canım sütün Az olsa akmazki umarım geçici bir durumdurYa benimkide şimdi alıyor.Ama benim derdim sütüm mü az doymuyor mu.Bu hafta kilo almışsa devam edicem böyle.Çok sık emziriyorum ama çok az alıyor bir dakika beş dakika bırakınca bakıyorum süt akıyor.ne zor işler bunlar ya....
Ayy o günler çabucak gelseydi. Hava kapalı olunca ben iki kat bunalıyorum. Şimdi yaz olsaydı koy arabasına çık gez bizimki gezince sakinliyor biraz. Evde tikilip kaldık ya
Aynen öyle insan sürekli ağlayan bi cocuk karşısında çaresiz kalıyor bnm tek umudum Zaman'la düzelecektir diye yanı biraz daha birşeylerden anlasınlar ağlamaları azalacaktır yanı insallah azalir azalması lazım nolur azalsın yaaaBen de pişman oluyorum ama Tutamadim kendimi artık. Biz de insaniz anne olunca süper guclerimiz de olsaydi keşke
Evet cnm yardmcı oldkları için istiysndur. Bn de isterm bi tane daha ama psikolojim bozuldu hala geip gidiyo :) oyüzden bn de düşünmüyorm. Hatta oğlum büyüyünce gaflete düşmemek için hatırlatcm kendime bıgünleri. Ya da oğlum 15-20 yaşına gelince yaparm herhalde çok istersemBen cok istiyorum, insallah tekrar nasip olur.
Ama esim, annem, kayinvalidem istemedigim kadar yardimci olurlar o yuzden daha rahatim. Bu sekilde olunca 3.bile isterim :)
Sen de buyuyunce unutup isteyeceksin bence
Can'ım yoğurt vermiştim 1 hafta kadar, sonra 5. Ay kontrolüne gittiğimizde doktor kilosu İyi 1 ay daha bekle derdi, eşim bunu duyunca aman verme falan deyince bekliyorum, ama kızım yoğurdu sevdi çok şükür.Canm ek gida veriyormusun hiç veriyorsan ne veriyorsun?
Dun gece yogun emzirmeden ve bugun guzel emmesinden sonra legenle koydugumuzda oglum 7.8 geliyordu az once 8.0 geldi oluyormu ne :)
Can'ım benim kız genelde arabasında gezerken uyuyor, uyumuyorsa da etrafa bakınıyor tabi.Senin kız büyümüş baya maşallah ben bişeyi cok merak ediyorum artık bi yere gittiğinizde arabasında durup etrafını izliyor mu duruyorsa hep öyle miydi sonradan büyüdükçe mi durmaya basladi
Bence de. Gezegenlerin etkisi var kesinTüm eylul anneleri bebekleriyle biraraya gelsek deprem falan olacak galiba neden bizimkiler bu kadar yaygaracı ki
Evet evden de yapabilirim ama tembellik işte.Artık çocuk bir iki yaşına gelince atölyede takılırız beraber :))Buyuklerin kres yasi gelmesi lazim bence canim, yoksa olmaz gibi.
Senin tasarim isiydi guzel isin var aslinda ama kismet
Umarım geçicidir.Şimdi biberonu tamamen bıraktık bu hafta bakacam kilo alımına.İki hafta şu biberon mevzusunda çocuk biraz aç kaldı çok emmedi 50gr almış boyu 3 cantim uzamış.Ben kilo verir diye düşündüm çünkü nerdeyse hiç emmiyordu.Sut
canım sütün Az olsa akmazki umarım geçici bir durumdur
Ne zamandır ilk defa kuaföre gttim kuafirdeki kiz hey maşallah dediutandim valla küçük bebeğim var çıkamıyorum dedim neyse yüzüm gözüm acildi
Su kuaforlerin patavatsizliklari benim sinirime dokunuyor olur olmaz yorum yapıyorlar bidi bidi.isini yap kardeşim. Benim kasimin biri kendi dokuluyor vay efendim kendin mi aldin yok icine girmissin diger kasi alamamissin elin ermedi mi falan bi suru sey soyledi.o günden beri kendim alıyorum kaslarimi kuaforlere antipatim var benim.Ne zamandır ilk defa kuaföre gttim kuafirdeki kiz hey maşallah dediutandim valla küçük bebeğim var çıkamıyorum dedim neyse yüzüm gözüm acildi
Canm bnde cikamiyordum geçen gün eşime patladım sonunda smdi her evde oldgnda nereye gotureyim sizi diyor öyle cikip dolaniyoruzEvden çıkmak büyük nimet valla
Bende anneme bırakıp öyle gşdebiliyorum
İnşallah canım patavatszliktan hic hoslanmam bnde kendim alincada Bozuyorum hepSu kuaforlerin patavatsizliklari benim sinirime dokunuyor olur olmaz yorum yapıyorlar bidi bidi.isini yap kardeşim. Benim kasimin biri kendi dokuluyor vay efendim kendin mi aldin yok icine girmissin diger kasi alamamissin elin ermedi mi falan bi suru sey soyledi.o günden beri kendim alıyorum kaslarimi kuaforlere antipatim var benim.Ama senin adına sevindim canım :) gozunaydin gec cikarlar insallah :)
Belki o sekilde uyanmasi seninle alakali olmayabilir ama bence ole yapmaanliyor cunku. Ben bazen esime sert cikisiyorum bebegim kucagindayken, onu bile anlayip mismizlaniyorsa hemen susup trip atiyor, ben de ozur diliyorum sana demedim fln diye. Iste bole bole tepeme cikti
Sen yorgun oldugunda bir baskasi ilgilense mesela.
Günaydın Eylül anneleri....Bizimki ile gece beraber uyuduk.Arada emzirmem dışında hiç uyanmadı.Sabah kakltık yarım saat sonra tekrar yattı.Bende anca okudum yazdıklarınızı.Dün bizimkini bayağı ağlattım.Ama şımardığını hissettim.BAktım ne yapsam ağlıyor koydum halısınaa bıraktım.Eşim şaşırmış bir şekilde iyi yapıyorsun deyince gazı aldım.Guk dese ag dese giditorsun.Hiç ağlatmamaya çalışıyorsun şımardı dedi çocuk dediğin ağlar bırak ağlasın rahatlasın dedi.Susunca gittim aldım öptüm verdim meme emmeye başladı.Uyudu.Sonrasında da hiç memeye direnmedi.İlk eğitimimizde başarılı mı olduk ne
Bir kereliğine deneyeceğim bakalım.Ama deneyen ablam ve çok seviyorlar dedi aromasını.Üç çocuğu olan bir kadın kendisi.Nasıl imreniyorum onlara iki ablamda iki sene emzirdi. Üstelik üç çocuğu olan biberon mama verdiği halde çocuklar bırakmadı anneciklerini.Ahhh Ahhhh nerde bizimki günde bir öğün mama verdim diye beni reddetti.Beni reddedeni bende red edeyim mi kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?