2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yaz gelsin bebisler yeter bize gezeriz biz onlarla
Aynen öyle deli gibi yazı bekliyorum oğlumla eşimle gezip durcam. Eve girmicm kimseye de gitmicm. Allahtan ilk 6 ay kışa geldi kızlar. Kıştan nefret ettipim için iyice bunaldm ama bide yaz olsaydı ağlayan huysuz bebişlerle dışarı çıkmak eziyet olurdu. Şükredelim yaza daha çok anlayacaklar etrafı da gezmek hoşlarına gidecek inşllh. Bi de huysuz olmazlarsa tamamdır. Allah yardmcımz olsun.Allah sağlık versin hepimize eşlerimiz bebeklerimiz ve buradaki arkdşlarla herşeyin üstesindn geliriz Allahın izniyle... Onlarn da bir an önce başlaruna geldin inşllh

Daha dün gb. Geçen yıl tam bugün adetime 1 gün kala şeytan dürtmüş akşamın 10 unda acile kan testi yaptırmaya gitmiştik. Test sonucunu hastanede beklemeye karar verdik çünkü eve gidersek sanki negatif çıkıcakmış gb saçma bi düşünceye kapılmıştık. Geçmeyen o 40 dk... Yelkovanın dili olsa da konuşsa, heyecanla kaç kez ona baktığımızı, içimizin nasıl heyecanla umutla ya yine yoksa korkusuyla dolup taştığını. Sonra sonucu almaya gittik, nöbetçi doktorun "sonuç pozitif, 4 ya da 5 haftalık hamilesiniz" deyince eşimle bakışıp 32 dişimizi göstere göstere sarılışımız.. Biraz önce farkettim tarihi. İçim doldu taştı. Minicik mercimeğim içimde büyüdü büyüdü hatta fazla büyütmüşüm tosunumu şimdi yanımda uyuyor mucizem. Ayy çok duygulandım

Hepsine amin :) piknik yaparız cekirdek ailemizle enemmm...

beslenmemeye devam. 16.00 da bir 70lik mama zorla uykuya dalarken verildi. Iki kere de uykuda 4.er dakika emdi.

Bana negatif demislerdi sana iyi pozitif demisler :)) hayal kuruyordum ne güzel keske yaptirmasaydim demiştim. 4 gün sonra kist icin gittigimde ogrendim kendime gelemedim bir hafta :) Gercekten cok guzel bi mucize. Bana bakip gulumserken dikkatle baktim ona. Onu dogurmak ona anne olmak icin yaratilmisim anne olunca tamamlanmisim sanki. Can Parcam o benim :)

2016 eylül anneleri açılmış orayı görünce aklıma geldi benim de. Bizim yaşadığımız heyecanları şimdi onlar yaşıyo. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende regl olmuştum ama 2 gün sürüp kesilmişti şüphelenip test yapmıştım sonuç pozitif çıkınca soluğu Dr almıştım ah ahh daha dün gibi... şimdi yanımda.. adım adım büyümesini izlemek her gün yen bişey öğrenmesi mucize... Allahım tüm bebişlere sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin..

Bende gecen sene 9 ocakya yani yarin izinliydim. Sabah uyanip test almistim yerlerde karlar vardi. Eve gelip testi yaptigimda test bulanmisti tuh bozuk cikti deyip yatmaya gitmistim. 10 dk sonra cift cizgi gorunce sasirmis ve resmini burdan bu konuya atmistim emin olmak icin :) esimede hasta oldum demistim. Aksama kadar zor dayanmistim aksam mumlari yakip testi onune koymustum :) esim daha emin olmak icin hastaneye kan testine gidelim dedi. Sabahi zor etyik ve 10 ocakta minigi ogrendik :) ama ultrasonda gorunmuyodu nerdeyse 10 gun sonra gormustuk pitircigi :))) ayy simdi bende duygulandim suan ise yanimda Allahima sukurler olsun bu gunleri hepimize gosterdi. Allah isteyen herkese ve hayirli bi sekilde nasip etsin. Hepinizi kocaman opuyorum icimden geldi :))

