- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Kac yüz milyon baloncuk
Aman yarabbim o nedir öyle500 küsür liracık... Odun sobası kurucam eve
Kredi kartı mevzusuna hiç girmeyelim tansiyonum fırlıyor
Esime soyleyeyim de el altindan ödesin bizim faturayıEvet evet benim gözlerim de böyle açılmış faturayı duyunca
Kızlar bana bi fıkır verin napayim 2 güne 1 ayni işkenceye maruz kalıyorum cunku maalesef şimdi kv deler sürekli Bebek sevmeye geliyorlar 2 güne 1 kv dem o kadar ter kokuyor ki odaya giremiyorum midem kalkıyor ben koku konusunda cok hassasım bu konuda kendime de cok dikkat ederim kendi ter kokuma bile midem bulanır diyorum içerisi sıcak oldu odanın kapısını açalım cocuk üşür diyorlar Bn anlamiyorum eşim ve kp almiyor mu bu kokuyu kimseye bisey de diyemedim napacagimi Bn ya artık kv yaptığı yemekleri bile yiyemez oldum bi de kiZima kv bakacak hergün eve geldigimde aman allahım o koku offff bunalıma girdim sırf bu yüzden napayim da bi deodorant bi roll on alsin sursun ya da Bn mi hediye edeyim esime mi söyleyeyim napayim
kizlar bizim de pazartesi asimiz var. insallah sorunsuz gecer yani sadece oglik cigliga aglamasi bile yeter yurek burkmaya ama el mecbur( bugun misafir. gelecek bebe uyumuyo resmen napicam ya kendi halinde bagirip duruyor ayy daha tirnaklari kesilecek ayy bbu arada hapsirdim korktu kiyamam dün de biberon emerken opucuk yollamistim korkup aglamaya basladi haha pek tirsak benim masum kusum
Ya benimki de cok korkak tavuk, bana cekmis. Babasi yuzune ufluyor gozlerini kirpistiriyor dehset icinde bakiyor, sanirsin firtina cikti
Sen rahat edemezsin annen vardi hava soguk kalabalik ortam bebek icin iyi olmaz... sorsan bahane coktur.Bi aksam bakmadim kac sayfa olmus oku oku bitmedi. Bu arada kiza annem bakiyo ben tlfla oyalaniyorumDun konusulan bi olayi gounce sinirim bozuldu.Surekli beraber gorustugumuz arkadas grubumuz var biriyle evimi bikac sokak ileride. Arkadaslarim oraya gelmis facede etiket bile yapmislar. Nasil bozuldum anlatamam.
Sen rahat edemezsin annen vardi hava soguk kalabalik ortam bebek icin iyi olmaz... sorsan bahane coktur.
Bi aksam bakmadim kac sayfa olmus oku oku bitmedi. Bu arada kiza annem bakiyo ben tlfla oyalaniyorumDun konusulan bi olayi gounce sinirim bozuldu.Surekli beraber gorustugumuz arkadas grubumuz var biriyle evimi bikac sokak ileride. Arkadaslarim oraya gelmis facede etiket bile yapmislar. Nasil bozuldum anlatamam.
Inşallah ondandir canım insallah geçicidir cok üzülüyorum bebisler emmeyinceOff off seninkide cok az almış canim ya niye böyle yapti bu bebisler geçici biseymi sor canm deki cogu arkadaşın bebegi böyle süt var emmiyorlar az once sagdm süt uyandi emdi varsa tabibuzluktan süt çıkarmıştım onu vericem simdi sagdigimida buzluga aticam bnde smdilik kasikla veriyorum geçici birseyse biberona alistirmak istemiyorum birde kizlar ben roll on kullanmaya basladm acaba omu rahatsız etti kullanmicam artk yeni aklima geldi inşallah ondandir
Bi aksam bakmadim kac sayfa olmus oku oku bitmedi. Bu arada kiza annem bakiyo ben tlfla oyalaniyorumDun konusulan bi olayi gounce sinirim bozuldu.Surekli beraber gorustugumuz arkadas grubumuz var biriyle evimi bikac sokak ileride. Arkadaslarim oraya gelmis facede etiket bile yapmislar. Nasil bozuldum anlatamam.
Yaz gelsin bebisler yeter bize gezeriz biz onlarlaAyy sormaa. Cok uyuz oldum.
Aynen canim o kapimi calmayan komşuları da kabul etmeyeceğim :) bebislerimiz yeter bize bol bol gezer parka giderizYaz gelsin bebisler yeter bize gezeriz biz onlarla
Yaz gelsin bebisler yeter bize gezeriz biz onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?