2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ü
Bizim kusmalarımız 15 günlükken başladı beni emmeye başlayınca. Öncesinde kendi sütümü sağıp biberonla veriodum. 1 aylık kontrolümüzde toplamda 800 gr almıştı. Doktor normal dedi bu şekilde devam etmemi söyledi. Bebek sütün akışına alışacak zamanla daha küçük dedi. Devam ediyorum bende. Artık paniklememeyi öğrendim kusunca. İnşallah geçer tabi

gazını çıkarmaya çalışırken kusmuşta olabilir canım bnmkı bazen ıkınıyor tam kucagıma alıcam kusuyor

Benim oğlumda her emzirmeden sonra gazini çıkarıp yan yatirdiktan sonra birazini cikartiyor

Hayır sütün azalmış olarak gelmesin tam tersi ne kadar çok boşalırsa o kadar çabuk doluyor beyne sinyal gidiyor süt bitmiştir diye iki saate sütün dolar o arada Söylediklerimi içer ve de dinlenirsen dolacaktır emin ol

Bende kuru Dutu yapıyorum guzel sut yapiyor pekmez koymuyordum onuda koyim sütün içine mi kuru incirmi koyup kaynatacaz
Ben kuru dutu kaynatıp içine pekmez koyuyordum birde bir bardak sütle ya da ne kadar yiyeceksen ona göre içine incir koyup birlikte ocağa alıyorsun bi iki taşım kaynatıp bi güzel yiyorsun arkasına da bol su sonra gelsin bomba gibi göğüsler

Iki emzirme arasından bahsediyorum 4 saat çok uzun bi süre naptın sen Bebeğin şekeri düşer sarılık geçirir

Kilo alimi cok iyi, sarilik da olmadi cok sukur. Bana da 2 saat cok erken geldi, yani gun icerisinde 7 kere falan emziriyorum ben, sen kac kere emziriyorsun?

Iki emzirme arasından bahsediyorum 4 saat çok uzun bi süre naptın sen Bebeğin şekeri düşer sarılık geçirir
Belli bir kuralı var mı ki bu beslenme süresinin. Benim kızım uyanınca 2-3 kere emio 2 saatin içinde içinde sonra bîkaç kere de kusuo geceleri uyandırmıyorum artık ben. Kendi ne zaman kalkarsa. Bu bazen 5-6 saat bile olabilio. Uyandırmaya çalıştığımda emmio. Gece uykusu uzun. Ama gündüz kalkıo 2-3 saate. Kilo alımı da iyi dedi doktor

Kilo alimi cok iyi, sarilik da olmadi cok sukur. Bana da 2 saat cok erken geldi, yani gun icerisinde 7 kere falan emziriyorum ben, sen kac kere emziriyorsun?
Bebekten bebeğe Değişiyor biraz da ben sık sık emziryorum zaten çok uykuyu seven bi çocuk değil benimkinin Kırkı çıkmadı daha

Belli bi kural derken iki saati geçirmemek Lazım ilk zamanlar en azından ben öyle biliyor ve öyle uyguluyorum tamam zaten sık sık emziriyormuşsun sende kilo alımı iyi ise ve sarılık ta nüksetmiyorsa sıkıntı yoktur

Korkuyorum bazen gece çok uzun uyuyor diye ama emmio uykuluyken. Bilemedim ben doğru mu yapıyorum diye. Ilk zamanlarda çok zor uyanıodu hafif sarılığı vardı ama atlattı. Benimki uykucu bi çocuk olacak galiba ben gibi

Geceleri dikkat et 6 saat baya uzun bence ne kadarlık senin Bebeğin?

Geceleri dikkat et 6 saat baya uzun bence ne kadarlık senin Bebeğin?
37 günlük. Ya emzirmeye korkuyorum ben. Ağzından burnundan kusuo çünkü sonra. Sütüm fazla gelio. O yüzden zorlamıyorum bari gece rahat uyusun diye. Gündüzlerimiz sıkıntılı geçio kusmak için çalışırken

Hımm Bebeğin kilo alımı İyiyse sarılık yoksa normaldir o zaman haftalık ortalama 300 gr alması yeterlidir..sütüne de maşallah diyelim

Hımm Bebeğin kilo alımı İyiyse sarılık yoksa normaldir o zaman haftalık ortalama 300 gr alması yeterlidir..sütüne de maşallah diyelim
1 aylıkkenki kontrolümüzde 800 gr almıştı. Doktor normal dedi ama o zaman uykusu bu kadar derin değildi sormadım. İnşallah bebişlerimiz sağlıcakla büyür

Benimki oyleden beri ayakta aç mi diyorum yok mama verdm bugün sutumu sagdigim için 15 cc anca içti tam uyudu derken yatağına koyunca yine kalkti bizimki galiba gazdan uyumuyor
Canım öyleyse gaz olabilir.iki gece önce benim kız da öyle oldu. Halbuki gazını da çıkarmış da, ağladı ağladı dayanamadık doktora götürdük, gaz var hâlâ dedi. Lavmanla rahatlattı şükür yavrumu.

Biz bugün ilk asimizi olduk hepatit b aşısı olan varmı aranızda bu aşı ağrı ateş yaparmı acaba
İlk ay aşısı biz.de hiç.bişi yapmadı canım. Biz de bugün 2.,ay aşısını olduk hem de 3 tane biri koldan ikisi bacaktan:'( bakalım o bişi yapacak mı? Gerçi ben eve gelince bi kaşık calpol şurup verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…