Aynen cnm aynen .. Forumda zaten konu açmayı düşünüyorum " çocuk sahibi olmak isteyenler bir daha düşünün" diyeYorgunum dostlarım yorgunum yorgun...
O eski halimden eser yok simdi
Cnm 1 bardak misiri iyice kaynat arak haslaBana tarifi atarmisin öyle mısır var bende
Çok yorgunumYorgunum dostlarım yorgunum yorgun...
O eski halimden eser yok simdi
Nasil geçecek böyle yahu on dk oturmuyor oğlum belim cok ağrıdı ya annelik ne zormuş ama eskiler bizim kadar zorlanmamislardirAynen cnm aynen .. Forumda zaten konu açmayı düşünüyorum " çocuk sahibi olmak isteyenler bir daha düşünün" diye
Çok yorgunum
Beni bekleme kaptan
Seyir defterini başkası yazsın
Çınarlı kubbeli mavi bir liman
Beni o limana çıkaramazsın
Çok yorgunum
Bizim çocuklar böyle. Sans işte. Kuzenin kızı var. Arkadaşın kızi var . Onlarınki uslu mu uslu koy kenara oynasın kendi,akşam oldu mu ışığı kapattı mı uyusun, gece uyandıran olmazsa sabaha kadar uyusun modelindeler. Bizimkiler de enerji dolu. Turbo motorlu benimki. Kol bel sırt kalmadı bende. Uykuduxluk ve bebeğin beslenmrk istememesini saymadim bile..Nasil geçecek böyle yahu on dk oturmuyor oğlum belim cok ağrıdı ya annelik ne zormuş ama eskiler bizim kadar zorlanmamislardir
Gunaydin, yien dert edecek bir sey cikti
Dun gece regl oldum. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim.
Neden oldum ki? Sutum mu azaldi? Gun icerisinde emzirmeyip pompayla sagdigimdan mi oldu?
Sutum azalacak ya da kesilecek mi?
Olan anneler sizde durum nedir?
Selam kizlar, bugun doktordaydik bir aydir uykuda emzirme sonucu bir kilo almis yavrum doktor da sasirdi iyi almis masallah gelenlere uykuda emzirmeyi tavsiye edelim bari dedi. Kan damlasini sordum verebilirsin dedi d vite de bir yasina kadar devam dedi. Bu arada bundan sonra gece 6 saat de uyanmasa uyandirma dedi. Keşke o kadar uyusa dedim ben de. Dis etleri sertlesmis kasiniyodur dedi ama hemen Diş çıkmaz dedi anne sütüne devam bizde durum böyle:)
Bizim çocuklar böyle. Sans işte. Kuzenin kızı var. Arkadaşın kızi var . Onlarınki uslu mu uslu koy kenara oynasın kendi,akşam oldu mu ışığı kapattı mı uyusun, gece uyandıran olmazsa sabaha kadar uyusun modelindeler. Bizimkiler de enerji dolu. Turbo motorlu benimki. Kol bel sırt kalmadı bende. Uykuduxluk ve bebeğin beslenmrk istememesini saymadim bile..
Canım bende yeni bittim regl olduğum iki gün sıkıntı yaşadım biraz ya bebeğim tadını beğenmedi ya da sütüm azdı bilmiyorum ama ondan sonra sütüm daha arttı sanki kızım emerken gork gorkses çıkarıyo sıkma canını senin de iyi olur inş
4. Ay aşılarında banyo kısıtlaması yok Can'ım.Acil bir sorum var annisler, 4.ay asilarindan sonra ne zaman yikayabiliyoruz bebisleri?
Ona gore bu gece yikicam da :)
Cok severim o corbayi ben ama soguk yapariz ayranla.Bariz fark ettiriyor ,birde misir kirigi vardir bizde ,misir corbasi yapariz ,o da baya arttirmisti
Herşeye bedel amaAynen cnm aynen .. Forumda zaten konu açmayı düşünüyorum " çocuk sahibi olmak isteyenler bir daha düşünün" diye
Canım bizde yaşadık ağrı kesici ver bekleme çok fenaydik4.ay asilari huzursuzluk yapti mi? Biz cok fenayiz
Var ya bitane tooches vardı bnm bebeğim ağlamıyor cok uslu diyordu bi onu duydumcnm istemsizce guldum
Sende haklisin ,ogun esiimin bos gunuydu ,bebeki tuttu bende mutfakla ugrastim :)
Eylul bebeklerinin hepsi zipiruslu yok malesef
4. Ay aşılarında banyo kısıtlaması yok Can'ım.
Canım bizde yaşadık ağrı kesici ver bekleme çok fenaydik
cidden var mı böyle modeller biz bazen şaka yapıyoruz birbirimize biz bu çocuğu yaptık ama olmamış bi diyeBizim çocuklar böyle. Sans işte. Kuzenin kızı var. Arkadaşın kızi var . Onlarınki uslu mu uslu koy kenara oynasın kendi,akşam oldu mu ışığı kapattı mı uyusun, gece uyandıran olmazsa sabaha kadar uyusun modelindeler. Bizimkiler de enerji dolu. Turbo motorlu benimki. Kol bel sırt kalmadı bende. Uykuduxluk ve bebeğin beslenmrk istememesini saymadim bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?