Selam kızlar nasılsınız..
Yarın yine aşımız var korkuyorum geçen aşıda ateşi çıkmıştı bunda da çıkar mı ki
Bu arada sadece mama ile besleyen var mı
Benim kızım prematüre doğduğu için ememedi, sonra da biberona alıştığı için beni almadı sağarak verdim hep,
Ama sütüm artık çok azaldı biriktirip tek öğün verebiliyorum, diğer türlü hep mama
Doktorum ısrarla kabul etmiyor sütümün olmaması için su içmediğimi yemek yemediğimi falan düşünüyor ama 3 litre su içiyorum gün içinde rezene, papatya, ayran içiyorum yemek yiyorum kendim yapamazsam dışarıdan söylüyorum aç kalmıyorum daha napabilirim bilmiyorum inanmıyor doktorum
Kapidan ödeme olsa da mi karsiAyy bunu cok begendim ben canım :) ama benim koca internetten alışverişe karsi nerde bulabilirim acaba
Allah Allah neden yapar acaba gerci tam iyilessin hele belki huysuzlugundandir.Canım zorla kavga kıyamet vermeye çalıştım şekilden şekile girdim zorla biraz emdi sonra geri bıraktı bir saat sonra uyuya kaldı uyurken emzirdim
Gecen benimki de yapti onu en sonhnda bende dedim acikinca alirsin diye ertesi gün tooarladi gecicidir insallah yaSabahtam beri dogru duzgun emmedi beyfendi sagdigim sutten 40 cc isittim onuda icmedi sinirim tavan yapti memeyi isteyene kadar vermicem temizlik yapayim bari
Can'ım ya benim kız da biberonu almıyor. Dediğin gibi geviyor emziğini. Aslında doğduğunda ilk ay biberonla mama da yedi ama şimdi unuttu sanırım hiç bi şekilde almıyor. Ben de Avent naturel var. Sen hangi biberonu alacaksın Can'ım?Evet kizlar cok sukur oturabildim
Oglum bugün emzirme disinda zorlaaa oda cay kasigiyla sagdigim 90 cc süt içti biberonu Tutamıyor dislerini kasiyor anca ısırıyor yarın söylediğiniz biberonu alicaz onu tutsada rahatlasak ama aç olsa icmek icin tutmazmi biberonu anlamadim
Ben bir aydan fazladir hapsirmayi unuttum pihu. O kadar :)) esim hapsirdi gecen uyuyordu korktu uyandi. Esim de üzüldü dedim hapsirmak yok bu evdekizlar bizim de pazartesi asimiz var. insallah sorunsuz gecer yani sadece oglik cigliga aglamasi bile yeter yurek burkmaya ama el mecbur( bugun misafir. gelecek bebe uyumuyo resmen napicam ya kendi halinde bagirip duruyor ayy daha tirnaklari kesilecek ayy bbu arada hapsirdim korktu kiyamam dün de biberon emerken opucuk yollamistim korkup aglamaya basladi haha pek tirsak benim masum kusum
Ben zaten evde tartıyorum Can'ım. Tartıya önce yalnız çıkıyorum, ardından bi de kızımla çıkıp, aradaki farka bakıyoruz:)Kizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Kızlar bana bi fıkır verin napayim 2 güne 1 ayni işkenceye maruz kalıyorum cunku maalesef şimdi kv deler sürekli Bebek sevmeye geliyorlar 2 güne 1 kv dem o kadar ter kokuyor ki odaya giremiyorum midem kalkıyor ben koku konusunda cok hassasım bu konuda kendime de cok dikkat ederim kendi ter kokuma bile midem bulanır diyorum içerisi sıcak oldu odanın kapısını açalım cocuk üşür diyorlar Bn anlamiyorum eşim ve kp almiyor mu bu kokuyu kimseye bisey de diyemedim napacagimi Bn ya artık kv yaptığı yemekleri bile yiyemez oldum bi de kiZima kv bakacak hergün eve geldigimde aman allahım o koku offff bunalıma girdim sırf bu yüzden napayim da bi deodorant bi roll on alsin sursun ya da Bn mi hediye edeyim esime mi söyleyeyim napayim
Kapıda ödemeye karsi değilde gönderilen ürüne guvenemiyo görerek alalım diyo illa :/Kapidan ödeme olsa da mi karsi
Ben bir kere begenmedim iade ettim sorun olmadi gitti gidiyorda.ama esleri bu konuda asmak zor oluyo bazen. Benimki kendi halime birakti ellesmiyoKapıda ödemeye karsi değilde gönderilen ürüne guvenemiyo görerek alalım diyo illa :/
ay yavrum yaa yerim ben bu şaşkın ördekleri :) bizimki de korkuyo hapşırıktan geçen babası kucağında tutarken hapşurdu hemen onu yere bıraktı bi kere daha hapşıracam diye bizim kız da bibaşladı ağlamaya, bana bağırdı da yereattı mı sandı naptı 5 dk boyunca içli içli ağladı zor susturduk kıyamam içli köftem diye seviyorum ben onuBen bir aydan fazladir hapsirmayi unuttum pihu. O kadar :)) esim hapsirdi gecen uyuyordu korktu uyandi. Esim de üzüldü dedim hapsirmak yok bu evdebi de tvde bi kadin ağlıyordu benimki şişindi dudak buzdu agladi :-/ asida da baska beveklerin aglamasina daha cok agliyo zaten. Hisli cocuk :))
Bizdede öksürmek hapsirmak yasak :)) hem korkuyo hemde ağliyo kuzum. Bide ağlamasını kaydetmiştim esime dinletirken duydu dun katıla katıla ağladıBen bir aydan fazladir hapsirmayi unuttum pihu. O kadar :)) esim hapsirdi gecen uyuyordu korktu uyandi. Esim de üzüldü dedim hapsirmak yok bu evdebi de tvde bi kadin ağlıyordu benimki şişindi dudak buzdu agladi :-/ asida da baska beveklerin aglamasina daha cok agliyo zaten. Hisli cocuk :))
İnşallah canım uyuyor şimdi uyaninca kavgaya devam :)Gecen benimki de yapti onu en sonhnda bende dedim acikinca alirsin diye ertesi gün tooarladi gecicidir insallah ya
Bnde avent kullanıyorum canım dr browns alicaz bugünCan'ım ya benim kız da biberonu almıyor. Dediğin gibi geviyor emziğini. Aslında doğduğunda ilk ay biberonla mama da yedi ama şimdi unuttu sanırım hiç bi şekilde almıyor. Ben de Avent naturel var. Sen hangi biberonu alacaksın Can'ım?
canım benimki de böyle, bir aydır hep uyurken emziriyorum. bebekler 3. ayda emme grevine girerlermiş, nasıl bi grevse bitmedi gittiCanım zorla kavga kıyamet vermeye çalıştım şekilden şekile girdim zorla biraz emdi sonra geri bıraktı bir saat sonra uyuya kaldı uyurken emzirdim
inşallah iyi geçer canım ateş bizde de olmadı ama yeri şişti kızardı hemşireye sorduk bazı bebekler hassas oluyor bu şekilde olabilir kolonyalı pamuk koyun dedi, sizin de olursa aklında bulunsun telaş yapma benim gibi :)Kızlar bizim de aşımız var bugün geçen aşı da ateş çıkmamıştı inşallah bunda da çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?