2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bayan34 aynı şeyi biz de dedik cnm

Sabah bi başlıyo mesai gece 2 ye kadar oturmak yok hep kucak. 5 dk oyun halısı 5 dk çıngıraklar 5 dk mama sandalyesinde duruyo ama başında şebeklik yapıyorum resmen yaa. Sırt, bel, boyun bölgelerim ağrıyo nasıl. Kendi çenemden ve oğlumun ağlamasından da başım tabii.:)
F fulya01 herşeye bedel cnm da uyuduğunda ve güldüğünde öyle düşünebiliyrm anca

Dun avm ye gittik etrafıma bakıyorum bizimki kadar küçük bebekler arabalarında durmuş emziği ağzına almış ya uyuyorlar ya etrafı seyrediyorlar koca avm de kucakta gezen tek Bebek bizdik bizim cadi emzikte almiyor birde plastik alerjisi var çocukta ağzına değer değmez öğürüyor

ha birde kucakta olunca cok dikkat cekiyor cocuk herkes bize bakıyor nazar değmesinden de korktum

bayan34 ben de imreniyorm. Bizimki arabada uyuyo araba durunca uyanıyo. Gittiğimiz yerde de hep kucak. Allah korusun bol bol oku. Ben bütün gün okuyorm. Bu arada biz hafta içi gidiyoruz avm ye gideceksek. cuma ctsi pzr çok kalabalık oluyo Allah korusun mikrop kapar diye korkuyorm

Kızlar 4 ayı doldurup uyku eğitimi veren veya düşünen var mı? Ben sallayarak uyutuyorm hamakta. Yrm saat anca uyuyo sonra da sallama devam ederek uyuyo. Sallamayı bırakmak istiyorm bi de gece uykusunu 2 den 10 a çekmek istiyorum 8 çok erken bizim için. Eşim yazın geç geliyo o da gelince oynasın istiyorm. 18 inde 4. Ayımız dolacak. Başlıcam ama istikrarlı olamamaktan korkuyorm siz ne düşünüyosunuz??

Canım süpürge yapmak benim için en kolay iş çünkü kızım süpürge sesi olduğunda bide beni görüyorsa eğer ağlamadan duruyo anakucağında senin oğlum durmuyo mu

Ben de uyku konusunda rutine bağlayalım istiyorum 4 ten sonra başlıycam inş. Ama şunu farkettim son zamanlarda, bebeğimin verdiği işaretleri okuyamamışım meğer. Mesela son zamanlarda epey oluştu düzenimiz. Artık 12 civarı uyuyor ve öğlene kadar yatıyor maşallah yani ortalama 12 saat. Daha erken uyusun istiyorum. Sonrasındaysa 2 - 2,5 saatte bir yarım saat kırk dk kadar uyuyor. Eğer son uykusu 21:30 dan sonraya kaldıysa uyutmuyorum aksi halde yarım saat uyuyp gece 2 ye kadar uyumaz. Gün içindeki ya da akşama denk gelen uyku saatini yok misafir yok dışarı gezmesi diye aksatırsam sıkıntı yaşıyoruz. En son 21:20 de uyudu 21:50 de uyandı mesela. 23:30 dan sonra 12 ye doğru mamasını yapıp içiririm uykusu varsa ve şanslıysak içerken uyur yoksa mamadan sonra hamakta sallayarak uyutucam biraz bağrış çağrış.

Canım süpürge yapmak benim için en kolay iş çünkü kızım süpürge sesi olduğunda bide beni görüyorsa eğer ağlamadan duruyo anakucağında senin oğlum durmuyo mu
Yok cnm bnmki sadece kucakta geziyo. Ses falan kesmiyo yani çok denedim de olmadı

Canım diş etleri kaşınıyo olabilir mi acaba diş çıkarken iştahsızlık da oluyomuş benim oğlumda ısırıyo göğsümü asılıyo çekiştiriyo çok sinirlenince

Uyku egitimi nedir bilemedim ama bizimki sanirim kendi kendine onu becerdi yerinde yataginda uyumaya alisti yatagina yatirip emzigi verip salliyorum azicik tosuncuk olunca kucakta gezemedi pek babaanne anneanne kucaga alip aalip yerine geri yatirdi bi dede ve baba saglam cikti o yuzden kucakta aramiyor ama simdi yeni huy edindi sirt ustu yatmaktan sikiliyor bazen o halde bagiriyor ilgi istiyor ceviri veriyorum yuzu koyun kollarinin ustunde dogrulmaya calismaktan unutuyor neyse derdi.

Yorulunca bide aclik eklenince benim nevrim donuyor agliyor bagiriyor olsa bile gitmiyorum yanina gaddarlik belki ama dayannamiyorum bi sure susmuyor gidip ceviriyorum yerini degistiriyorum. Konusuyorum ama aaaa yetti gari ses tonuyla sonra gece cocuk sicriyor uykusundan aglayarak uyaniyor.Benimle alakali aglamasi yada degil bilemiyorum ben pisman oluyorum

Bizimki de düzensizlik içinde düzeni var gece 2de yatıp 7-8 de kalkıyo mama içip yatıyo 2 saat fln. Gündüz de seninki gibi. 12 saatte kaç kez mama yiyo seninki cnm? Bn de erkene almak istiyorm bir an önce. Bi de sallamayı nasıl bırakcaz??

Gece yattı mı öğlene kadar 2 kez mama içiyo ne içerse artık. Gündüz içtiği de çok düzensiz. Günde toplam 550 - 650 arası içiyor. İştahı düzelmedi ama buna şükür. Sallamayı ben de istemiyorum ama şimdilik devam. 4 ten sonra rutine başlıycam inş. En önemli nokta istikrarlı olmak. Ama işte bazısına ne yaparsan yap huysuzsa huysuzdur

Aynen
Gülüşleri zaten canim

uyku egitimi vercem diye aglatmayi dusunmuyorum,vermeyecegim. Zaten biraz buyusun, yorulsum uyur.
Ben bole dusunuyorum cunku egitilecek kadar itaatkar bir cocugum yok, aksine inadina uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…