2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ervas insanlar ne kadar düşüncesiz. Geleceklerine sizi çağırsınlar da hazır sofraya otur. Çok kızıyorm böylelerine. Neyse sen sıkma canını. Dışardan börek poğaça alır eşin ç. Sen önlerine ne koyarsan yerler. Kusur ararlarsa da bi daha gelmesinler

Yaparim canim öp bebisini benim yerime :)
Bizimki ne kadar icti belli degil canm seninki iyi içmiş maşallah

yok can

yok canim yaa alakasi yok uyuzluklarindan emin ol kafayı yicem yaaaa icmio cocukk. mama aldım gene icmedi kasikli hiplerden aldim ama vermiycem sali gunu dr gidicez artik napim ne diyecek
Bnde inatla vermiyorum bakalim sonumuz ne olacak bakalim
Maşallah subhanallah canim kuzuya

Ya ilk doğduğu hafta gelmişti bi de ailelerden biri. Ilkokula giden çocukları daha yeni doğmuş kızımın kolundan asılmaya kalktı öptü falan sinir oldum zaten. Bi baktım evimdeki tüm odalara girio kapıları açıp. Annesi de hiç bişey demio. Anlayışlı insanlar olduğunu sanmıyorum keşke gelmeseler hiç. Eşim ben ağlayınca ben hazırlarım dedi bakalım görücez napıcak.

Canim arkasinda markasi yazıyor sanki soyler misin belki bulurum netten. Buldum birkac tane bir tavsan buldum cok da sevdim ama 20cm :-/
http://www.sigikid-usa.com/collections/music-boxes.Canım markası ve sitesini buldum.Yanlız türkiyede varmı bakmak lazım.Mutlaka vardır.Ayy kıskandık daha güzelleri var ben çok önceden aldırmıştım. Tühhh.Bu arada markası Sıgikid.Pahalı yahu türk lirasıyla 134 lira gibi bişey

canim kikit varsa kapilarini kikitke ben öyle yapiyorum geldikten sonra da bes on dk sonra öpmüyoruz cok hassas dersin.

gittim mama aldim essek sipa si onu da almadi artik bitti zivanadan ciktim valla ac birakacam kesin kararliyim ya emecek ya emecek emmiyor sa da biberonla icecek bu nedir arkads tam 2.5 ay okcak omrumden omur gitti üzüntüsü cabasi ayda 100 gr almak nedir yahu. icmio da icmio inat inat. katanfil kaynattim damaklarina sürdü m belki iyi gelir
sabahtan beri bi saat uyudu eli surekli kafasinda basi yara hep tirnak izi. parmak sokmaya basladi birdr yumrugu da bıraktı surekli kafasi terlior off yaaa hemen buyuseler keskebana bu kassr bebis sevnek yeter bes yasina gelseler kabulum

Allah kolayik versin ya. Huyu degiati mi bas edemem diye bunalima giriyorum bende resmen

Bence de aç bırak elbet seni almasa da biberonu alır sonunda. Çok az almış cidden. Dertleri biter inşallah tez zamanda

Fiiuuuuvv fiyatlar çok pahalı yahu. Bugünkü doğalgaz faturası şokundan sonra maydonoz alasım bile yok
Bizde yaşayacağız o şoku bugün galiba akşam gelir fatura :) merakla bekliyorum zaten bezdi ıslak mendildi derken kredi kartı aldı başını gidiyor ne vardı şu devlet biraz fazla zam verseydi :)

Ne kadar geldi ki fatura :)
500 küsür liracık... Odun sobası kurucam eve
Bizde yaşayacağız o şoku bugün galiba akşam gelir fatura :) merakla bekliyorum zaten bezdi ıslak mendildi derken kredi kartı aldı başını gidiyor ne vardı şu devlet biraz fazla zam verseydi :)
Kredi kartı mevzusuna hiç girmeyelim tansiyonum fırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…