@whis-hope-love sagol canim benim
Kizlar boyle bir yanim cok işe baslamak istiyor bir yanimda oglum diyor çalışan anneler nasil gidiyor korktuğunuz gibimi zormu yoksa rahatmi geçiyor benim iznim oğlum 14 aylikken biticek
Off off seninkide cok az almış canim ya niye böyle yapti bu bebisler geçici biseymi sor canm deki cogu arkadaşın bebegi böyle süt var emmiyorlar az once sagdm süt uyandi emdi varsa tabibide bugün gittik.Aşıya keyifsiz çok.İki haftada 50 gr almış.Ben biberonu bıraktırdım süt emmedi çok şimdi çocuk doktoruna götüreceğim bakalım ne diyecek.
Hemen atlatirsiniz insallah. Benimki gecen yapti emzigi verdim gözleri kaymaya baslayinca verdim memeyi. Bir iki gün yapti onu. Simdi bazen yapiyor.biz şu an tam göbeğindeyiz canım allah yaşatmasın sizlere
geceki uyku hasılatimız: aksam 22.00 dan sabah 08.00.a kadar:Bizimde 15 inde dolacak 4. Ayımız. Hemşire bir arkadaşım bu kadar aylık bebeğin sık uyanmaması gerekir uyanıyorsa açtır demektir demişti. Mama öğünlerimiz azaldı sütüm arttığı için. Her verişte 90 cc içiyor. İçecek mi diye denemek için ara sıra 120 lik yapıyorum yine 90 içiyor sonra diliyle itiyor
Olmaz insallah atesi falan arkadasimin da olmamıştı kizinin pit diye cikmisti. Bizim salya var elimi cap cap emmesi buldugunu agzina sokmasi var bi de hafif ishal ama bilmiyorum disten midir.güzel anneler merhaba diş çıkaran bebek var mı ? çıkardıysanız ne zaman çıkardınız ? biz 25 eylül doğumluyuz bugün tam 3,5 aylık olduk. alt diş damakları 2 tane beyazlık belirdi ağız suyu çok akıyor huzursuzluk ateş vs. yok henüz.
Sabah uyandığından beri benimki de yinr emmiyor,biberon da almıyor. Sabah 9 buçuk 10 da uykuya dalacakken 45 dakikada 2 posta halinde 60ml+30 ml mamayı zor verdim. Şimdi 13.00 da yine emmedi. Ağlaya ağlaya uykuya dalmaya çalışırken bin dil dökerek 45+40 ml zor verdim. Ne olacak bu iştahsızlık bilemedim.Sabahtam beri dogru duzgun emmedi beyfendi sagdigim sutten 40 cc isittim onuda icmedi sinirim tavan yapti memeyi isteyene kadar vermicem temizlik yapayim bari
yok canim yaa alakasi yok uyuzluklarindan emin ol kafayı yicem yaaaa icmio cocukk. mama aldım gene icmedi kasikli hiplerden aldim ama vermiycem sali gunu dr gidicez artik napim ne diyecekOff off seninkide cok az almış canim ya niye böyle yapti bu bebisler geçici biseymi sor canm deki cogu arkadaşın bebegi böyle süt var emmiyorlar az once sagdm süt uyandi emdi varsa tabibuzluktan süt çıkarmıştım onu vericem simdi sagdigimida buzluga aticam bnde smdilik kasikla veriyorum geçici birseyse biberona alistirmak istemiyorum birde kizlar ben roll on kullanmaya basladm acaba omu rahatsız etti kullanmicam artk yeni aklima geldi inşallah ondandir
Banada aşıdan sonra verdi ben daha kullanmadım.Şimdi doktora gidicem orda sorarım bakalımKomsumuzun doktor tanidigi kullanmaniza gerek yok demis. Bi de kansiz mi degil mi bilmeden neden verier onu da anlamadim :-/
Sağol canımÇok güzelmiş Can'ım ya bayıldım minnoşada tavşanada
Ama anladım hemen tavşan diyince :))acemilik işte sana yazmıştım canım
Bayılıyorum o küçük minnak parmaklarıyla tutusuna .:)))Oyyyy masallahYerim o minnak parmaklari
Süperr. Ben ilkin kendim tartılıyorum sonra onu kucağıma alıp tartıyorum :)) Bu daha iyi bir yöntemKizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Ayy evet bu güzel. Fiyatıda iyi.Bizimkinin yurt dışından teyzesi aldı ama çok pahalıydı.Buna bir şey olsa ne yaparım bilmiyorumhttp://www.hepsiburada.com/bondigo-kikirdayan-uyku-arkadasim-p-OYUNWEEBP1207 bu da guzel fiyat da uygun ama kargo ucreti yazmıyor :-/
Bi daha ben mama verirmiyim çok uzuluyorum beni emmek istemiyor diye hep eşimin yüzünden oldu çocuk hasta ver mama ver mama basligida degisti daha önce uyuyacagi durmadigi zaman meme veriyordum uyuya kalıyordu şimdi çok zordur ya ayakta sallama ya bile karşıydım şimdi salliyorum huyu degisti uyumasini bekliyorum sonra emziriyorum uyanıyor bakalım ne kadar direnecek çok zorCok ilgincmis bunu da öğrenmiş olduk tesekkur ederiz :) aman yasamayalim yasarsak da hemen atlatalım.
Çok tatlı kuzucuk maşallah nasıl da masum bakmış kıyamamKizlarrrr oglani evde tartma yontemi bulduk nasıl
Maşallah bebişineKızlar aşıdan geldik uyudu kizim şimdi aşı günleri bende bir stres ki sormayın kızım 8300 gr 70 cm olmuş maşallah diyin kuzuma iri dogduk zaten babası da bende uzunuz ek gıdaya tadimlik verebilirsin dedi kan damlası verdi ama kullanmayacagim
Maşallah kendi de arkadaşı da ne güzel öyle. Yenir ki bunlarCanım onlar uyku arkadaşı olarak geçiyor.Benimkini ablam yurt dışından getirmişti. Burada da olması lazım ama.Eki Görüntüle 1738226 Eki Görüntüle 1738227
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?