İnşallah canım nette biraz araştırdım anason su ve zeytinyağını kaynatip bi yağ elde ediyomuşsun onu günde 5-6 kez masaj yaparak sürüyormuşsun diş Et'lerine onu denicem bi bakalımCanim hurma surmek de rahatlatiyormus. Karanfil agir gelmesin. Insallah uzun surmez yavrum ya
Geçmiş olsun hepinize canım Rabbim şifa versin. Bi tarif buldum nette onu denicem ben diş için.canim gunaydin benimki dr ciglik cigligaaa agkiyir etini kooariyorlar sanki ikinuc gune bir oluyor disten diyorum artik salyasi da artti. Dis ligi acayio kemiriyo ne buksa agzinda elini agzina almaya basladi. 6 7 karanfil i yarim cay bardagi suda kaynatiyorm uc bes dk rengini verio o zaman alıyorum mendilini islattim elime dolayip isirttim dun ilk kez qma devamli yapmak lazım ise yarayip yaramadigi anlamak icin.
bizim de baba hast a ben hasta aksama misafir bebek hasta. valla anne olunca insan hasta olmayi bile hak etmiyor ayakta surunuyorum bir haftayi gecti oksur oksur olucem bebekte uyaniyor sesime zaten cit ciksa kalkio huyu suyu değişti cocugun bence hepimizde var bu değişiklik ler dis sıkıntısı ndan olmali baska bir sebep göremiyorum ayni anda dellencek halleri yok ya
Kaydettim bakalim bende dursun kenarda.İnşallah canım nette biraz araştırdım anason su ve zeytinyağını kaynatip bi yağ elde ediyomuşsun onu günde 5-6 kez masaj yaparak sürüyormuşsun diş Et'lerine onu denicem bi bakalım
Aynen oyle adetliylen östrojen bastırıyor prolaktini. Sonra yine prolaktin agir basacak
@tatlilavinya canımben ikinciyi oldum uüstelik calismiyomda takma kafana ayy nolcak mamaları ccikarandan Allah razı olsun ye ye nereye kadarlöp löp et oldum diyetede bbasladim oglanda biberon tutmuyo artık kaşıkla yediriyom ben yediriyom o kusuyo öyle öyle yemeyi oogretcem ogluma gelsin kilolqrek gidayada badladim elma suyundayim henuz
Canm saglik ocagndaki drla konustuk dün onun çocuklarıda zor tutmuş tutmayinca tutmuyor dedi bütün gün aç bıraktık yine tutmadı dedi eşi bir yıl zor vermiş sütünü
Canm zannetmiyorum bünye ile alakali inşallah azalmasndan kaynakli degildir
Bizimki de 2.15.te uyudu. Geç uyusun sms bizimkinin uykudu gelince huzurduzluğu artıyor avazı ciķtığı kadar bağırıp ağlıyor. Zaten uykuya dalarken veya uykuda besleyebiliyorum. Uyumayınca acıkıyor bir de açlık icin ağliyor. Kısır döngüye giriyoruz. Allsh var 12 saat,9 saat, 6 saat uyumadıgıni bilirim. Bugune şukür diyeyim. 1.5-2 saat de olsa gece uyuyup uyanıyor. Bakalım bu durum ne zaman geçecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Anne olmak zor.Dün yine 1.30'da uyudu. Esim cildirdi artik kendi uykusuzlugu ve sirt agrisi yüzünden, uyumayinca bebege sert davranıyor, kizarak konusuyor filan. Dün dayanamadim artik, "askim yapma böyle" diye bir bağırdım, sesimden bebegim de korktu yazik. "bebek de geriliyor hic uyumayacak daha cok aglayacak" dedim, iyice sinirlendi, ayagimda yastik vardi bebegi sallayayim diye, bebegi sertce birakti ayagima, cikti gitti öbür odaya. Bebek korkudan, ben sinirimden üzüntüden başladık ağlamaya... Ne zor ya...
carnat bekar olup gelenler soranlar da var ama en yakin dostum bildigim bir kac tanesi halaa gelemedi, affedilcek yanlari yok. Bir tanesi de yaninda parfum sikinca laf ettim diye bozuldu, aramiz limoni.
