2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Belki o sekilde uyanmasi seninle alakali olmayabilir ama bence ole yapma anliyor cunku. Ben bazen esime sert cikisiyorum bebegim kucagindayken, onu bile anlayip mismizlaniyorsa hemen susup trip atiyor, ben de ozur diliyorum sana demedim fln diye. Iste bole bole tepeme cikti

Sen yorgun oldugunda bir baskasi ilgilense mesela.

Kizlar bebegimin dili pamukcuk olmus ...emerken agliyor ,zor eniyor ,mikostatin verdi dr 3undur kullaniyoruz ekki etmedi
Ne yapmali ,

Var ya bitane tooches vardı bnm bebeğim ağlamıyor cok uslu diyordu bi onu duydum

Benimki de arada uslu oluyor, yani uslu dedigim kucakta gezdirdigimde ve her sn ilgilendigimde aglamiyor. Bu sayilir mi?
Bu arada kucakci bebekler icim bir cozum, biz arabasini eve cikarttik, evde suruyoruz, susuyor. Siz de deneyebilirsiniz, ise yariyor

@tatlilavinya cnm bn de öyle ağlatmayı düşünmüyorum da sallama olayı yerine uyku arkdşı olsun istyrm şimdi aynı odada kolay da sonra napıcaz odayı ayırınca. yavaş yavaş da saatini geri çekmeyi denicm.Sen nasıl uyutuyosun cnm?
sade kahve bu arada maşallah demeyi unutmuşum kuzuna maşallah uyusun da büyüsün

Canım diş etleri kaşınıyo olabilir mi acaba diş çıkarken iştahsızlık da oluyomuş benim oğlumda ısırıyo göğsümü asılıyo çekiştiriyo çok sinirlenince
Canım ben şimdi gördüm oğlumun alt damagi beyazlasmis diş çıkaracak sanırım demekki bütün Huzursuzlugu emmemesi bundanmis demek herseyi agzina götürüyor alamayınca sinirleniyor memeyle kavga ediyor

Canım diş etleri kaşınıyo olabilir mi acaba diş çıkarken iştahsızlık da oluyomuş benim oğlumda ısırıyo göğsümü asılıyo çekiştiriyo çok sinirlenince
Canim dr bakti dişleri damagina inmiş gorunuyor ama patlama noktasinda değil
W wish-hope-lovee canm masallah uykuda nasil emziriyorsun ne kadar aralikla mesela bzmki aksam dokuzda yatar sabah dokuza kadar sadece 4 te ve 8 de kalkiyor emmeye o arada ne kadar surede veriyim yada senin duzenin nasil?

Gündüzleri 3 saatte bir uyur benimki uyuduktan yarım saat sonra kipirdanir hemen veririm buna o da alisti yanında olmayıp da o kipirdanma evresini kacirdim mi aglamaya baslar ve tamamen uyanir artık bi dahaki uykuya kadar emmez,aslında çok zor bi dönem uyurken sürekli bekliyorum bu yüzden. Gecede sorun yok zaten acikinca hic uyanmadan ellerini emmeye basliyor onun sesine ben uyanıyorum onu uyandirmadan memeyi veriyorum. Gece ilk uyuyusta 3 saat uyur sonra hep iki saatte bir uyanir.uyanir dediğim elini emer uyanmadan.

Araba bizim de büyük Kurtarıcı. Başa çıkamayinca atiyorum arabaya koridor boyu da uzun bizim, kaç kere gidip geliyoruz Allah bilir

Benim ogluda oyle yapiyordu cok cok elini emiyordu hemen veriyordum memeyi neolduysa bıraktı o huyunu uyandiginda hele sesini çıkarmadan bakiniyor oyle uyaniyorim bi bakıyorum kalkmis hic ses cikarmiyor eşim evde oldugunda hep eşim bakiyor ben hep is yapıyorum pek ilgilenemiyorum acaba ondanmi demeye basladim esim birgun evden birgun calisiyor

Yvzbt canım sallayarak uyuyan bbebeğin var ve sallamayimi biraktircan benimkiyi ne dizimde ne beşiğinde hiç sevmiyo dogdugundan itibaren ugrasiyom 2 kez uyutabildim sallayarak ggündüz hiç uyumaz yanı kucagimda ne uyursa arada kontrol eder birakmadiysam geri uyur akşam8 gibi uyur su saatten sonra 15-16 kez kalkariz eeşim ggeçuyut belki ondan ssürekli uyaniyo dedi ama ne mumkun uyku gelince evi yikiyo

Cnm şükrediyorm zaten de sallayarak uyuyo ama sallarken de ağlıyo zaten uykuya geçme problemi var hele gündüz 20 dk sallıyorum üstine max 15 dk uyuyo sonra da hep kucakta. Sallamak da iş değil yani. 12 buçuktan beri hala sallıyorm bırakınca uyandı hala devam cnm. Uyumayı öğrenmesi gerek. Bu arada gündüz salonda tv açık uyutuyorm. Gece de öyle uyutup odaya geçiriyorm. Karanlıkta devam edebiliyo. Seninki gece gündz ayıramıyo sanırm inşllh sen de rahatlarsın en azından gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…