2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım benim oğlumda hem biberonu aldı hemde beni emiyordu ben biberonunun başlığının değiştirdim ve daha çok akıyordu geçen hafta hasta diye birkaç defa mama verdim beni almadi kolayına geldi sanırım hemen eski başlığının taktım ve hiç vermedim sonra mecbur geri döndü memeye çok şükür

Canim tarif vercenmi bizde yapalim :)

Hahaha bnde öyle diyorum kesersem memeyi görürsün diyorum

Gece çok güzel aldi canım şimdide emzirdim dişler inmis damaga görünüyor canım ama ucuna tam gelmemiş az once doydu bes kere isirmistr memeyi kaldırdım bnde napim :)

C
canım biz aktardan pakette alıp kaynatiyoruz içine şeker ilave ediyoruz aktarlar bilir sanırım mis gibi kokuyor

Canım benim kızım 5,5 aylık oldu. Ben de 6. Ayı dolunca uyku eğitimi vermek istiyorum. Ama istikrar konusu açıkçası beni de korkutuyor.

Ben ya kucakta geziririp ninni soyleyerek uyutuyorum ya da kundak yapiorum gozlerini bile kapatip agzina emzik verip kolumda ee eee piss pisss yapiyorum.
Yani bu da bizim uyku egitimimiz :)

Gerçekten sorasım geldi bak şimdiBüyük konuşmayayım ama normal şartlarda bu Oğlandan sonra ikinci bir çocuk yapar mıyım pek sanmıyorum.

Ben cok istiyorum, insallah tekrar nasip olur.
Ama esim, annem, kayinvalidem istemedigim kadar yardimci olurlar o yuzden daha rahatim. Bu sekilde olunca 3.bile isterim :)
Sen de buyuyunce unutup isteyeceksin bence

Ya benimkide şimdi alıyor.Ama benim derdim sütüm mü az doymuyor mu.Bu hafta kilo almışsa devam edicem böyle.Çok sık emziriyorum ama çok az alıyor bir dakika beş dakika bırakınca bakıyorum süt akıyor.ne zor işler bunlar ya....

Ben cok istiyorum, insallah tekrar nasip olur.
Ama esim, annem, kayinvalidem istemedigim kadar yardimci olurlar o yuzden daha rahatim. Bu sekilde olunca 3.bile isterim :)
Sen de buyuyunce unutup isteyeceksin bence
Bende çok istiyorum ama tek başına nasıl bakacam onu düşünüyorum.Birde işlerim uzun süre askıda kalacak karar vermeliyim ama istiyorum bakalım

sade kahve 12 saat uyumak mi? Benimki tum gun 24 saat icinde o kadar uyumuyor ya, ne guzel maasallah.

Y yesil zeytin ben de uyku arasi beslenmesinde gazini pek cikarmam, cok rahatsiz olursa anca bir kere gark ettirip yatagina birakiyorum uyanmasin diye, bezini de degistirmiyorum.gece rahatim o yuzden

Hahaah sen cok sey istiyorsun, oyle bir sey yok bence , donenceyle 20 dk max

Ayyy kızlar çok güldüm ya benim kız çok ödlek herşeye hemen korkuyo zaten az önce babası kollarını açtı sevecekti güya bizim kız korktu bi sıçradı az kalsın anakucağından düşüyordu çok tatlıydı yaa

Benim kız da öyle yaa çok korkak

Kendimiz iciyoruz di mi canim? Safca bir soru oldu ama.yani memeyi tutmadan aromayi nasil anlicak ki. Ben ztn verince memeyi kolay da verene kadar sinir krizi.
beni istemeyeni ben hic istemem prensibi bu minnoslarda ise yaramiyor :)
Bir de beni bir sey kesfettim. Ben psikopat gibi emzrmeye calisinca pek orali olmuyor nazlaniyor. Ama mesela isten geliyorum tok da olsa bi deneyeyim diyorum hemen emiyor. Rahat olmak da lazim ama cok zor, beceremiyorum. Ac kalcak diye odum kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…