kullanmiyor. Bebeğimi sevmesini bile istemiyorum. Bu arada baska küçük cocuklarla konustugunda off cok kotu kokuyorsun diyip kactiklarini biliyorum. Bizzat sahit oldum.Kendisi farkinda ama niye hicbir sey yapmiyor anlamıyorum.

Kapıda ödemeye karsi değilde gönderilen ürüne guvenemiyo görerek alalım diyo illa :/
Ben bir kere begenmedim iade ettim sorun olmadi gitti gidiyorda.ama esleri bu konuda asmak zor oluyo bazen. Benimki kendi halime birakti ellesmiyo

ay yavrum yaa yerim ben bu şaşkın ördekleri :) bizimki de korkuyo hapşırıktan geçen babası kucağında tutarken hapşurdu hemen onu yere bıraktı bi kere daha hapşıracam diye bizim kız da bibaşladı ağlamaya, bana bağırdı da yereattı mı sandı naptı 5 dk boyunca içli içli ağladı zor susturduk kıyamam içli köftem diye seviyorum ben onu

Bizdede öksürmek hapsirmak yasak :)) hem korkuyo hemde ağliyo kuzum. Bide ağlamasını kaydetmiştim esime dinletirken duydu dun katıla katıla ağladı korktuk

Gecen benimki de yapti onu en sonhnda bende dedim acikinca alirsin diye ertesi gün tooarladi gecicidir insallah ya
İnşallah canım uyuyor şimdi uyaninca kavgaya devam :)
Bnde avent kullanıyorum canım dr browns alicaz bugün

Canım zorla kavga kıyamet vermeye çalıştım şekilden şekile girdim zorla biraz emdi sonra geri bıraktı bir saat sonra uyuya kaldı uyurken emzirdim
canım benimki de böyle, bir aydır hep uyurken emziriyorum. bebekler 3. ayda emme grevine girerlermiş, nasıl bi grevse bitmedi gitti bazen gündüzleri 4 saat falan uyanık kalırsa o zaman ağlamaya başlıyor memeyi veriyorum çok azemip açlığını yatıştırınca yine bırakıyor şimdilik tek kat ettiğim yol bu.

Kızlar bizim de aşımız var bugün geçen aşı da ateş çıkmamıştı inşallah bunda da çıkmaz
inşallah iyi geçer canım ateş bizde de olmadı ama yeri şişti kızardı hemşireye sorduk bazı bebekler hassas oluyor bu şekilde olabilir kolonyalı pamuk koyun dedi, sizin de olursa aklında bulunsun telaş yapma benim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…