- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Bize bir gün yikamayin demislerdi canım.
Bi uyku arkadaşı da biz aldık. Dişlikliymiş hem. İnş benimser sıpam, o kadar para verdik. Olmadı ben sarılır uyurum artık
Eki Görüntüle 1739558
Cok sekermis ben bunu gormedim sanirim. Bebisin sever bence en olmadi disligini kullanir. Benim sarilip uyuyacak bi ayum bi de ayucuğum var zaten :) insallah benimki de benimser kendininkini :)) gelince yaz bakalim kargosu ne kadarmis.Bi uyku arkadaşı da biz aldık. Dişlikliymiş hem. İnş benimser sıpam, o kadar para verdik. Olmadı ben sarılır uyurum artık
Eki Görüntüle 1739558
Gule gule kullansin. Ben uyku arkadasi hic dusunmemistim, burda duydum
Cok sekermis ben bunu gormedim sanirim. Bebisin sever bence en olmadi disligini kullanir. Benim sarilip uyuyacak bi ayum bi de ayucuğum var zaten :) insallah benimki de benimser kendininkini :)) gelince yaz bakalim kargosu ne kadarmis.
İnan ben de burda duydum, topiğin bu güzelliği paha biçilemez zaten. Burdan sonra uyku arkadaşı hakkında da bikaç bişey okudum mantıklı geldi.
Evet forum cok yararli oluyor, iyi ki varsiniz
Bn de mantikli buldum ama benim oglum hayatta tutup uyumaz, ona eminim o yuzden alistirmak icin sinirlerimi yipratmicam :)
bi de emzikli uyku ark.i gordum o da mantikliydi jokerde gordum, sizden sonra baktim yani kosa kosa
Kipirdakli olani alacagim ben sanirim aslan veya geyik bugun fırsatım olmadi kurcalamaya. Bi de bunu yapabilirim kendim gibi geldi ondan da kararsiz kaldim :-/Yanında başka şeyler de aldım canım o yüzden kargo hakkında net bişey söyleyemem. Ama üyeliğin varsa sepetine ekleyince kargo ücretini görebilirsin satın alman şart değil. Sen ne aldın?
Kipirdakli olani alacagim ben sanirim aslan veya geyik bugun fırsatım olmadi kurcalamaya. Bi de bunu yapabilirim kendim gibi geldi ondan da kararsiz kaldim :-/Eki Görüntüle 1739561
Tutmasını ben de beklemiyorum zaten. Uyku rutini oluşturmama yardım etsin diye aldım açıkçası. Her uyku vaktinde yanına koyucam onla uyuyup onla uyanıcak. Sonra bi bakmışız alışmışpeluşlarımız var ama hepsi şişko. O yüzden böyle ince bişey tercih ettim daha kolay olur diye
bebek-ebeveyn ilişkisini de güçlendiren bir şeymiş.
çok ilginç detayları var bu uyku arkadaşı alışkanlığının... ecnebiler çok kullanıyorlar çocuklarında. önce anneler birkaç gün bu zımbırtıyla uyuyorlar (artık oyuncak ayı olur, minik bi battaniye olur, herşey olabiliyor bu meret.) -ki kendi kokuları geçsin ve bebe daha kolay alışsın, kendini annesinin koynunda kollarında hissetsin.... sonra yavaştan bebeye vermeye başlıyorlar.
uykuya geçişi de kolaylaştırıyormuş, uykusuz analara duyurulur. Diyor biri acikalmalarda
Kikirdakmis oKıpırdaklı aslan neymiş merak ettimbence de yapabilirsin bunu, içine ya çok az elyaf ya da iki kat kumaşla yaparsan güzel olur
Simdi cok da hayalperest olmamak lazim tabiKesinlikle. Bir süre sonra uyku ve oyuncak arasında ilişki kuracak farkında bile olmadan. Oyuncağı görünce hıı benim uyku vakti geldi deyip eter koklamış gb tık diye gidiceken azından ben öyle olmasını bekliyorum inş yanılmam. En önemli püf noktası da uyku harici zamanlarda normal oyuncak gb eline verilmemesi. Sadece uyku zamanına özel olmalı
canim benim kiz da hasta biliosun önceden de kafasi terlerdi peditus tan sonra daha cokn terlememeleri artti. öksürügu hapsurugu azaldi ama terlemesi cok yatagi islanio hep gunduzde basi ama soguk degil sicak bizimkiArkadaşlar benim oğlum soğuk soğuk terliyor niye acaba üstünü de çıkardım tek kat kaldı özellikle kafası ve ensesi normal mi acaba bide hastaydi ya oğlum iyilestigine isaretmi acaba bir internetten de bakim
Ne kadar icimizde varmis bu oyuncak aski. Iclerinden birine aa bu guzelmis iste demek istedim diyemedim. Çünkü hepsi guzel :) 5 yasinda cocuk gibi hepsini kucaklayasim geldi :)Yaparsın canım hatta kaş göz burun da yaparsın daha şirin olur. Gerçi yüz yapmamalarının sebebi de olabilir, hayal kursun canlandırsın diye... Kafana göre bişiler bulursun elbet. Aşağıdakiler de hoşuma gitmişti epey arada kaldım
Eki Görüntüle 1739567
Eki Görüntüle 1739568
Eki Görüntüle 1739569
Eki Görüntüle 1739570
Iyi geceler canim... Allah kolaylik versin bize.bende bakiyorum dunden beri bir türlü karar veremedim.
bugun 13.30 dan 22.30 kadar ac biraktim kizimj aglaya aglaya helak oldu ama memeyi tutmadi gitti yaa. biberonuda zorla aldi gene. valla bas edemiyorum parmak kadar cocukla
iyi geceler kizlar
Saci biraz ense de biraz da tepede var canim onlar da dökülüyorYerim senin kizceni yaaa, saci yok mu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?