Bi öğünde 90 cc mama içiyordu. 15 gündür her mama bitişinde ağlıyordu bunun için büyüme atağı falan dediler.
Az önce 120 cc yaptım denemek için. Hepsini içti ve ağlamadı.
5 gün sonra 4 aylık olacak. Mama veren anneler sizler kaç cc veriyorsunuz?
Biraz geç oldu ama, mami power benim çok sattığım ya da çok talep olan bi ürün değil, yine de denenebilir tabi, benim şahsi tecrübemse malt içecekleri bana pek etki etmedi.bende şimdi eczaneye sordum siparişini verdim.O da bana içecek önerdi Mami Power bir kereliğne deniyecem bakalım.Bilginiz varmı merak ettim.B vitamini içerir dedi
Aynen ya günlerdir oje sürecem kurumadan uyanir diye süremiyorumbayan34 seni o kadar iyi anlıyorm ki. Her gördüğüm bebekli aile gününü nasıl geçiriyor. Ne kadar ağlıyor ne zaman nasıl uyuyor kucak harici ne yapıyorlar büyüdükçe daha mı uslanıyo daha mı huysuzlanıyo merak ediyorm. Bırak makyaj yapmayı kaş bıyık orman gezince insan mesela oje sürebilmiş birini görünce acaba kuruyana kadar bebeğini kucağına almamış da ağlatmış mı yoksa çok mu uslu bebeği var ya da yardım eden ailesi mi var ya da bakıcı tutmuş ondan nı rahat rahat keyifle gülücükler saçarak dolaşabiliyo diye düşünmeden edemiyo. Kilo boy gibi konularda çok merakım yok kıyaslamak istemiyorm zaten ama diğer konularda merak ediyorm çok nasıl vakit geçiriyolar diye...(tabi ben yazmaya başlayalı baya oldu anca tamamladım :))
Aynen ya günlerdir oje sürecem kurumadan uyanir diye süremiyorumbnm merakım aslında hep bi umut beklememden kaynaklanıyor biri çıkar da benim bebeğimde öyleydi şu aydan sonra düzeldi şu aydan sonra ağlamayı bıraktı der diye herkese soruyorum ama kimse net bi cevap veremiyor mesela sabah eşim ise gidiyor ben düşünüyorum bu günü Nasıl geçireceğiz acaba çocuğu Nasıl oyalayacağım hep bunlar geçiyor aklımdan bugun disari çıktık malum aldığım 10 kilodan sonra hiçbi kıyafetim üstüme olmuyor bikaç bisey alayım dedim bitek pantolon alabildim o kadar Zaman tanıdı bize sonra bastı çığlığı sanki eziyet ediyormuşuz gibi esim de diyor ki aferin kızım hep böyle ol anne alamasın bisey gicik kuafor konusu desen aynen ağdaya gideceğim ne zamandır bacaklarım esimin bacaklarıyla yarışıyor maşallah ama gidemiyorum tek istegim Zaman'la huysuzluklarinin azalması
Biberonu tam bitiriyorsa daha actir yer bir daha mama yap demisti arkadasim ilk aylarda hep oyle anladim doydu mu doymadi mi diye anne sutunu de posetleyip buzluga koyuyorum onu da tam bitirirse disarida bile olsak vallahi acip gogsumu veriyorum.
Cnn biraz da kaç kez içtiğiyle alakalı, kilosuyla da. doymuyodur bence de kuzun. Emmeyi bıraktı oğlum günde 3 kez 210 cc mama içiyo (mamayı koyunca yaklaşık 240 oluyo), bir öğün 180 cc yoğurt, gece de meyve maması( 210-220 cc civarı ooluyo) bebekten bebeğe değişir. Zaten anne sütü alıyorsa sindirimi kolay olduğndn daha çabuk acıkır.Bitiriyor 120 liği de bitirdi yine aç mı acaba? 2 MAMa arası beni emiyor. Mamanın üstünde 2-6 aylık bebekler için 180 ml yazıyo o da çok gibi geldi bilemedim
Cnn biraz da kaç kez içtiğiyle alakalı, kilosuyla da. doymuyodur bence de kuzun. Emmeyi bıraktı oğlum günde 3 kez 210 cc mama içiyo (mamayı koyunca yaklaşık 240 oluyo), bir öğün 180 cc yoğurt, gece de meyve maması( 210-220 cc civarı ooluyo) bebekten bebeğe değişir. Zaten anne sütü alıyorsa sindirimi kolay olduğndn daha çabuk acıkır.
