2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ah ah.. Şükredin kızlar.. Rabbim onlar dert değil,al sana dert dedi ve hastalığımı (romatoid artrit) azdırdı.. Şu anda bebeğimi tutamıyorum bile (( dualarınızı bekliyorum.. Nolur şükredin..
Allah bi.an önce şifanı versin inş canım

2. Ay 3 asi ayni gun mu oluyo. Nasil dayanir yavrularimiz cuma gunu ilk ay asimizi olcaz bizde ama korkuyorum. Canim 2. Ay asidaki durumlarini bekliyo olucam. Insallah sorunsuz atlatiriz hepimiz.

Geçmiş olsun canım inş. Ateşi falan olmaz ben ikinci ay asisindada giderkende oğlumu yikicam bir kaşık calpol veripde gidecem hemşire öyle dedi

2. Ay 3 asi ayni gun mu oluyo. Nasil dayanir yavrularimiz cuma gunu ilk ay asimizi olcaz bizde ama korkuyorum. Canim 2. Ay asidaki durumlarini bekliyo olucam. Insallah sorunsuz atlatiriz hepimiz.
Evet canım 3ude aynı anda yapıldı:'( şimdilik iyi gibi kızım inş rahatsızlanmadan atlatırız.

Geçmiş olsun canım inş. Ateşi falan olmaz ben ikinci ay asisindada giderkende oğlumu yikicam bir kaşık calpol veripde gidecem hemşire öyle dedi
Ben de gitmeden yıkadım canım çünkü hemşire aşıdan sonra 3,gün banyo yapmayacak demişti.

Göğüs ucu için garmastan pomat aldım eczane den kesik var meme ucuyla göğsüm arasında sürüyor m bunu emzirmeden önce silmek yıkamak gerekir mi bilgisi olan var mı
50 günlük olduk bizde ilişki denemedim henüz

Merhaba bizde bugün 15 günlük olduk ama hala göbeğimiz düşmedi
Bir de ne yersem yiyim ne içersem içeyim hiç göğüslerim sert olmadı daha hep vıcık vıcık yumuşak. Sütüm de yetmiyor zaten emzirdikten sonra mama veriyoruz çoğu zaman doktorun da tavsiyesiyle.
Aslında sağıp görmek istiyorum ne kadar sütüm olduğunu ama zaten göğüslerim acıyor makineyle iyice acıtmak istemiyorum

Bebekten bebeğe Değişiyor biraz da ben sık sık emziryorum zaten çok uykuyu seven bi çocuk değil benimkinin Kırkı çıkmadı daha

Evet kendi duzenlerini kuruyorlar bebisler, ben de zor uyandiriyorum. Bizim de yari kirkimiz cikti. Saglikla buyusunler insallah

Yok yikamak gerekmiyor, doktorumuz yikamayin dedi, ustunde de yaziyor

Makina pek acitmiyor avent kullaniyorum ben ama uc kismi cok kucuk geliyor makinanin, bebek cok acitiyor aksine. Ben bazen acim cok oldugunda sagip biberonla veriyorum o yuzden, makinan varsa gunde en azindan 1 kere oyle ver, goguslerin dinlensin bence.

Yok yikamak gerekmiyor, doktorumuz yikamayin dedi, ustunde de yaziyor

Prospektüs u okudum her emzirmeden önce göğüs u karbonat li şu ile silin yazıyor yanlış hatırlamıyor sam bana dr vermedi
Doktor à gitme gitme fırsatım olmadı eczacı ya söyledim göğsüm yara oldu kesik oldu diye bunu verdi 40 tl ye aldım mavi bi krem silmeye gerek yok mu yani

Kizlar bebegim bugun 14 gunluk oldu cok sukur hersey yolunda dun doktor kontrolumuz vardi sariliga bakildi 8.2 cikti iyi dedi doktor kalca ultrasonu icinde 16 ekime gun verildi. Kizim dogdugu gunden beri yuzunde ve vucudunda kirmiziliklar olusuyor ve kirmiziliklarin ortasi beyaz sivilce gibi oluyor sonra geciyor doktor normal dedi. Goguslerinde sertlik ve sislik var bir kerede vajinasindan akinti geldi doktor bunlar normal anneden gecen hormonlardan dolayi oluyor gecer dedi. Gobegimiz 6 gunlukken dustu ama kanamasi devam ediyor onun icinde kibrit gibi bir sey surdu bu iyilestirmesini hizlandirir dedi. Doktora sormayi unuttum sizdede aynisi olan varmi acaba kizim dogdugundan beri makatinin etrafi hep catlak yarik gibi yani ama temizlerken cani yanmiyor sesi cikmiyor cunku. Varmi ayni durumda olan?

Ca
Canım hiç stres yapma herkes aynı şeyi söylüyor sütüm yok yada yetmiyor diye bol bol yeşillik ye özellikle dere otu hurma incir ısırgan otu kaynat rezene tahin pekmez helva ye bol bol su iç bide kuru dut dinlenmende lazım bak o zaman sutune canım

Masallah canım yaa ben 3 saat aralıksız uykuya Hasretim

Evet ayni krem, bana dr verdi ve ole dedi. Ben de onu kullaniyorum ve yikamiyorum.
Bi de ben aktardan kakao yagi aldim kati. Onu eritip sicakken suruyorum goguslerime o da iyi geldi yaralara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…