Canım benim oğlumda hem biberonu aldı hemde beni emiyordu ben biberonunun başlığının değiştirdim ve daha çok akıyordu geçen hafta hasta diye birkaç defa mama verdim beni almadi kolayına geldi sanırım hemen eski başlığının taktım ve hiç vermedim sonra mecbur geri döndü memeye çok şükürBir kereliğine deneyeceğim bakalım.Ama deneyen ablam ve çok seviyorlar dedi aromasını.Üç çocuğu olan bir kadın kendisi.Nasıl imreniyorum onlara iki ablamda iki sene emzirdi. Üstelik üç çocuğu olan biberon mama verdiği halde çocuklar bırakmadı anneciklerini.Ahhh Ahhhh nerde bizimki günde bir öğün mama verdim diye beni reddetti.Beni reddedeni bende red edeyim mi kızlar :))
Canim tarif vercenmi bizde yapalim :)Canım biz adanaliyiz yeni dogum yapanlara kaynar diye kaç türlü baharattan yapılan bir içecek var uzerinede bol ceviz koyulur havalar soğuk diye annem yapmıştı içiyorum hergün hala bolda süt yapıyor benim oglanda kaç gün almadi meme uykuda emziriyordum şimdi çok şükür düzeldi kakası idrari bile baharat kokuyor ondanmi acaba memeyi aldı sıpam
Hahaha bnde öyle diyorum kesersem memeyi görürsün diyorumBir kereliğine deneyeceğim bakalım.Ama deneyen ablam ve çok seviyorlar dedi aromasını.Üç çocuğu olan bir kadın kendisi.Nasıl imreniyorum onlara iki ablamda iki sene emzirdi. Üstelik üç çocuğu olan biberon mama verdiği halde çocuklar bırakmadı anneciklerini.Ahhh Ahhhh nerde bizimki günde bir öğün mama verdim diye beni reddetti.Beni reddedeni bende red edeyim mi kızlar :))
Gece çok güzel aldi canım şimdide emzirdim dişler inmis damaga görünüyor canım ama ucuna tam gelmemiş az once doydu bes kere isirmistr memeyi kaldırdım bnde napim :)Canım bence senin ogluşun geçici olarak böyle pes etme canım düzelecek bak bende diyordum emmiyor diye demekki distenmis damagi şişmiş yavrumun bembeyaz olmuş seninle birkaç gün var aramızda bence seninkide ondan olabilir düzelir canım
canım biz aktardan pakette alıp kaynatiyoruz içine şeker ilave ediyoruz aktarlar bilir sanırım mis gibi kokuyorCanim tarif vercenmi bizde yapalim :)
Hahaha bnde öyle diyorum kesersem memeyi görürsün diyorum
Gece çok güzel aldi canım şimdide emzirdim dişler inmis damaga görünüyor canım ama ucuna tam gelmemiş az once doydu bes kere isirmistr memeyi kaldırdım bnde napim :)
Bu pamukçuk hala olabiliyor mu ya ben ilk Zaman'lar oluyo sadece diye biliyodumKizlar bebegimin dili pamukcuk olmus ...emerken agliyor ,zor eniyor ,mikostatin verdi dr 3undur kullaniyoruz ekki etmedi
Ne yapmali ,
Ne diyelim canım aktaraC
canım biz aktardan pakette alıp kaynatiyoruz içine şeker ilave ediyoruz aktarlar bilir sanırım mis gibi kokuyor
Kaynar canım yeni dogum yapmış kişilere yapılıyormuş deNe diyelim canım aktara
Tamam canım sagolasin :)Kaynar canım yeni dogum yapmış kişilere yapılıyormuş de
Canım benim kızım 5,5 aylık oldu. Ben de 6. Ayı dolunca uyku eğitimi vermek istiyorum. Ama istikrar konusu açıkçası beni de korkutuyor.Kızlar 4 ayı doldurup uyku eğitimi veren veya düşünen var mı? Ben sallayarak uyutuyorm hamakta. Yrm saat anca uyuyo sonra da sallama devam ederek uyuyo. Sallamayı bırakmak istiyorm bi de gece uykusunu 2 den 10 a çekmek istiyorum 8 çok erken bizim için. Eşim yazın geç geliyo o da gelince oynasın istiyorm. 18 inde 4. Ayımız dolacak. Başlıcam ama istikrarlı olamamaktan korkuyormsiz ne düşünüyosunuz??
