2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

@whis-hope-love sagol canim benim

Kizlar boyle bir yanim cok işe baslamak istiyor bir yanimda oglum diyor çalışan anneler nasil gidiyor korktuğunuz gibimi zormu yoksa rahatmi geçiyor benim iznim oğlum 14 aylikken biticek

süt iznim sayesinde erken çıkıyorum tüm gün koşturmaktan anlamıyorum. bebeğimde gayet neşeli ağlamak bilmiyor o yüzden içim çok rahat gidip geliyorum.. sen ne güzel gönlünce büyütüp bırakıcaksın :) benim yerimede oğluşunla sabahları yatak keyfi yap :)

güzel anneler merhaba diş çıkaran bebek var mı ? çıkardıysanız ne zaman çıkardınız ? biz 25 eylül doğumluyuz bugün tam 3,5 aylık olduk. alt diş damakları 2 tane beyazlık belirdi ağız suyu çok akıyor huzursuzluk ateş vs. yok henüz.

bide bugün gittik.Aşıya keyifsiz çok.İki haftada 50 gr almış.Ben biberonu bıraktırdım süt emmedi çok şimdi çocuk doktoruna götüreceğim bakalım ne diyecek.
Off off seninkide cok az almış canim ya niye böyle yapti bu bebisler geçici biseymi sor canm deki cogu arkadaşın bebegi böyle süt var emmiyorlar az once sagdm süt uyandi emdi varsa tabi buzluktan süt çıkarmıştım onu vericem simdi sagdigimida buzluga aticam bnde smdilik kasikla veriyorum geçici birseyse biberona alistirmak istemiyorum birde kizlar ben roll on kullanmaya basladm acaba omu rahatsız etti kullanmicam artk yeni aklima geldi inşallah ondandir

geceki uyku hasılatimız: aksam 22.00 dan sabah 08.00.a kadar:

50 dakika, 2 saat,1 saat 15 dakika, 40 dakika,1 saat 15 dakika, 2 saat,35 dakika.

Her uyandığında meme aldı. 1 kez 45ml 1 kez de 55 ml takviye mama aldı.

Olmaz insallah atesi falan arkadasimin da olmamıştı kizinin pit diye cikmisti. Bizim salya var elimi cap cap emmesi buldugunu agzina sokmasi var bi de hafif ishal ama bilmiyorum disten midir.

Sabahtam beri dogru duzgun emmedi beyfendi sagdigim sutten 40 cc isittim onuda icmedi sinirim tavan yapti memeyi isteyene kadar vermicem temizlik yapayim bari
Sabah uyandığından beri benimki de yinr emmiyor,biberon da almıyor. Sabah 9 buçuk 10 da uykuya dalacakken 45 dakikada 2 posta halinde 60ml+30 ml mamayı zor verdim. Şimdi 13.00 da yine emmedi. Ağlaya ağlaya uykuya dalmaya çalışırken bin dil dökerek 45+40 ml zor verdim. Ne olacak bu iştahsızlık bilemedim.

yok can
yok canim yaa alakasi yok uyuzluklarindan emin ol kafayı yicem yaaaa icmio cocukk. mama aldım gene icmedi kasikli hiplerden aldim ama vermiycem sali gunu dr gidicez artik napim ne diyecek

Merhaba kızlar yazamadım bi süredir. Kayınvalidemler vardı yeni gittiler. Ben ve evim enkaz haldeyiz. O kadar yorgunum ki. Kızım evde başkalarının olmasını hiç sevmedi hep bi huysuzdu kucağımdan inmedi. Yarım saat uyusa yemek , bulaşık mahvoldum.kayınvalidemde tv nin başından kalkmadı saolsun. Daha yeni gittîler derken eşim sabah işe gitti ve ordan arıo pazar günü iki aile kahvaltıya gelecekmiş. 7 buçuktan beri kızım ayakta kucaktan inmio kollarımın ağrısına mı üzülsem , insanların düşüncesizliğine mi. Kahvaltı nedir yahu, gel oturacaksan çayını iç pastanı ye kalk. Eşime patladım sinirden ağla ağla perişanım. Bi haftadır bi kabus görüyorum ve uyanamıyorum sanki. Buraya yazmaya bile fırsat bulamadım. Kızım kucağımda uyudu öyle yazıyorum şimdi de. Korkumdan alamıyorum bile uyanacak die

Cok ilgincmis bunu da öğrenmiş olduk tesekkur ederiz :) aman yasamayalim yasarsak da hemen atlatalım.
Bi daha ben mama verirmiyim çok uzuluyorum beni emmek istemiyor diye hep eşimin yüzünden oldu çocuk hasta ver mama ver mama basligida degisti daha önce uyuyacagi durmadigi zaman meme veriyordum uyuya kalıyordu şimdi çok zordur ya ayakta sallama ya bile karşıydım şimdi salliyorum huyu degisti uyumasini bekliyorum sonra emziriyorum uyanıyor bakalım ne kadar direnecek çok zor

Maşallah bebişine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…