2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bebeem .!.:
Cok sekermis ben bunu gormedim sanirim. Bebisin sever bence en olmadi disligini kullanir. Benim sarilip uyuyacak bi ayum bi de ayucuğum var zaten :) insallah benimki de benimser kendininkini :)) gelince yaz bakalim kargosu ne kadarmis.
Canim sen sorunca kargoya baktim ekimde almisiz bizimki de boyle dislikli falan 4.90 kargo kendisi de 24.90mis.

Canim sen sorunca kargoya baktim ekimde almisiz bizimki de boyle dislikli falan 4.90 kargo kendisi de 24.90mis.
Bakacagim saglam kafayla bir daha eşimle ya aslan yada geyik mi ne onu istiyorum :) Bu saat oldu benim muhabbet kusu bile girdi kafese yetti gari dedi ben uyuyamiyom. Yoruldum cok sanirim :-/

canim benim kiz da hasta biliosun önceden de kafasi terlerdi peditus tan sonra daha cokn terlememeleri artti. öksürügu hapsurugu azaldi ama terlemesi cok yatagi islanio hep gunduzde basi ama soguk degil sicak bizimki
Canım bizde peditus kullanıyoruz bide klomen miydi neydi birde antibiyotik kullaniyoruz çok şükür oğlumda düzeldi dün emzirirken çok terledi int.baktım emzirirken efor sarfediyormus bide burnu tıkalı olursada çocuk terlermiş..hayatım bide iyileşiyorlar sanırım

Can
Canım benim oglanda uyanikken beni emmiyor bende uyutunca hemen dayiyorum çok üzülüyorum ama alışana kadar biberonla vermicem çok tatlilar ya allahım esirgesin bütün kuzucuk lari baktım canım elini kapmış sıpam şapur şupur emiyor kalktım kucağıma alır almaz gözlerini kocaman açtı memeye sarıldı yumuldu sıpam emdi uyuya kaldı..emzirmek bir anne için bambaşka bebişle anne arasındaki bağ pag biçilemez

Cok sekermis ben bunu gormedim sanirim. Bebisin sever bence en olmadi disligini kullanir. Benim sarilip uyuyacak bi ayum bi de ayucuğum var zaten :) insallah benimki de benimser kendininkini :)) gelince yaz bakalim kargosu ne kadarmis.
Alemsin canım ya çok güldüm (ayum ve ayucugum)

Gunaydin, yien dert edecek bir sey cikti
Dun gece regl oldum. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim.
Neden oldum ki? Sutum mu azaldi? Gun icerisinde emzirmeyip pompayla sagdigimdan mi oldu?
Sutum azalacak ya da kesilecek mi?

Olan anneler sizde durum nedir?

Günaydın canım 2 aydır oluyorum. İlk ay tam 10 gün sürdü ve aşırı çoktu ilk 3-4 günü sütüm ciddi azalmıştı sonra düzene girdi tekrar. Ama acayip rahatladım kilo verdim ödemlerim gitti.

Geçen ay normaldi ve sütümde de azalma olmadı

Canm saglik ocagndaki drla konustuk dün onun çocuklarıda zor tutmuş tutmayinca tutmuyor dedi bütün gün aç bıraktık yine tutmadı dedi eşi bir yıl zor vermiş sütünü

Canm zannetmiyorum bünye ile alakali inşallah azalmasndan kaynakli degildir

Regl olmamamızın sebebi sütümüzün bol olması mı sanmıyorum ben ya

Ya bnm geceleri bi yatista 7 saat uyuyan kizim gitti yerine 7 saatte 3 kere uyanan modeli geldi niye bozuldu ki bu cadının düzeni gece uyanması yüzünden babamızla da kavga ettik ben gece doğru düzgün uyumamışım Bebek pışpışlıyorum o saat 10 dan 4 e kadar uyumuş diyor ki bnm 2 saat daha uyumam lazım sanki bnm uyumam lazim degil sen sabahta uyursun sanki Bebek gun boyu uslu uslu duruyor hep uyuyor o da biliyor bnm kızın sabahları kucakta uyuduğunu kucağımda çocukla Nasıl uyuyabilirim ki kucağımdan indirince uyaniyor cocuk sonra 1 saat bi daha uyutmaya çalış ben bu erkekleri anlamıyorum ne var cocuk bakmasında derler çocuğu 15 dk tut desen bu durmuyor bunu emzir bunu uyut hanı cok kolaydı idare et o zmn Allah Allah ya

Dün yine 1.30'da uyudu. Esim cildirdi artik kendi uykusuzlugu ve sirt agrisi yüzünden, uyumayinca bebege sert davranıyor, kizarak konusuyor filan. Dün dayanamadim artik, "askim yapma böyle" diye bir bağırdım, sesimden bebegim de korktu yazik. "bebek de geriliyor hic uyumayacak daha cok aglayacak" dedim, iyice sinirlendi, ayagimda yastik vardi bebegi sallayayim diye, bebegi sertce birakti ayagima, cikti gitti öbür odaya. Bebek korkudan, ben sinirimden üzüntüden başladık ağlamaya... Ne zor ya...

Canım benim kızımda öyle 7-8 saat uyuyordu bir haftaya kadar şimdi 4-5 defa uyanıyor

Yaaa

Aralikta oldum ben de ilk defa. Son a. Detim de gecen sene aralikti. Filiz'inki gibi 10 gün sürdü, ilk birkaç gün adet gibi değil sular seller gibiydi, korktum, sutum nedeyse hic yoktu ama bebek çekiyordu emdigi yetiyordu ona, hic ağlamadi sinirlenmedi süt yok veya az diye kizmadi, emmesi bitince uyudu kaldi memede öyle sakin sakin. O ay saglik ocaginda kontrolümüz vardi hemsire "az kilo almis" dedi düşünceli üzgün bir şekilde, adet gördüğümü söyledim. Bir sey demedi ama yuz ifadesi canımı sıktı, zaten süt azalması da dusundurmustu beni öyle kara kara. Rezene su filan fayda etmemisti hiç. Suya şeker atıp serbet gibi icince arttirmisti biraz, bir de kanama son günler azaldikca süt artmaya başlamıştı kendi kendine.

Bu erkekler ne kadar bencil yaa

Kızlar bu diş derdi mahvetti yavrumu bi saat ağladı bağıra bağıra gözlerinden yaşlar boşala boşala belli ki çok canı yanıyo içim delindi o ağladı ben ağladım ne dişlik alıyo ağzına nede emzik. Belki biraz rahatlatır sinirini alır diye emziği zorladım yine ama nafile. Ağlaya ağlaya bitkinlikten uyudu kucağımda kuzum sanki birisi karanfil kaynatıp sürüyorum ağzına rahatlasın diye yazmıştı ama hatırlamıyorum tam olarak kimdi ve ne için veriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…