@tatlilavinya cnm bn de öyle ağlatmayı düşünmüyorum da sallama olayı yerine uyku arkdşı olsun istyrm şimdi aynı odada kolay da sonra napıcaz odayı ayırınca. yavaş yavaş da saatini geri çekmeyi denicm.Sen nasıl uyutuyosun cnm?
sade kahve bu arada maşallah demeyi unutmuşum kuzuna maşallah uyusun da büyüsün
Gerçekten sorasım geldi bak şimdiBüyük konuşmayayım ama normal şartlarda bu Oğlandan sonra ikinci bir çocuk yapar mıyım pek sanmıyorum.
Ben portatif mama sandalyesinden aldım canım. Salıncak almayı düşünmüyorum zaten evde 4 tane beşik türü şey varkizlar.bebegine mama sandalyesi ve salincak almayi dusunen var mi
Ya benimkide şimdi alıyor.Ama benim derdim sütüm mü az doymuyor mu.Bu hafta kilo almışsa devam edicem böyle.Çok sık emziriyorum ama çok az alıyor bir dakika beş dakika bırakınca bakıyorum süt akıyor.ne zor işler bunlar ya....Canım benim oğlumda hem biberonu aldı hemde beni emiyordu ben biberonunun başlığının değiştirdim ve daha çok akıyordu geçen hafta hasta diye birkaç defa mama verdim beni almadi kolayına geldi sanırım hemen eski başlığının taktım ve hiç vermedim sonra mecbur geri döndü memeye çok şükür
Bende çok istiyorum ama tek başına nasıl bakacam onu düşünüyorum.Birde işlerim uzun süre askıda kalacak karar vermeliyim ama istiyorum bakalımBen cok istiyorum, insallah tekrar nasip olur.
Ama esim, annem, kayinvalidem istemedigim kadar yardimci olurlar o yuzden daha rahatim. Bu sekilde olunca 3.bile isterim :)
Sen de buyuyunce unutup isteyeceksin bence
ya nasıl nasıl 12 saat. Aralarda ne kadar zamanda bir uyanır? Beslenmesini bu uzun uyku periyodunda nasıl yapıyorsun. Gazını çikarırken uyanmıyor mü?uyanıyorsa Tekrar uykuya nasıl dalıyor? .uyumadan önce ne kadarlık mama veriyorsun? Çok sordum kusura bakma
Maaşallah deyim size
Benimki kesintisiz 2.5 saat uyudu mu bayram ediyorum uyudu da dinlendim diye
Yok bizimki arabayı puseti de hic sevmiyor disari ciktigimiZda da kucağımızda yani bi de bence o sayilmazbnm uslu kategorim boyle bırakacaksın yatağına kendi kendine oyalanabilecekleri boyle Bebek de var mı acaba abarttım galiba
Ayyy kızlar çok güldüm ya benim kız çok ödlek herşeye hemen korkuyo zaten az önce babası kollarını açtı sevecekti güya bizim kız korktu bi sıçradı az kalsın anakucağından düşüyordu çok tatlıydı yaa
Bir kereliğine deneyeceğim bakalım.Ama deneyen ablam ve çok seviyorlar dedi aromasını.Üç çocuğu olan bir kadın kendisi.Nasıl imreniyorum onlara iki ablamda iki sene emzirdi. Üstelik üç çocuğu olan biberon mama verdiği halde çocuklar bırakmadı anneciklerini.Ahhh Ahhhh nerde bizimki günde bir öğün mama verdim diye beni reddetti.Beni reddedeni bende red edeyim mi kızlar :))
Bir kereliğine deneyeceğim bakalım.Ama deneyen ablam ve çok seviyorlar dedi aromasını.Üç çocuğu olan bir kadın kendisi.Nasıl imreniyorum onlara iki ablamda iki sene emzirdi. Üstelik üç çocuğu olan biberon mama verdiği halde çocuklar bırakmadı anneciklerini.Ahhh Ahhhh nerde bizimki günde bir öğün mama verdim diye beni reddetti.Beni reddedeni bende red edeyim mi kızlar :))
kizlar.bebegine mama sandalyesi ve salincak almayi dusunen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?