Ahh bende bi olsaydım şiştim kaldımZayıflArİz bence eski kiloma yaklaşmak üzereyim özellikle regl olduktan sonra birden zayıfladım ödemlerim gitti içimde sanki koca bir balon vardı :)
İNAN bende öyleyim canım geçen sene dun kan testinde çıkmıştı cildirmistik sevinçten adet gunumdu eşim idrar testi almıştı sabah işe giderken beni kaldırdı canım hadi yapsana diye yaptım tek çizgi çıktı o kadar çok alişmıştimdi tek çizgiye hiç beklemedim negatif dedim neyse canimDaha dün gb. Geçen yıl tam bugün adetime 1 gün kala şeytan dürtmüş akşamın 10 unda acile kan testi yaptırmaya gitmiştik. Test sonucunu hastanede beklemeye karar verdik çünkü eve gidersek sanki negatif çıkıcakmış gb saçma bi düşünceye kapılmıştık. Geçmeyen o 40 dk... Yelkovanın dili olsa da konuşsa, heyecanla kaç kez ona baktığımızı, içimizin nasıl heyecanla umutla ya yine yoksa korkusuyla dolup taştığını. Sonra sonucu almaya gittik, nöbetçi doktorun "sonuç pozitif, 4 ya da 5 haftalık hamilesiniz" deyince eşimle bakışıp 32 dişimizi göstere göstere sarılışımız.. Biraz önce farkettim tarihi. İçim doldu taştı. Minicik mercimeğim içimde büyüdü büyüdü hatta fazla büyütmüşüm tosunumuşimdi yanımda uyuyor mucizem. Ayy çok duygulandım
Sağol canım kaç gündür mama vermiyorum uyuyunca emziriyorumAllah kolayik versin ya. Huyu degiati mi bas edemem diye bunalima giriyorum bende resmen
Yarım kaldı yazım..eşime negatif dedim eşimde hayırlısı canım hadi sen yat dedi gittim yattım 9 gibi bir kalktım banyoya bi gittim ne göreyim ikinci çizgi olmuş o anı o duygularımı anlatamam tarif edilemez esimi aradım hemen ben hamileyim dedim ağlıyorum ama ciddimisin dedi hemen eve geldi kapıyı açtım uzunca bir süre sarıldık ben hala ağlıyorum ama sonra hemen hastaneye gittik kan vermeye....allahim isteyen herkese nasip etsin ins bu duyguları idrar testini ultrasyon kagitlarini cd falan herseyini sakladıkalişmıştimdi
Bende diyorum bugun alsam mi? Birsey almadim ya alayim. Hee şunu aldiydim hee bunu aldidiydim derken karari babaya biraktim :)) daha dün ilk arabami aldim be :) hamile kaldigimdan beri varsa yoksa oglum. Kendimi unutali cok oldu :)hahahaaaa çok güldüm sana. Valla bizim bebek çok şanslı bu konuda ben daha bir şeyine masraf yapmadım. Ayy yok yaptım oyun halısı aldım ay aman işin içinden çıkılmaz valla her şey pahalı off offf
e eylül annelerinin ugurlu yılı 2015 csnim2015 benim mucize yılım diyorum:) yılın ilk ve en güzel haberini ocak ayında almıştık:)
Bize 24 saat bekleyin dediler sadece. Pazartesi olduk aşıyı Çarşamba yıkadım benAcil bir sorum var annisler, 4.ay asilarindan sonra ne zaman yikayabiliyoruz bebisleri?
Ona gore bu gece yikicam da :)
Bu gece yıka canım 2gun yikamicaksin istersen yarın yıka aşı olduktan sonra uyur rahatlar canımAcil bir sorum var annisler, 4.ay asilarindan sonra ne zaman yikayabiliyoruz bebisleri?
canım sağlık ocağında vurulmayacakmisin yarın cumartesiAcil bir sorum var annisler, 4.ay asilarindan sonra ne zaman yikayabiliyoruz bebisleri?
Acil bir sorum var annisler, 4.ay asilarindan sonra ne zaman yikayabiliyoruz bebisleri?
Son günlerde benim oglum da aynı canım 100 günlüğüz bizde. Zor emiyo surekli ağliyo kucakta gezerken bile ağliyo bazen. Damakları kasiniyo ama elleri surekli ağzında. Dr damaklar kabarmış dis geliyo dedi.Merhaba arkadaşlar. bebegim 103 gunluk emzik ya da biberon vermiyoruz 15 gune kadar memede uyuyan bi bebekti simdi uykudan uyanir uyanmaz emiyor ama uykusu gelince ne emmek ne de sallanmak istiyor bi 20dk ciyak ciyak agliyor sonunda yorulup uyuyakaliyor gaz sorunu yok sutum de az degil anlamadim niye boyle
benzer durum yasayan var mi?
Bize 24 saat bekleyin dediler sadece. Pazartesi olduk aşıyı Çarşamba yıkadım ben
canım sağlık ocağında vurulmayacakmisin yarın cumartesi
Bu
Bu gece yıka canım 2gun yikamicaksin istersen yarın yıka aşı olduktan sonra uyur rahatlar canım
Bu
Bu gece yıka canım 2gun yikamicaksin istersen yarın yıka aşı olduktan sonra uyur rahatlar canım
Valla ben özellikle tekrar sordum 24 saat yeterli dedi. 2. Ay aşılarında annemlerdeydik oradaki sağlık ocağında da 24 saat yeterli demişlerdi. Neye göre değişio bu sağlık ocağında söylenenler anlamıyorum kiAma 24 saat demisti ervas
Bize bir gün yikamayin demislerdi canım.Acil bir sorum var annisler, 4.ay asilarindan sonra ne zaman yikayabiliyoruz bebisleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?