Kızlar siz ilk kendiniz gormussunuz bana hamile olduğumu eşim söyledisoyle ki defalarca test yaptim sonuç negatif cikiyordu kizip atiyordum en son yine yaptim ama nbaktım yok sinirlendim testi banyoda unuttumeşim akşam işten geldi yemeğe oturcaz lavaboya girdi megerse test benden sonra silik bi şekilde pozitif olmuş yanımda geldi şok olmuş aşkım noldu dedim ses yok noldu dedim ya ben bisey gördüm ama emin olamadım gel bi de sen bak dedi gittim baktım ve o an sonrasi malum, işte böyle ben esime değil eşim bana sürpriz yapmış oldu daha dün gibi bir sene ne çabuk geçmiş yavru kusum şimdi kollarimda allaha binlerce kez şükür

Merhaba arkadaşlar. bebegim 103 gunluk emzik ya da biberon vermiyoruz 15 gune kadar memede uyuyan bi bebekti simdi uykudan uyanir uyanmaz emiyor ama uykusu gelince ne emmek ne de sallanmak istiyor bi 20dk ciyak ciyak agliyor sonunda yorulup uyuyakaliyor gaz sorunu yok sutum de az degil anlamadim niye boyle
benzer durum yasayan var mi?

Valla benim katetmem gereken çoook yol var, doğumda gidenlerden sonra gram zayıflamadım. Umutla regl olursam biraz gider mi diye bekledim ama 2 regl geçti gitti yine gram oynama yok. Böyle olmıycak diyip diyete başladım ben de 4 gün önce. İnş bu azmim devam eder de kendimi tebrik etmek nasip olur
Yaza kadar zayıflarız dımı kızlar ben boyle göbekli göbekli gezmek istemiyorum oğlumla

Simdilik sarilip uyutmaya devam edeyim en iyisi yada şu 20 tllik olana bakayim. Ha tavsan ha geyik :-/
hahahaaaa çok güldüm sana. Valla bizim bebek çok şanslı bu konuda ben daha bir şeyine masraf yapmadım. Ayy yok yaptım oyun halısı aldım ay aman işin içinden çıkılmaz valla her şey pahalı off offf

Kizlar Nasılsıniz bugun saglik ocagina gttik benim kan sonuçlarım icin birde bebegi tartmaya kilo almamis ayni benim kilo vermemin sebebi belli oldu tiroidlerim cok hizli calisiyormus ondan bu kadar hizli kilo vermisim
Neyse drla uzun uzun konuştuk emmeyen bebeğe emzirmek kasikla vermek filan cok zor dedi kendisinin iki cocugu varmis eşimin sütü cok oldugu halde bir yıl ugrasti kasikla filan zor vermiş oda kilo almasi için mama filan vericekmisiz bugün gezdik hep beyfendi disarda acıktımi ne saglk ocagnda yirmi dk emdi aradan yarim saat geçmeden arabada emdi yine snra eve zor geldik eve gelincede emdi yine simdi balon aldik onunla oynuyor keyfi yerinde demekki Paşanın karni acken huysuz oluyor
Kendi sutumden muhallebi yapicam bugün yogurtta yapicam bu sekilde vermeye devam edicem dr brownsun biberonunuda aldm ama süt artiran damlayı bulamadk eczacı aricak gelirse isirgan otu aldk bi cay icim snra sagmaca :)

Benim eşim bebişi öğrendiği zaman hiçbir tepki vermedi. Hayırlı olsun dedi sadece. Hsdi kutlamaya gidelim deyince de yuzunu eksitti çok yorgunum sonra dedi. Yani bugün sana kurufasulye pişirdim desem daha mutlu olurdu herhalde...Sonra oldu bugün oldu hala gitmedik kutlamaya. Haa bir de o akşam ben bulutların üstündeydim durup durup gülüyordum bir ara nasıl bakıcaz bu çocuğa büyük sorumluluk gibi birşey dedim ee o zaman aldır dedi. En güzel anlarımı mahvetmekte cok ustadır kendisi. O kadar kırıldım ki o konuşmaları hiç dile getirmiyorum ama unutamıyorum da.

Bnm de gecen sene 20 ocakta kan vermiştim sonucu telefonla aradım bhgc 2 gebelik yok negatif demişlerdi meğerse bnm bebisimin ilk oluşmaya başladığı günlermis sonra tabi adet olmadım düşündüm gebelik yok adet söktürücü mu icsem içimden birşey engel oldu cok sukur iyi ki de iç sesimi dinlemisim yoksa Allah korusun olacakları düşünmek bile istemiyorum 15 gun geçince adetten bi test aldım nolur nolmaz diye kopkoyu 2 çizgi Allahım bebegimi bana bagisladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…