Onlar da ayni yollardan gececek ama gorucem ben onlari
Kizlar benim sol gogsum yine az sut uretmeye basladi. Ne guzel esitlemistim. Ne olduysa birden azalmis. Saginca anladim azaldigini. O taraftaki damarlar mi tikandi nolduysa
Ya benimki de cok korkak tavuk, bana cekmis. Babasi yuzune ufluyor gozlerini kirpistiriyor dehset icinde bakiyor, sanirsin firtina cikti
Yaz gelsin bencede artik :) Allah saglik huzur versin o gunleri gorelim insallah..Aynen öyle deli gibi yazı bekliyorum oğlumla eşimle gezip durcam. Eve girmicm kimseye de gitmicm. Allahtan ilk 6 ay kışa geldi kızlar. Kıştan nefret ettipim için iyice bunaldm ama bide yaz olsaydı ağlayan huysuz bebişlerle dışarı çıkmak eziyet olurdu. Şükredelim yaza daha çok anlayacaklar etrafı da gezmek hoşlarına gidecek inşllh. Bi de huysuz olmazlarsa tamamdır. Allah yardmcımz olsun.Allah sağlık versin hepimize eşlerimiz bebeklerimiz ve buradaki arkdşlarla herşeyin üstesindn geliriz Allahın izniyle... Onlarn da bir an önce başlaruna geldin inşllh
Daha dün gb. Geçen yıl tam bugün adetime 1 gün kala şeytan dürtmüş akşamın 10 unda acile kan testi yaptırmaya gitmiştik. Test sonucunu hastanede beklemeye karar verdik çünkü eve gidersek sanki negatif çıkıcakmış gb saçma bi düşünceye kapılmıştık. Geçmeyen o 40 dk... Yelkovanın dili olsa da konuşsa, heyecanla kaç kez ona baktığımızı, içimizin nasıl heyecanla umutla ya yine yoksa korkusuyla dolup taştığını. Sonra sonucu almaya gittik, nöbetçi doktorun "sonuç pozitif, 4 ya da 5 haftalık hamilesiniz" deyince eşimle bakışıp 32 dişimizi göstere göstere sarılışımız.. Biraz önce farkettim tarihi. İçim doldu taştı. Minicik mercimeğim içimde büyüdü büyüdü hatta fazla büyütmüşüm tosunumuşimdi yanımda uyuyor mucizem. Ayy çok duygulandım
Daha dün gb. Geçen yıl tam bugün adetime 1 gün kala şeytan dürtmüş akşamın 10 unda acile kan testi yaptırmaya gitmiştik. Test sonucunu hastanede beklemeye karar verdik çünkü eve gidersek sanki negatif çıkıcakmış gb saçma bi düşünceye kapılmıştık. Geçmeyen o 40 dk... Yelkovanın dili olsa da konuşsa, heyecanla kaç kez ona baktığımızı, içimizin nasıl heyecanla umutla ya yine yoksa korkusuyla dolup taştığını. Sonra sonucu almaya gittik, nöbetçi doktorun "sonuç pozitif, 4 ya da 5 haftalık hamilesiniz" deyince eşimle bakışıp 32 dişimizi göstere göstere sarılışımız.. Biraz önce farkettim tarihi. İçim doldu taştı. Minicik mercimeğim içimde büyüdü büyüdü hatta fazla büyütmüşüm tosunumuşimdi yanımda uyuyor mucizem. Ayy çok duygulandım
Bir saat önce emzirdim canım mama yaptim yer inşallah bugün kimse yok sagamadim gogsumu o yuzden mama yaptımEn son 7.30da emzirdim hala ac duruyor benimki, sen naptin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?