Hadi bnmki iştahlı maşallahGünde 3 ya da 4 öğün içiyor. Akranlarına göre biraz zayıf. 17 aralıkta 5 kiloydu. Cuma 4 aylık olacak perşembe kontrol var bakalım kaç kg olmuş. Sütümü bayadır sağmıyorum ne kadar çıkıyor bilmiyorum. Sağdığım zaman ortalama 40 cc çıkıyordu. Bikaç gündür sütümün arttığını hissediyorum ama yine yetmiyor.
Senin bebeğin ne kadarlık cnm? Lokal anstz yapıyolar dimi? Bide aniden ağlama, uyku düzeninde değişiklik oluyo mu, pansuman vs yapmak gerekiyo mu?? Çok soru sormuşum :) ama bn de düşünüyorm da...Biraz geç oldu ama, mami power benim çok sattığım ya da çok talep olan bi ürün değil, yine de denenebilir tabi, benim şahsi tecrübemse malt içecekleri bana pek etki etmedi.
Prolac damla için olumsuz konuşan doktor içinse müsaadenizle halt etmiş diycem (= Etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte aman öcü denecek bi ürün de değil yani. Belki o da "Prozac" anlayan eczacı gibi ilk defa duydu bu ürünü. Aman sonuçta bende prolac damlanın Türkiye distribütörü değilim, keşke sihirli bi formül olsa da bu süt yetiyor mu derdinden kurtulsak kızlar.
Kızlar benim oğluş çarşamba sabah sünnet olduo yüzden pek yazamadım, yazılanları okuyayım derken zaman geçti gitti, bi daha okuyayım bi daha birikmiş derken (=
İlk gün huzursuzluğumuz oldu biraz, 3 günde toparlandı kuzucum. Bence sünnet işini çok ertelemeyin, benim oğlandan daha küçük olanlar hiç ağlamadı nerdeyse, bi tane 6 yaşında bi çocuk vardı, hastaneyi yıktı resmen
Evt canim iyi süt yapıyor canım bide bu soguklardada iyi oluyorLogusa serbeti gibi sanirim bu kaynar dedigin dogumdan sonra çok yapti annem ictim belki o belkide inatla emzirecegim demem sebep oldu çok agladim yoksa ilk baslarda aglaya aglaya sutumde gidebilirdi.
Ben çok zor sinirleniyorum ama sinirlenince resmen kriz geçiriyorum.Sanırım bu yüzden sabırlıyım.Şuana kadar eşime sesim yükselmemiştir bile ama bir sinirlensem kimse tutamaz beni.Birde içim rahat bıraktım çünkü keyfine göre ağlıyor.Biraz anlaması gerek bence ufaklığın.Eğer bazı şeyleri yapıyorsa bedelini ödeyecek sonra tepemize çıkarlar vallaBence olmus benim de yapmak istedigim bu aslinda bende sinirlenmeden yapabilsem iyi olacak..
canım ama ozaman başka bende bu zamana kadar hiç yapmamışımdır.Aç ama beni istemiyor.oyun halısına koyuyorum yok sandalyesine koyuyorum yok durmuyo kucakdada durmuyo bende bıraktım.Eşimin dediği gibi biraz ağlayıp rahatlasın dedi dünden beri çok iyiyiz :)) Bizimki normalde keyifli ve sakin bir bebek çok şükür ama bu iki hafta biberon mevzusundan bayağı değişti.Benim içinde rahat oh ne güzel mama yap ver karnı doysun:Zaten çevremdeki herkes niye dert ediyosun dedikçe sinirleniyorum.Kimsenin anladığı yok.Kalp kırmamak için de susuyorum.Diyecem anne değilsin anlamazsın ayıp olacak.Ay neyse uzun yazdım.Ama birazda ağlayacak yapacak bişey yok :))Cocuga ne kusulur ne sirt donulur logusayken annemlere birakip sirtimi donup yattim bebek sarilik oldu hâst.de 1 gece hic uyumadan nobet tuttum :) bi daha asla yemek yerken su icerken bile sirtimi donmedim :)) nerde reddetmek :))
Teşekkür ederim canım.Ben damla aldım ama markası farklı.Calactago.Günde üç kez 15 damla kullandım biraz fark etti sanırım.Şimdi iyiyiz bizimki doğru düzgün emerse tabi.Bu arada bende oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum da cuma doktora gittik hastane ful dolu hiç girmeden geldim.Grip salgını hiç kalabalığa girmiyeyim dedimBiraz geç oldu ama, mami power benim çok sattığım ya da çok talep olan bi ürün değil, yine de denenebilir tabi, benim şahsi tecrübemse malt içecekleri bana pek etki etmedi.
