2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar benim sol gogsum yine az sut uretmeye basladi. Ne guzel esitlemistim. Ne olduysa birden azalmis. Saginca anladim azaldigini. O taraftaki damarlar mi tikandi nolduysa

Kızlar şu süt arttiran damla vardı ya iki gün kullandım gerçekten işe yaradı ama içindeki bir bitkisel dolayi erdi yaptı herhalde yüzüm boynum kasiniyor ve minik sivilceler çıktı bugün kullanmadım o yüzden

Yarin 4. Ay asilarimizi olcaz. 2.ayda sorunsuz atlatmistik. Ama onula ilgili mi bilmem de 2 ay 10 gunlukken baslayip 4 hafta falan suren bir huzursuzlugumuz vardi, gaz dedi dr.lar.huzursuzluk ve aglamalar bitti cok sukur. Nankorluk etmek istemem ama cok sakin bir bebek oldu hatta neden bu kadar sakin diye dusunduruyor beni. Insallah yine cildirmaz :)

Canim bence roll on ve deodorant hediye et , deotak alabilirsin mesela krem olandan daha saglikli.
Kirmadan onu verip ben bununla cok rahat ediyorum banyodan sonra suruyorum rahatliyorum hic koku vs olmuyor uzun sure dayaniyor, kendime alirken sana da aldim dersin :) bebege sen bakarken de bundan kullnirsan etkilenmez torunun diye de ekle :)
Ama cok zor durum yaa bu da soylenmez ki. Esine de soyle bence , belki o soyler.farketmemesi imkansiz yani

Ya benimki de cok korkak tavuk, bana cekmis. Babasi yuzune ufluyor gozlerini kirpistiriyor dehset icinde bakiyor, sanirsin firtina cikti

Bi aksam bakmadim kac sayfa olmus oku oku bitmedi. Bu arada kiza annem bakiyo ben tlfla oyalaniyorum Dun konusulan bi olayi gounce sinirim bozuldu.Surekli beraber gorustugumuz arkadas grubumuz var biriyle evimi bikac sokak ileride. Arkadaslarim oraya gelmis facede etiket bile yapmislar. Nasil bozuldum anlatamam.

Sen rahat edemezsin annen vardi hava soguk kalabalik ortam bebek icin iyi olmaz... sorsan bahane coktur.

Benimki de emme grevinde. sabah emmedi, sagip verdim. Oglen uykuluyken emdi. Simdi emmiyor, kucagimda gezdirirken verdim meemyi, cekistirdi durdu emmedi. Ben de biraktim. Yine duygularima yenilip sagip vercem heralde. O da cok yorucu arkadas yaaa. Vermesem duracak oyle, acikip agladigi da yok.

carnat bekar olup gelenler soranlar da var ama en yakin dostum bildigim bir kac tanesi halaa gelemedi, affedilcek yanlari yok. Bir tanesi de yaninda parfum sikinca laf ettim diye bozuldu, aramiz limoni.
Onlar da ayni yollardan gececek ama gorucem ben onlari

Gercek arkadaslari dostlari tanimis olduk bence

Inşallah ondandir canım insallah geçicidir cok üzülüyorum bebisler emmeyince herkesin bebeği en az iki yıl anne sutu alsın insallah. Bizimki de zar zor emiyo kıyamet kopuyo emzirirken simdi de emmeden uyudu bakalım ne kadar sürecek boyle

Ben doğum yaptıktan sonra bu tür Resimleri çok gördüm canım artık alıştım tepki vermiyorum ama ilk gördüğümde ben de senin gibi çok bozulmustum feci kafaya takmistim bundan sonra böyle mi Olacak hayatım diye çok sorguladim ama geciyor merak etme canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…