Dun avm ye gittik etrafıma bakıyorum bizimki kadar küçük bebekler arabalarında durmuş emziği ağzına almış ya uyuyorlar ya etrafı seyrediyorlar koca avm de kucakta gezen tek Bebek bizdik bizim cadi emzikte almiyor birde plastik alerjisi var çocukta ağzına değer değmez öğürüyorbayan34 aynı şeyi biz de dedik cnm
Sabah bi başlıyo mesai gece 2 ye kadar oturmak yok hep kucak. 5 dk oyun halısı 5 dk çıngıraklar 5 dk mama sandalyesinde duruyo ama başında şebeklik yapıyorum resmen yaa. Sırt, bel, boyun bölgelerim ağrıyo nasıl. Kendi çenemden ve oğlumun ağlamasından da başım tabii.:)
F fulya01 herşeye bedel cnm da uyuduğunda ve güldüğünde öyle düşünebiliyrm anca
Dun avm ye gittik etrafıma bakıyorum bizimki kadar küçük bebekler arabalarında durmuş emziği ağzına almış ya uyuyorlar ya etrafı seyrediyorlar koca avm de kucakta gezen tek Bebek bizdik bizim cadi emzikte almiyor birde plastik alerjisi var çocukta ağzına değer değmez öğürüyor
ha birde kucakta olunca cok dikkat cekiyor cocuk herkes bize bakıyor nazar değmesinden de korktum
Canım süpürge yapmak benim için en kolay iş çünkü kızım süpürge sesi olduğunda bide beni görüyorsa eğer ağlamadan duruyo anakucağında senin oğlum durmuyo muGül gül cnm çekinme bn de ağlanacak halime gülüyorum zatenevt galiba uslu yok başından ayrılamıyorum 2 hafta önce süpürge tutmuştum en son eşim de sağolsun yardımcı oluyo da ontutarken anca bulaşık yıkıyorum mama yapıyorum çamaşır seriyorum o kadar.. napalım inşllh uslanırlar sağlıklı olsunlar da.
Kızlar 4 ayı doldurup uyku eğitimi veren veya düşünen var mı? Ben sallayarak uyutuyorm hamakta. Yrm saat anca uyuyo sonra da sallama devam ederek uyuyo. Sallamayı bırakmak istiyorm bi de gece uykusunu 2 den 10 a çekmek istiyorum 8 çok erken bizim için. Eşim yazın geç geliyo o da gelince oynasın istiyorm. 18 inde 4. Ayımız dolacak. Başlıcam ama istikrarlı olamamaktan korkuyormsiz ne düşünüyosunuz??
Yok cnm bnmki sadece kucakta geziyo. Ses falan kesmiyo yani çok denedim de olmadıCanım süpürge yapmak benim için en kolay iş çünkü kızım süpürge sesi olduğunda bide beni görüyorsa eğer ağlamadan duruyo anakucağında senin oğlum durmuyo mu
Canım diş etleri kaşınıyo olabilir mi acaba diş çıkarken iştahsızlık da oluyomuş benim oğlumda ısırıyo göğsümü asılıyo çekiştiriyo çok sinirleninceAh canm bütün günüm karnı doydumu diye dusunmekle geciyoriştahı yok nasil gelicek bilmiyorum smdi sutum yetmese mamayi icmek istemezmi ama yok bzmki huy degistirdi ısırıp ısırıp duruyor göğsümu canm cok yaniyor oyuna devam etmesin diye tepkide veremiyorum lastige çevirdi göğsümu
Kızlar 4 ayı doldurup uyku eğitimi veren veya düşünen var mı? Ben sallayarak uyutuyorm hamakta. Yrm saat anca uyuyo sonra da sallama devam ederek uyuyo. Sallamayı bırakmak istiyorm bi de gece uykusunu 2 den 10 a çekmek istiyorum 8 çok erken bizim için. Eşim yazın geç geliyo o da gelince oynasın istiyorm. 18 inde 4. Ayımız dolacak. Başlıcam ama istikrarlı olamamaktan korkuyormsiz ne düşünüyosunuz??
Bizimki de düzensizlik içinde düzeni var gece 2de yatıp 7-8 de kalkıyo mama içip yatıyo 2 saat fln. Gündüz de seninki gibi. 12 saatte kaç kez mama yiyo seninki cnm? Bn de erkene almak istiyorm bir an önce. Bi de sallamayı nasıl bırakcaz??Ben de uyku konusunda rutine bağlayalım istiyorum 4 ten sonra başlıycam inş. Ama şunu farkettim son zamanlarda, bebeğimin verdiği işaretleri okuyamamışım meğer. Mesela son zamanlarda epey oluştu düzenimiz. Artık 12 civarı uyuyor ve öğlene kadar yatıyor maşallahyani ortalama 12 saat. Daha erken uyusun istiyorum. Sonrasındaysa 2 - 2,5 saatte bir yarım saat kırk dk kadar uyuyor. Eğer son uykusu 21:30 dan sonraya kaldıysa uyutmuyorum aksi halde yarım saat uyuyp gece 2 ye kadar uyumaz. Gün içindeki ya da akşama denk gelen uyku saatini yok misafir yok dışarı gezmesi diye aksatırsam sıkıntı yaşıyoruz. En son 21:20 de uyudu 21:50 de uyandı mesela. 23:30 dan sonra 12 ye doğru mamasını yapıp içiririm uykusu varsa ve şanslıysak içerken uyur yoksa mamadan sonra hamakta sallayarak uyutucam biraz bağrış çağrış.
Bizimki de düzensizlik içinde düzeni var gece 2de yatıp 7-8 de kalkıyo mama içip yatıyo 2 saat fln. Gündüz de seninki gibi. 12 saatte kaç kez mama yiyo seninki cnm? Bn de erkene almak istiyorm bir an önce. Bi de sallamayı nasıl bırakcaz??
Arkadasa geldik ki degisiklik olsun evdeyiz ya ne zamandir. Arkadasim rahatsizlandi 8aylik kizlarini birakip hastaneye gittiler. Sonuc Esim arkadasin kizini salliyor ben benimkini uyutuyorum
Öyle oldu yaAhahayağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz ayol
AynenDegisiklik olmus ekstra bi bebek daha ilave :) Bahtsiz bedeviyi colde kutup ayisi... hikayesi..
Gülüşleri zaten canimbayan34 aynı şeyi biz de dedik cnm
Sabah bi başlıyo mesai gece 2 ye kadar oturmak yok hep kucak. 5 dk oyun halısı 5 dk çıngıraklar 5 dk mama sandalyesinde duruyo ama başında şebeklik yapıyorum resmen yaa. Sırt, bel, boyun bölgelerim ağrıyo nasıl. Kendi çenemden ve oğlumun ağlamasından da başım tabii.:)
F fulya01 herşeye bedel cnm da uyuduğunda ve güldüğünde öyle düşünebiliyrm anca
Arkadasa geldik ki degisiklik olsun evdeyiz ya ne zamandir. Arkadasim rahatsizlandi 8aylik kizlarini birakip hastaneye gittiler. Sonuc Esim arkadasin kizini salliyor ben benimkini uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?