2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sut
canım sütün Az olsa akmazki umarım geçici bir durumdur

Ayy o günler çabucak gelseydi. Hava kapalı olunca ben iki kat bunalıyorum. Şimdi yaz olsaydı koy arabasına çık gez bizimki gezince sakinliyor biraz. Evde tikilip kaldık ya

2 ay daha sabretmemiz lazım sonra sabah çıkıp akşama kadar gezicem kızımla :) bugünlerin acısını çıkartıcamm

Ben de pişman oluyorum ama Tutamadim kendimi artık. Biz de insaniz anne olunca süper guclerimiz de olsaydi keşke
Aynen öyle insan sürekli ağlayan bi cocuk karşısında çaresiz kalıyor bnm tek umudum Zaman'la düzelecektir diye yanı biraz daha birşeylerden anlasınlar ağlamaları azalacaktır yanı insallah azalir azalması lazım nolur azalsın yaaa

Ben cok istiyorum, insallah tekrar nasip olur.
Ama esim, annem, kayinvalidem istemedigim kadar yardimci olurlar o yuzden daha rahatim. Bu sekilde olunca 3.bile isterim :)
Sen de buyuyunce unutup isteyeceksin bence
Evet cnm yardmcı oldkları için istiysndur. Bn de isterm bi tane daha ama psikolojim bozuldu hala geip gidiyo :) oyüzden bn de düşünmüyorm. Hatta oğlum büyüyünce gaflete düşmemek için hatırlatcm kendime bıgünleri. Ya da oğlum 15-20 yaşına gelince yaparm herhalde çok istersem tabi büyük konuşmamak lazım. Allah oğluma sağlıklı hayırlı düzenli uzuuunnn ömürler versin. Hepimizinkilere

Canm ek gida veriyormusun hiç veriyorsan ne veriyorsun?

Dun gece yogun emzirmeden ve bugun guzel emmesinden sonra legenle koydugumuzda oglum 7.8 geliyordu az once 8.0 geldi oluyormu ne :)
Can'ım yoğurt vermiştim 1 hafta kadar, sonra 5. Ay kontrolüne gittiğimizde doktor kilosu İyi 1 ay daha bekle derdi, eşim bunu duyunca aman verme falan deyince bekliyorum, ama kızım yoğurdu sevdi çok şükür.

Senin kız büyümüş baya maşallah ben bişeyi cok merak ediyorum artık bi yere gittiğinizde arabasında durup etrafını izliyor mu duruyorsa hep öyle miydi sonradan büyüdükçe mi durmaya basladi
Can'ım benim kız genelde arabasında gezerken uyuyor, uyumuyorsa da etrafa bakınıyor tabi.

Sut
canım sütün Az olsa akmazki umarım geçici bir durumdur
Umarım geçicidir.Şimdi biberonu tamamen bıraktık bu hafta bakacam kilo alımına.İki hafta şu biberon mevzusunda çocuk biraz aç kaldı çok emmedi 50gr almış boyu 3 cantim uzamış.Ben kilo verir diye düşündüm çünkü nerdeyse hiç emmiyordu.

Bi öğünde 90 cc mama içiyordu. 15 gündür her mama bitişinde ağlıyordu bunun için büyüme atağı falan dediler.

Az önce 120 cc yaptım denemek için. Hepsini içti ve ağlamadı.

5 gün sonra 4 aylık olacak. Mama veren anneler sizler kaç cc veriyorsunuz?

Ne zamandır ilk defa kuaföre gttim kuafirdeki kiz hey maşallah dedi utandim valla küçük bebeğim var çıkamıyorum dedim neyse yüzüm gözüm acildi
Su kuaforlerin patavatsizliklari benim sinirime dokunuyor olur olmaz yorum yapıyorlar bidi bidi.isini yap kardeşim. Benim kasimin biri kendi dokuluyor vay efendim kendin mi aldin yok icine girmissin diger kasi alamamissin elin ermedi mi falan bi suru sey soyledi.o günden beri kendim alıyorum kaslarimi kuaforlere antipatim var benim. Ama senin adına sevindim canım :) gozunaydin gec cikarlar insallah :)

İnşallah canım patavatszliktan hic hoslanmam bnde kendim alincada Bozuyorum hep mecbur gidiyorum

bayan34 seni o kadar iyi anlıyorm ki. Her gördüğüm bebekli aile gününü nasıl geçiriyor. Ne kadar ağlıyor ne zaman nasıl uyuyor kucak harici ne yapıyorlar büyüdükçe daha mı uslanıyo daha mı huysuzlanıyo merak ediyorm. Bırak makyaj yapmayı kaş bıyık orman gezince insan mesela oje sürebilmiş birini görünce acaba kuruyana kadar bebeğini kucağına almamış da ağlatmış mı yoksa çok mu uslu bebeği var ya da yardım eden ailesi mi var ya da bakıcı tutmuş ondan nı rahat rahat keyifle gülücükler saçarak dolaşabiliyo diye düşünmeden edemiyo. Kilo boy gibi konularda çok merakım yok kıyaslamak istemiyorm zaten ama diğer konularda merak ediyorm çok nasıl vakit geçiriyolar diye...(tabi ben yazmaya başlayalı baya oldu anca tamamladım :))

Keske bir baskasi olsa :) bende o anlardan nefret ediyorum ama olmuyor kendimi kontrol edemiyorum huy bu can cikar huy cikmaz , çok sinirliysem dusunme yetimi kaybediyorum çabuk geciyor ama yikmis gecmis oluyorum..

Bence olmus benim de yapmak istedigim bu aslinda bende sinirlenmeden yapabilsem iyi olacak..

Logusa serbeti gibi sanirim bu kaynar dedigin dogumdan sonra çok yapti annem ictim belki o belkide inatla emzirecegim demem sebep oldu çok agladim yoksa ilk baslarda aglaya aglaya sutumde gidebilirdi.

Cocuga ne kusulur ne sirt donulur logusayken annemlere birakip sirtimi donup yattim bebek sarilik oldu hâst.de 1 gece hic uyumadan nobet tuttum :) bi daha asla yemek yerken su icerken bile sirtimi donmedim :)) nerde reddetmek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…