2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ya nasıl nasıl 12 saat. Aralarda ne kadar zamanda bir uyanır? Beslenmesini bu uzun uyku periyodunda nasıl yapıyorsun. Gazını çikarırken uyanmıyor mü?uyanıyorsa Tekrar uykuya nasıl dalıyor? .uyumadan önce ne kadarlık mama veriyorsun? Çok sordum kusura bakma
Maaşallah deyim size
Benimki kesintisiz 2.5 saat uyudu mu bayram ediyorum uyudu da dinlendim diye

Yok bizimki arabayı puseti de hic sevmiyor disari ciktigimiZda da kucağımızda yani bi de bence o sayilmazbnm uslu kategorim boyle bırakacaksın yatağına kendi kendine oyalanabilecekleri boyle Bebek de var mı acaba abarttım galiba

12 saatte 2 kez mama veriyorum canım, elini emiyor acıkınca, onu duyup kalkıyorum hemen. Bizimki kendiliğinden uzun uyumaya başladı geceleri. Son mamasını uykudan hemen önceye bırakıyorum ki zaten en çok o zaman içiyo. Bazen 90 bazen 120 keyfi nasıl isterse. Gazını da çıkarmıyorum. Gece 12 de uyudu az önce ilk mamasını verdim yalnızca 80 içti mesela. Ay 41 kere maşallah. Uyanıkken fazlasıyla huysuz zaten, bari gece uykusuna nazar değmesin

Günaydın Eylül anneleri....Bizimki ile gece beraber uyuduk.Arada emzirmem dışında hiç uyanmadı.Sabah kakltık yarım saat sonra tekrar yattı.Bende anca okudum yazdıklarınızı.Dün bizimkini bayağı ağlattım.Ama şımardığını hissettim.BAktım ne yapsam ağlıyor koydum halısınaa bıraktım.Eşim şaşırmış bir şekilde iyi yapıyorsun deyince gazı aldım.Guk dese ag dese giditorsun.Hiç ağlatmamaya çalışıyorsun şımardı dedi çocuk dediğin ağlar bırak ağlasın rahatlasın dedi.Susunca gittim aldım öptüm verdim meme emmeye başladı.Uyudu.Sonrasında da hiç memeye direnmedi.İlk eğitimimizde başarılı mı olduk ne

Gunaydin kizlar
Gece verdim habire oglana memeyi
8.44 emip uyumustu zaten sonra 12 de 1.30 da 2.44 de 6. Da (uyuya kalmisim yoksa birbucuk saat snra vericektim yine ) snra 8 de simdie uyandik emmedi inşallah karnı toktur gece yogun emzirmeye basladm bende yani uyurken cok kolay aliyor uykudayken maşallah bezini iki kere aldm hatta ilkinde bezi tasmisti ustunude degistrdm dolu doluydu inşallah böyle devam eder ya

Kızlar süt emmeyen annelere bir tarif daha deneyeceğim bakalım.Elma karanfil ve tarçın kaynatılıp içiliyor.Çocuklar o tadı seviyorlarmış.Bakalım bizim yumurcak sevecek mi?

Kızlar süt emmeyen annelere bir tarif daha deneyeceğim bakalım.Elma karanfil ve tarçın kaynatılıp içiliyor.Çocuklar o tadı seviyorlarmış.Bakalım bizim yumurcak sevecek mi?
Sütü sonradan emmeye basliyormuymus canm iyice bırakmasin

Canım biz adanaliyiz yeni dogum yapanlara kaynar diye kaç türlü baharattan yapılan bir içecek var uzerinede bol ceviz koyulur havalar soğuk diye annem yapmıştı içiyorum hergün hala bolda süt yapıyor benim oglanda kaç gün almadi meme uykuda emziriyordum şimdi çok şükür düzeldi kakası idrari bile baharat kokuyor ondanmi acaba memeyi aldı sıpam

Bir kereliğine deneyeceğim bakalım.Ama deneyen ablam ve çok seviyorlar dedi aromasını.Üç çocuğu olan bir kadın kendisi.Nasıl imreniyorum onlara iki ablamda iki sene emzirdi. Üstelik üç çocuğu olan biberon mama verdiği halde çocuklar bırakmadı anneciklerini.Ahhh Ahhhh nerde bizimki günde bir öğün mama verdim diye beni reddetti.Beni reddedeni bende red edeyim mi kızlar :))

Canım bence senin ogluşun geçici olarak böyle pes etme canım düzelecek bak bende diyordum emmiyor diye demekki distenmis damagi şişmiş yavrumun bembeyaz olmuş seninle birkaç gün var aramızda bence seninkide ondan olabilir düzelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…