Bir saat önce emzirdim canım mama yaptim yer inşallah bugün kimse yok sagamadim gogsumu o yuzden mama yaptım
Benim mamada çöpe gitti sadece sol gogsumu emdi oda Isıran Isıra mamayi icmedi ne yapayim uf yaAnneme geldik, yanimda ne pompa ne sut vardi. Emmicem diye agla agla bir hal oldu. Gerildim sinirlendim aglicaktim nerdeyse. Annem de biberon almaya gitti.bariz ac cunku. Neyse baska odaya kapandim kizdim zorla verdim emdi bir gogsu, digerine gecerken yine ayni olaylar. Almadi. Sutu erittik verdik ordan da 50 cc icti.
Ooff resmen yipraniyorum ya emzirme savasinda
Masallah canim bizimkide bugün zorla emdide yettimi acaba ek hic birsey kabul etmiyor ne mama ne muhallebi dun aksam muhallebi yaptım ona anne sütüyle 30 cc zor verdim doktuk gerisini ek gıdaya nasil gecicez bilmiyorumOğlum emiyor çok şükür inş. Böyle devam eder
Canım belki aç değildir hem sen neden sağıyorsun stok mu yapıyorsunBenim mamada çöpe gitti sadece sol gogsumu emdi oda Isıran Isıra mamayi icmedi ne yapayim uf ya
Yok canm ya Dr kilo almiyor diye ilk önce emzir sonra sag ve sagdigin sütü ver sonrada 120 cclik mama ver dedi bnde sagdigim süt cok gelirse yine vereyimmi mama dedim okadar cikmaz süt dedi ama maşallah sagdiktan snra oglum sagdigimi icmiyor biberon veya kasik sevmiyor yine göğsümu tutuyor o zaman bile sagdigim halde süt geliyor bende sagdigimi kasikla vermeye çalışıyorum emzirdikten snra ama almiyor ya agliyor ama kiloda almiyor mamada icmiyor kafam cok karışıkCanım belki aç değildir hem sen neden sağıyorsun stok mu yapıyorsun
Canım benimkide zorla emiyor bir emdiginde iki göğsümu birden vermiyorum ben bakıyorum genelde uyuya kalıyor bazende ağlıyor ikinciyi almıyor..yavaş yavaş alisacaklar doydugundan emin olmaya çalış canım daha küçük 6aya kadar idare edecezMasallah canim bizimkide bugün zorla emdide yettimi acaba ek hic birsey kabul etmiyor ne mama ne muhallebi dun aksam muhallebi yaptım ona anne sütüyle 30 cc zor verdim doktuk gerisini ek gıdaya nasil gecicez bilmiyorum
Ah canm bütün günüm karnı doydumu diye dusunmekle geciyorCan
Canım benimkide zorla emiyor bir emdiginde iki göğsümu birden vermiyorum ben bakıyorum genelde uyuya kalıyor bazende ağlıyor ikinciyi almıyor..yavaş yavaş alisacaklar doydugundan emin olmaya çalış canım daha küçük 6aya kadar idare edecez
Canım kaç gün ne çektim emmicek diye resmen kıyameti koparıyor du memeyi görünce şimdi kırk takla atıyorum sırf emsin diye iki çekiyorum bana bakıyor siritiyor sıpa iki çekiyor sonra geri yumuluyor gogusum mahvoldu benimde inan yarık olmuş ikiside yeterki emsin diyorum düzelir bence csnim bizimki kaç gündür beni çok üzdü beni istemiyorum diye üzülüyordum şimdi yavaş yavaş alışıyor yinede bir Kaç gün bak kg alımına bir gogusunu verdikten sonra bir bak bakım sütün akiyormu yada sağ bence doyuyordurAh canm bütün günüm karnı doydumu diye dusunmekle geciyoriştahı yok nasil gelicek bilmiyorum smdi sutum yetmese mamayi icmek istemezmi ama yok bzmki huy degistirdi ısırıp ısırıp duruyor göğsümu canm cok yaniyor oyuna devam etmesin diye tepkide veremiyorum lastige çevirdi göğsümu
bide emerken yutma sesi duyuyormusun canım...geçenlerde bir yazı paylasmislardi geçici diyo bir kaç gün sürebilir yada 2 3ay diyo canım inş çok yakın zamanda düzene girerAh canm bütün günüm karnı doydumu diye dusunmekle geciyoriştahı yok nasil gelicek bilmiyorum smdi sutum yetmese mamayi icmek istemezmi ama yok bzmki huy degistirdi ısırıp ısırıp duruyor göğsümu canm cok yaniyor oyuna devam etmesin diye tepkide veremiyorum lastige çevirdi göğsümu
Cnm oğlum emmiyo sütüm de kesildi de sana farklı bişey sorucam. Çörek yapmaya nasıl fırsat buldun?? Ben bütün gün birşey yiyemiyorm bile. Az önce 2 lokma ne bulduysam yedim ilk öğünümKizlar ,gecen gun hashasli corek yaptim yedik ,ogun ekstra sutum oldu ,bata cogaltti ,a klinizda olsun ,
Harc yokki yapi olsunBir de ben vicdan azabi duymaya basladim, acaba ise basladim diye mi oldum? Vucudum artik sen normale dondun adetimi gor, sutunu yok et mi dedi
Ay ben de kafayi yedimm ya, test mest soleme ole seler daha cok erken
Bende hazir aldim yedim bayaa artti o ata demek ondan artmis bak.Kizlar ,gecen gun hashasli corek yaptim yedik ,ogun ekstra sutum oldu ,bata cogaltti ,a klinizda olsun ,
Cnm oğlum emmiyo sütüm de kesildi de sana farklı bişey sorucam. Çörek yapmaya nasıl fırsat buldun?? Ben bütün gün birşey yiyemiyorm bile. Az önce 2 lokma ne bulduysam yedim ilk öğünüm
Canım kaç gün ne çektim emmicek diye resmen kıyameti koparıyor du memeyi görünce şimdi kırk takla atıyorum sırf emsin diye iki çekiyorum bana bakıyor siritiyor sıpa iki çekiyor sonra geri yumuluyor gogusum mahvoldu benimde inan yarık olmuş ikiside yeterki emsin diyorum düzelir bence csnim bizimki kaç gündür beni çok üzdü beni istemiyorum diye üzülüyordum şimdi yavaş yavaş alışıyor yinede bir Kaç gün bak kg alımına bir gogusunu verdikten sonra bir bak bakım sütün akiyormu yada sağ bence doyuyordur
Canim biraktgnda sıkıyorum göğsümu fiskiriyor agzndanda uyudugu zaman süt akıyor sagdgm zamanda enzaz 40-50 cc çıkıyor yutuyorda ama kilo alımı az geldi az emiyor iste göğsümu bitirmiyor inşallah geçer yaBide
bide emerken yutma sesi duyuyormusun canım...geçenlerde bir yazı paylasmislardi geçici diyo bir kaç gün sürebilir yada 2 3ay diyo canım inş çok yakın zamanda düzene girer
Bariz fark ettiriyor ,birde misir kirigi vardir bizde ,misir corbasi yapariz ,o da baya arttirmistiBende hazir aldim yedim bayaa artti o ata demek ondan artmis bak.
Bariz fark ettiriyor ,birde misir kirigi vardir bizde ,misir corbasi yapariz ,o da baya arttirmisti
Gül gül cnm çekinme bn de ağlanacak halime gülüyorum zatencnm istemsizce guldum
Sende haklisin ,ogun esiimin bos gunuydu ,bebeki tuttu bende mutfakla ugrastim :)
Eylul bebeklerinin hepsi zipiruslu yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?