2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimde anlatasim geldi
Ben aralikta ogrendim hamile oldugumu zaten on aydir istiyordum o ay netten 7-8 tane test aldm habire alip durmayim nasil olsa her ay aliyorum diye adetime uc gun kala çizgi belirmeye basladi adetim gecti hemen kan vermeye gttik snra avmye gttk esimle dedektorden gecmedim hamileyim dedim :)) snra vakit geldi gttik ama içimdeki hic yok diyor umitlenme diyor o zamana kadar hic hamile kalmamistim snra eşime dedim sen arabada bekle tamam dedi ciktim aldm sonucu bthcg 300 diyor o anki hissi anlatamam hamileyim dedim icimden ama havalardayim snra esimi aradm askim gel hamileyim dedim hemen geldi anlimdan öptü sarildi hala sakliyorum sonuc kağıdını cok guzeldi ya rabbime bin şükür

İNAN bende öyleyim canım geçen sene dun kan testinde çıkmıştı cildirmistik sevinçten adet gunumdu eşim idrar testi almıştı sabah işe giderken beni kaldırdı canım hadi yapsana diye yaptım tek çizgi çıktı o kadar çok alişmıştimdi tek çizgiye hiç beklemedim negatif dedim neyse canim
Allah kolayik versin ya. Huyu degiati mi bas edemem diye bunalima giriyorum bende resmen
Sağol canım kaç gündür mama vermiyorum uyuyunca emziriyorum

Yarım kaldı yazım..eşime negatif dedim eşimde hayırlısı canım hadi sen yat dedi gittim yattım 9 gibi bir kalktım banyoya bi gittim ne göreyim ikinci çizgi olmuş o anı o duygularımı anlatamam tarif edilemez esimi aradım hemen ben hamileyim dedim ağlıyorum ama ciddimisin dedi hemen eve geldi kapıyı açtım uzunca bir süre sarıldık ben hala ağlıyorum ama sonra hemen hastaneye gittik kan vermeye....allahim isteyen herkese nasip etsin ins bu duyguları idrar testini ultrasyon kagitlarini cd falan herseyini sakladık

Bende diyorum bugun alsam mi? Birsey almadim ya alayim. Hee şunu aldiydim hee bunu aldidiydim derken karari babaya biraktim :)) daha dün ilk arabami aldim be :) hamile kaldigimdan beri varsa yoksa oglum. Kendimi unutali cok oldu :)

Benim de yumurtalıklarımda kist vardı o yüzden kontrole gidiodum arada. 2 ay öncesi çocuk düşünmeye başladık. Yumurtalıklarım başına buyruktur azıcık istedikleri zaman çatlarlar :) doktor çatlatma iğnesi yapalım derken rahim ağzında yara gördü bu şartlarda olması mümkün değil ama yine de gelmişsiniz madem yapalım iğneyi dedi. İğneyi yaptı sonra kan testine çağırdı. O kadar ümitsizdik ki kanı verip arkadaşıma gittim. Arkadaş benden heyecanlı öğleden sonra oldu arasana sonucu öğren dio. Sonuç belli die negatif çıkıcak işte dedim o ısrar etti aradım. Doktorumum asistanı sonuç pozitif deyince ben bi şok :) arkadaşımla sarılıp bi saat ağladık. Eşimle küstük o aralar :) kızım sayesinde barıştık

Acil bir sorum var annisler, 4.ay asilarindan sonra ne zaman yikayabiliyoruz bebisleri?
Ona gore bu gece yikicam da :)

Arkadaşlar benim oğlum soğuk soğuk terliyor niye acaba üstünü de çıkardım tek kat kaldı özellikle kafası ve ensesi normal mi acaba bide hastaydi ya oğlum iyilestigine isaretmi acaba bir internetten de bakim

Son günlerde benim oglum da aynı canım 100 günlüğüz bizde. Zor emiyo surekli ağliyo kucakta gezerken bile ağliyo bazen. Damakları kasiniyo ama elleri surekli ağzında. Dr damaklar kabarmış dis geliyo dedi.

Ama 24 saat demisti ervas
Valla ben özellikle tekrar sordum 24 saat yeterli dedi. 2. Ay aşılarında annemlerdeydik oradaki sağlık ocağında da 24 saat yeterli demişlerdi. Neye göre değişio bu sağlık ocağında söylenenler anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…