Aynen öyle deli gibi yazı bekliyorum oğlumla eşimle gezip durcam. Eve girmicm kimseye de gitmicm. Allahtan ilk 6 ay kışa geldi kızlar. Kıştan nefret ettipim için iyice bunaldm ama bide yaz olsaydı ağlayan huysuz bebişlerle dışarı çıkmak eziyet olurdu. Şükredelim yaza daha çok anlayacaklar etrafı da gezmek hoşlarına gidecek inşllh. Bi de huysuz olmazlarsa tamamdır. Allah yardmcımz olsun.Allah sağlık versin hepimize eşlerimiz bebeklerimiz ve buradaki arkdşlarla herşeyin üstesindn geliriz Allahın izniyle... Onlarn da bir an önce başlaruna geldin inşllhYaz gelsin bebisler yeter bize gezeriz biz onlarla
Oh tabi ya. Balkon sefasi da yapariz mis :)Aynen canim o kapimi calmayan komşuları da kabul etmeyeceğim :) bebislerimiz yeter bize bol bol gezer parka gideriz
Amiiin insallah. O zamanda onlar kiskansinNe guzel ozman bende faceme bisuru resim atcam. Kizimda bicir bicir olur insallah :) Allahim saglikla guzel gunleri go2rmemizi nasip etsin hepimize.
Hepsine amin :) piknik yaparız cekirdek ailemizle enemmm...Aynen öyle deli gibi yazı bekliyorum oğlumla eşimle gezip durcam. Eve girmicm kimseye de gitmicm. Allahtan ilk 6 ay kışa geldi kızlar. Kıştan nefret ettipim için iyice bunaldm ama bide yaz olsaydı ağlayan huysuz bebişlerle dışarı çıkmak eziyet olurdu. Şükredelim yaza daha çok anlayacaklar etrafı da gezmek hoşlarına gidecek inşllh. Bi de huysuz olmazlarsa tamamdır. Allah yardmcımz olsun.Allah sağlık versin hepimize eşlerimiz bebeklerimiz ve buradaki arkdşlarla herşeyin üstesindn geliriz Allahın izniyle... Onlarn da bir an önce başlaruna geldin inşllh
beslenmemeye devam. 16.00 da bir 70lik mama zorla uykuya dalarken verildi. Iki kere de uykuda 4.er dakika emdi.Sabah uyandığından beri benimki de yinr emmiyor,biberon da almıyor. Sabah 9 buçuk 10 da uykuya dalacakken 45 dakikada 2 posta halinde 60ml+30 ml mamayı zor verdim. Şimdi 13.00 da yine emmedi. Ağlaya ağlaya uykuya dalmaya çalışırken bin dil dökerek 45+40 ml zor verdim. Ne olacak bu iştahsızlık bilemedim.
Bana negatif demislerdi sana iyi pozitif demisler :)) hayal kuruyordum ne güzel keske yaptirmasaydim demiştim. 4 gün sonra kist icin gittigimde ogrendim kendime gelemedim bir hafta :) Gercekten cok guzel bi mucize. Bana bakip gulumserken dikkatle baktim ona. Onu dogurmak ona anne olmak icin yaratilmisim anne olunca tamamlanmisim sanki. Can Parcam o benim :)Daha dün gb. Geçen yıl tam bugün adetime 1 gün kala şeytan dürtmüş akşamın 10 unda acile kan testi yaptırmaya gitmiştik. Test sonucunu hastanede beklemeye karar verdik çünkü eve gidersek sanki negatif çıkıcakmış gb saçma bi düşünceye kapılmıştık. Geçmeyen o 40 dk... Yelkovanın dili olsa da konuşsa, heyecanla kaç kez ona baktığımızı, içimizin nasıl heyecanla umutla ya yine yoksa korkusuyla dolup taştığını. Sonra sonucu almaya gittik, nöbetçi doktorun "sonuç pozitif, 4 ya da 5 haftalık hamilesiniz" deyince eşimle bakışıp 32 dişimizi göstere göstere sarılışımız.. Biraz önce farkettim tarihi. İçim doldu taştı. Minicik mercimeğim içimde büyüdü büyüdü hatta fazla büyütmüşüm tosunumuşimdi yanımda uyuyor mucizem. Ayy çok duygulandım
