2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bu erkekler ne kadar bencil yaa
Aslinda bana iyilik yapıyor ince bir insandır, "sen yorulma butun gun ugrastin bebekle zaten, ver ben uyutayim" der hep (Bi de bizim bebek uykuya cok zor dalıyor galiba gazdan, ayakta sallanmayi istemiyor, biz de kucakta salliyoruz esim de benim yorulmami istemiyor kendi aliyor). Sonra da bebekle sinir harbine girer bagirir sesini yukseltir inatlasir bebekle. O öbür odaya gidince bebegi alip pesinden konusmaya gittim ben de, gel dedim çağırdım, sıkıntısını anlamaya çalıştım konuştum. Sonra geldi, bebek aglamaya devam ettigi icin dayanamadi. Yine aldi benden bu sefer posman bicimde yumusak yumusak konusuyor bebekle:) Aslinda cok sever bebekle ilgilenmeyi ama hem rahatsiz hem uykusuz olunca dayanamadi galiba. Aksam gelince nasil olacagiz bakalim.

Damlanin adi ne ben de alabilirim belki, su icsem de artmıyor bu aralar niyeyse.

Yardımcı oluyorsa iyi canım yine de erkekler biz kadar sabırlı değil maalesef bebek konusunda benim eşim de ilgilenmeyi bakmayı seviyor ama yorgun ise tahammül edemiyor

Damlanin adi ne ben de alabilirim belki, su icsem de artmıyor bu aralar niyeyse.
Prolac canim adi birde ben sık emzirirsem yetmiyor sütüm 3 saatte bire geri döndüm aslında doyuyor bebegim de bir kaç gün gündüz uyumayinca gogsum de uyuyor diye saat başı emzirdim rahat edeyim diye sütüm yetmiyordu şimdi düzene geri girdik bakalım

Ayucukun beslenme saati gozlerimi acamiyorum sanirim anne saatini fazla abarttim gece
Hic sorma canım gece kac defa kalk emzir yatir 7 7.30 uyanıyor oğlum nolursun biraz daha diyorum dinlemiyor kalkıyor bir saat sonra falan geri uyuyor tabi biz ayaktayiz sıpa ya

Ben
Stres yapma dinlenmeye çalış canım

Ondan azaldi sutun senin. Korkulacak birsey yok tatlim. Adetliyken azalir aset biter ayni haline döner korkma öyle oluyormuş

Canim kanama disindaki gunlerde normal miydi sutun? Mamaya basladin mi?

Canim hurma surmek de rahatlatiyormus. Karanfil agir gelmesin. Insallah uzun surmez yavrum ya

Ondan azaldi sutun senin. Korkulacak birsey yok tatlim. Adetliyken azalir aset biter ayni haline döner korkma öyle oluyormuş

Insallah canim yaa, sol gogsum bariz azdi ondan heralde. Bakalim gorcez.
Yalniz acayip rahattim ya adet olmazken, olmayaydim iyiydi

Regl olmamamızın sebebi sütümüzün bol olması mı sanmıyorum ben ya

Sut uretimini saglayan prolaktin hormonu adet olmamizi engelliyor, simdi adet olduguma gore ilgili hormon gorevini yerine getirmez mi diye dusundum

canim gunaydin benimki dr ciglik cigligaaa agkiyir etini kooariyorlar sanki ikinuc gune bir oluyor disten diyorum artik salyasi da artti. Dis ligi acayio kemiriyo ne buksa agzinda elini agzina almaya basladi. 6 7 karanfil i yarim cay bardagi suda kaynatiyorm uc bes dk rengini verio o zaman alıyorum mendilini islattim elime dolayip isirttim dun ilk kez qma devamli yapmak lazım ise yarayip yaramadigi anlamak icin.

bizim de baba hast a ben hasta aksama misafir bebek hasta. valla anne olunca insan hasta olmayi bile hak etmiyor ayakta surunuyorum bir haftayi gecti oksur oksur olucem bebekte uyaniyor sesime zaten cit ciksa kalkio huyu suyu değişti cocugun bence hepimizde var bu değişiklik ler dis sıkıntısı ndan olmali baska bir sebep göremiyorum ayni anda dellencek halleri yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…