Prolac damla için olumsuz konuşan doktor içinse müsaadenizle halt etmiş diycem (= Etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte aman öcü denecek bi ürün de değil yani. Belki o da "Prozac" anlayan eczacı gibi ilk defa duydu bu ürünü. Aman sonuçta bende prolac damlanın Türkiye distribütörü değilim, keşke sihirli bi formül olsa da bu süt yetiyor mu derdinden kurtulsak kızlar.
Kızlar benim oğluş çarşamba sabah sünnet olduo yüzden pek yazamadım, yazılanları okuyayım derken zaman geçti gitti, bi daha okuyayım bi daha birikmiş derken (=
İlk gün huzursuzluğumuz oldu biraz, 3 günde toparlandı kuzucum. Bence sünnet işini çok ertelemeyin, benim oğlandan daha küçük olanlar hiç ağlamadı nerdeyse, bi tane 6 yaşında bi çocuk vardı, hastaneyi yıktı resmen
Benzer durumdayız sanki. Benimki de mamayı en çok 120 ml içti. Daha fazla içer mi bilmiyorum. Yakın zamana kadar 90 ml içiyordu. Gunde 3 yada 4 kez mama veriyorum ben de. Gece uykudan her uyandığında (1 saate veya 2 saate uyanır gece) emer. Gündüzleri uyanıkken emmiyor bu aralar ben de gündüz uykusunda emziriyorum, o da günde kısa kısa da olsa 3-4 kez oluyor. 3. Ayinda az kilo almıştı,450 gr. Aldı. 6360 gr geldi. Özellikle gecelerı 1-2 saate uyanmasından ben de aç olabilecegini düsunüyorum. Bu ay mamayı artırdim günde 300-350 ml mama veriyorum. Sağdığımda bir memeden 2.5 saatte 40- 50 ml ancak çiķıyor. 10 ocakta 4. Ay kontrolü var bakalım ne olacak.Günde 3 ya da 4 öğün içiyor. Akranlarına göre biraz zayıf. 17 aralıkta 5 kiloydu. Cuma 4 aylık olacak perşembe kontrol var bakalım kaç kg olmuş. Sütümü bayadır sağmıyorum ne kadar çıkıyor bilmiyorum. Sağdığım zaman ortalama 40 cc çıkıyordu. Bikaç gündür sütümün arttığını hissediyorum ama yine yetmiyor.
Hadi bnmki iştahlı maşallahama 40 cc çok çok az cnm. Sen yine sağ bak bakalım kaç çıkıyo. Bi de dr una sor ortalama kaç cc içer diye. Belki extra durumlarda iştah azalır diş, hastalık vs.. ama yedikten sonra da ağlıyorsa açtır. Bnmki de öyleydi biz de gazı var vs dedik ama ilk önce aç mı tok mu onu bilmek gerekşyomuş. Sobra artırdım artırdm şimdi mamadan sonra gülücükler saçıyo. Artk mamadan sonra ağlarsa biliyormki başka derdi var
Benzer durumdayız sanki. Benimki de mamayı en çok 120 ml içti. Daha fazla içer mi bilmiyorum. Yakın zamana kadar 90 ml içiyordu. Gunde 3 yada 4 kez mama veriyorum ben de. Gece uykudan her uyandığında (1 saate veya 2 saate uyanır gece) emer. Gündüzleri uyanıkken emmiyor bu aralar ben de gündüz uykusunda emziriyorum, o da günde kısa kısa da olsa 3-4 kez oluyor. 3. Ayinda az kilo almıştı,450 gr. Aldı. 6360 gr geldi. Özellikle gecelerı 1-2 saate uyanmasından ben de aç olabilecegini düsunüyorum. Bu ay mamayı artırdim günde 300-350 ml mama veriyorum. Sağdığımda bir memeden 2.5 saatte 40- 50 ml ancak çiķıyor. 10 ocakta 4. Ay kontrolü var bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?