Aile ve sosyal politikalar bakanlığına yaptık canım.Calisan anneler drvletin verdigi yardim icin badvuru yaptinizmu nereye yapıcaz
Allah bi.an önce şifanı versin inş canımAh ah.. Şükredin kızlar.. Rabbim onlar dert değil,al sana dert dedi ve hastalığımı (romatoid artrit) azdırdı.. Şu anda bebeğimi tutamıyorum bile(( dualarınızı bekliyorum.. Nolur şükredin..
İlk ay aşısı biz.de hiç.bişi yapmadı canım. Biz de bugün 2.,ay aşısını olduk hem de 3 tanebiri koldan ikisi bacaktan:'( bakalım o bişi yapacak mı? Gerçi ben eve gelince bi kaşık calpol şurup verdim.
Geçmiş olsun canım inş. Ateşi falan olmaz ben ikinci ay asisindada giderkende oğlumu yikicam bir kaşık calpol veripde gidecem hemşire öyle dediİlk ay aşısı biz.de hiç.bişi yapmadı canım. Biz de bugün 2.,ay aşısını olduk hem de 3 tanebiri koldan ikisi bacaktan:'( bakalım o bişi yapacak mı? Gerçi ben eve gelince bi kaşık calpol şurup verdim.
Evet canım 3ude aynı anda yapıldı:'( şimdilik iyi gibi kızım inş rahatsızlanmadan atlatırız.2. Ay 3 asi ayni gun mu oluyo. Nasil dayanir yavrularimizcuma gunu ilk ay asimizi olcaz bizde ama korkuyorum. Canim 2. Ay asidaki durumlarini bekliyo olucam. Insallah sorunsuz atlatiriz hepimiz.
Ben de gitmeden yıkadım canım çünkü hemşire aşıdan sonra 3,gün banyo yapmayacak demişti.Geçmiş olsun canım inş. Ateşi falan olmaz ben ikinci ay asisindada giderkende oğlumu yikicam bir kaşık calpol veripde gidecem hemşire öyle dedi
Ah ah.. Şükredin kızlar.. Rabbim onlar dert değil,al sana dert dedi ve hastalığımı (romatoid artrit) azdırdı.. Şu anda bebeğimi tutamıyorum bile(( dualarınızı bekliyorum.. Nolur şükredin..[/QU
Rabbim acil şifalar versin cnm
Bebekten bebeğe Değişiyor biraz da ben sık sık emziryorum zaten çok uykuyu seven bi çocuk değil benimkinin Kırkı çıkmadı daha
Göğüs ucu için garmastan pomat aldım eczane den kesik var meme ucuyla göğsüm arasında sürüyor m bunu emzirmeden önce silmek yıkamak gerekir mi bilgisi olan var mı
50 günlük olduk bizde ilişki denemedim henüz
Merhaba bizde bugün 15 günlük olduk ama hala göbeğimiz düşmedi
Bir de ne yersem yiyim ne içersem içeyim hiç göğüslerim sert olmadı daha hep vıcık vıcık yumuşak. Sütüm de yetmiyor zaten emzirdikten sonra mama veriyoruz çoğu zaman doktorun da tavsiyesiyle.
Aslında sağıp görmek istiyorum ne kadar sütüm olduğunu ama zaten göğüslerim acıyor makineyle iyice acıtmak istemiyorum
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına yaptık canım.
Benim esim kamuda o kendisi isyerine basvuracakmis benim adima yatacak 144 danisma hatti var ordan bilgi aldik bizNasil yapiliyor? Bizzat giderek mi?
Yok yikamak gerekmiyor, doktorumuz yikamayin dedi, ustunde de yaziyor
Canım hiç stres yapma herkes aynı şeyi söylüyor sütüm yok yada yetmiyor diye bol bol yeşillik ye özellikle dere otu hurma incir ısırgan otu kaynat rezene tahin pekmez helva ye bol bol su iç bide kuru dut dinlenmende lazım bak o zaman sutune canımMerhaba bizde bugün 15 günlük olduk ama hala göbeğimiz düşmedi
Bir de ne yersem yiyim ne içersem içeyim hiç göğüslerim sert olmadı daha hep vıcık vıcık yumuşak. Sütüm de yetmiyor zaten emzirdikten sonra mama veriyoruz çoğu zaman doktorun da tavsiyesiyle.
Aslında sağıp görmek istiyorum ne kadar sütüm olduğunu ama zaten göğüslerim acıyor makineyle iyice acıtmak istemiyorum
Masallah canım yaa ben 3 saat aralıksız uykuya HasretimBelli bir kuralı var mı ki bu beslenme süresinin. Benim kızım uyanınca 2-3 kere emio 2 saatin içinde içinde sonra bîkaç kere de kusuo geceleri uyandırmıyorum artık ben. Kendi ne zaman kalkarsa. Bu bazen 5-6 saat bile olabilio. Uyandırmaya çalıştığımda emmio. Gece uykusu uzun. Ama gündüz kalkıo 2-3 saate. Kilo alımı da iyi dedi doktor
Prospektüs u okudum her emzirmeden önce göğüs u karbonat li şu ile silin yazıyor yanlış hatırlamıyor sam bana dr vermedi
Doktor à gitme gitme fırsatım olmadı eczacı ya söyledim göğsüm yara oldu kesik oldu diye bunu verdi 40 tl ye aldım mavi bi krem silmeye gerek yok mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?