Bana negatif demislerdi sana iyi pozitif demisler :)) hayal kuruyordum ne güzel keske yaptirmasaydim demiştim. 4 gün sonra kist icin gittigimde ogrendim kendime gelemedim bir hafta :) Gercekten cok guzel bi mucize. Bana bakip gulumserken dikkatle baktim ona. Onu dogurmak ona anne olmak icin yaratilmisim anne olunca tamamlanmisim sanki. Can Parcam o benim :)
Daha dün gb. Geçen yıl tam bugün adetime 1 gün kala şeytan dürtmüş akşamın 10 unda acile kan testi yaptırmaya gitmiştik. Test sonucunu hastanede beklemeye karar verdik çünkü eve gidersek sanki negatif çıkıcakmış gb saçma bi düşünceye kapılmıştık. Geçmeyen o 40 dk... Yelkovanın dili olsa da konuşsa, heyecanla kaç kez ona baktığımızı, içimizin nasıl heyecanla umutla ya yine yoksa korkusuyla dolup taştığını. Sonra sonucu almaya gittik, nöbetçi doktorun "sonuç pozitif, 4 ya da 5 haftalık hamilesiniz" deyince eşimle bakışıp 32 dişimizi göstere göstere sarılışımız.. Biraz önce farkettim tarihi. İçim doldu taştı. Minicik mercimeğim içimde büyüdü büyüdü hatta fazla büyütmüşüm tosunumuşimdi yanımda uyuyor mucizem. Ayy çok duygulandım
Bende baktim onlara :) amin insallah.2016 eylül anneleri açılmış orayı görünce aklıma geldi benim de. Bizim yaşadığımız heyecanları şimdi onlar yaşıyo. Allah isteyen herkese nasip etsin
Yaza kadar zayıflarız dımı kızlar ben boyle göbekli göbekli gezmek istemiyorum oğlumla
Yaza kadar zayıflarız dımı kızlar ben boyle göbekli göbekli gezmek istemiyorum oğlumla
hahahaaaa çok güldüm sana. Valla bizim bebek çok şanslı bu konuda ben daha bir şeyine masraf yapmadım. Ayy yok yaptım oyun halısı aldım ay aman işin içinden çıkılmaz valla her şey pahalı off offfSimdilik sarilip uyutmaya devam edeyim en iyisiyada şu 20 tllik olana bakayim. Ha tavsan ha geyik :-/
Bnm de gecen sene 20 ocakta kan vermiştim sonucu telefonla aradım bhgc 2 gebelik yok negatif demişlerdi meğerse bnm bebisimin ilk oluşmaya başladığı günlermis sonra tabi adet olmadım düşündüm gebelik yok adet söktürücü mu icsem içimden birşey engel oldu cok sukur iyi ki de iç sesimi dinlemisim yoksa Allah korusun olacakları düşünmek bile istemiyorum 15 gun geçince adetten bi test aldım nolur nolmaz diye kopkoyu 2 çizgi Allahım bebegimi bana bagisladiDaha dün gb. Geçen yıl tam bugün adetime 1 gün kala şeytan dürtmüş akşamın 10 unda acile kan testi yaptırmaya gitmiştik. Test sonucunu hastanede beklemeye karar verdik çünkü eve gidersek sanki negatif çıkıcakmış gb saçma bi düşünceye kapılmıştık. Geçmeyen o 40 dk... Yelkovanın dili olsa da konuşsa, heyecanla kaç kez ona baktığımızı, içimizin nasıl heyecanla umutla ya yine yoksa korkusuyla dolup taştığını. Sonra sonucu almaya gittik, nöbetçi doktorun "sonuç pozitif, 4 ya da 5 haftalık hamilesiniz" deyince eşimle bakışıp 32 dişimizi göstere göstere sarılışımız.. Biraz önce farkettim tarihi. İçim doldu taştı. Minicik mercimeğim içimde büyüdü büyüdü hatta fazla büyütmüşüm tosunumuşimdi yanımda uyuyor mucizem. Ayy çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?