2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayni seyi dun esimle konustuk.. Avmye gudiyoruz esim oglani tasiyo bn arkalarinda arabasini bakiyoruz milletin bebesi ya uyuyo ya arabada sessiz sessiz oturuyo.. Her gittigimde bisi unutup geliyorum aceleden

Bende çok istiyorum ama tek başına nasıl bakacam onu düşünüyorum.Birde işlerim uzun süre askıda kalacak karar vermeliyim ama istiyorum bakalım

Buyuklerin kres yasi gelmesi lazim bence canim, yoksa olmaz gibi.
Senin tasarim isiydi guzel isin var aslinda ama kismet

Ben ya kucakta geziririp ninni soyleyerek uyutuyorum ya da kundak yapiorum gozlerini bile kapatip agzina emzik verip kolumda ee eee piss pisss yapiyorum.
Yani bu da bizim uyku egitimimiz :)
Bende kucağımda sallayarak uyutuyorum ağzına emzik verip ama zaten belimden rahatsızım bebiş kilo aldıkça bu iş Nasıl olacak bilmiyorum

Ben henüz kızla AVM ye gitmeye cesaret edemedim kızı anneme bırakıp gidiyorum aklımda kalıyo tabi

12 saat kesintisiz değil canım bir de ortalama söyledim onu. Ama 10 saat uyur en az. 2 kez uyanıyor mama veriyorum bi yarım saat geçiyo öyle, tekrar yatağına bırakıyorum. Ama gün içinde ya da gece uykusuna geçişte öyle yatağına bırakayım iki pışpışla uyusun olmuyo ne yazık ki. Nadiren uğraştormadan 10 dk da uyuyor bayram ediyorum onun haricinde hep kavga kıyamet.

Valla ben dün emmek istemedi ne yapsam ağlıyor bıraktım çıktım salondan bukadar şımarıklık yeter dedim.Bayağı ağladı.Sonra geldim emzirdim paşalar gibi içti uyudu :))

Canım benim kızım 5,5 aylık oldu. Ben de 6. Ayı dolunca uyku eğitimi vermek istiyorum. Ama istikrar konusu açıkçası beni de korkutuyor.
Canm ek gida veriyormusun hiç veriyorsan ne veriyorsun?

Dun gece yogun emzirmeden ve bugun guzel emmesinden sonra legenle koydugumuzda oglum 7.8 geliyordu az once 8.0 geldi oluyormu ne :)

Valla ben dün emmek istemedi ne yapsam ağlıyor bıraktım çıktım salondan bukadar şımarıklık yeter dedim.Bayağı ağladı.Sonra geldim emzirdim paşalar gibi içti uyudu :))
Uyy

Ayni seyi dun esimle konustuk.. Avmye gudiyoruz esim oglani tasiyo bn arkalarinda arabasini bakiyoruz milletin bebesi ya uyuyo ya arabada sessiz sessiz oturuyo.. Her gittigimde bisi unutup geliyorum aceleden
Tüm eylul anneleri bebekleriyle biraraya gelsek deprem falan olacak galiba neden bizimkiler bu kadar yaygaracı ki

Canım benim kızım 5,5 aylık oldu. Ben de 6. Ayı dolunca uyku eğitimi vermek istiyorum. Ama istikrar konusu açıkçası beni de korkutuyor.
Senin kız büyümüş baya maşallah ben bişeyi cok merak ediyorum artık bi yere gittiğinizde arabasında durup etrafını izliyor mu duruyorsa hep öyle miydi sonradan büyüdükçe mi durmaya basladi

Off off sabahtan beri aglıyor uyumuyor emmiyor sinir krizi geçirmek üzereyim. Babamız pazar günü çalışıyor yalnızım kolum belim boynum her yerim ağrıyor. Ya bi cocuk 5 dk kendi başına kalamaz mi yaa kucaktan iner inmez basıyor çığlığı dayanamadım bağirdim artık yeter dedim ya.

Bizde de pazar sendromu var. 4 pazardır anlattığın gibiydi. Bugün iyiyiz şimdilik bakalım

Ben gaz sancısından şüpheleniyorum çünkü yediklerimi düşündüğüm de genelde cumartesilwri bulgur pilavı yiyorum ertesi gün çığlık çığlığa oluyordu. Dün yemedim bugün iyi bakalım.

Benimki tamamen huysuzluktan. Kızdırdı Kendine rahatladı uyudu şimdi şükür. Buyudukce kolaylasir dedikçe zorlaşıyor bu çocuklar allah sonumuzu hayir etsin.

Arada Bn de kızıyorum off kizim yeter ama artık diye özellikle uykusuz kaldığımda sonra diyorum anlamıyor ki bişeyden deyip özür diliyorum

Benimki tamamen huysuzluktan. Kızdırdı Kendine rahatladı uyudu şimdi şükür. Buyudukce kolaylasir dedikçe zorlaşıyor bu çocuklar allah sonumuzu hayir etsin.

Amin.

Ellerinden tutup parkları gezeceğimiz günler de gelecek :) hep birlikte sabredelim. İyiki burası var iyiki

Ben
Benim oğlan da öyle. Uyanikken emmiyor sıpa. Gece kendi aranıyor başina göğsüme gömüyor,yana doģru vücuduyla dönmeye çalışıyor,bir yandan da elleriyle göğsümü açmaya çalışıyor. Sonra cuk cuk emiyor. Gündüz uyanikken de itiyor :)

Maşallah maşallah maşallah cnm

Amin.

Ellerinden tutup parkları gezeceğimiz günler de gelecek :) hep birlikte sabredelim. İyiki burası var iyiki
Ayy o günler çabucak gelseydi. Hava kapalı olunca ben iki kat bunalıyorum. Şimdi yaz olsaydı koy arabasına çık gez bizimki gezince sakinliyor biraz. Evde tikilip kaldık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…