2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ac durmasın da mama süt ne olursa alsın diyorum artık. Tek korkum bu kadar az emmeye az olan süt de daha da azalması. Şimdi en azından geceleri emiyor . Bakalım ne olacak. Kontrolde ne ćikacak yazınca beni etiketler misin? Ben de seni etiketliyeyim haberleşelim. Teşekkürler cevabın için.

Rica ederim canım bende teşekkür ederim tabiki etiketlerim.

Süt arttırıcı bişeyler içiyor musun?

Rica ederim canım bende teşekkür ederim tabiki etiketlerim.

Süt arttırıcı bişeyler içiyor musun?
Bol su içiyorum. Aç kalmamaya çalışıyorum. Uyusam dinlensem memede süt doluyor ama bizimkinin uykuları 2.5 saati gecmiyor. Dinlenemeyince de az süt oluyor.

Oğlum bu saatte 19.40 tan beri 40 dakika uyufu. Uyandı uyku arası 4 dakika emdi. Kucakta pışpışlayınca tekrar uyudu 1 saat daha. Korkuyorum gece uyumayacak, gece ćok pis patlayacak gibi geliyor.

Bol su içiyorum. Aç kalmamaya çalışıyorum. Uyusam dinlensem memede süt doluyor ama bizimkinin uykuları 2.5 saati gecmiyor. Dinlenemeyince de az süt oluyor.

Uyumak ve su içmenün yanında Rezene içmenin tavsiye ederim bana iyi geliyor. Bir de inciri sütte kaynat blendırdan geçir ve iç bu etkili.

Uyumak ve su içmenün yanında Rezene içmenin tavsiye ederim bana iyi geliyor. Bir de inciri sütte kaynat blendırdan geçir ve iç bu etkili.
canım sütle incirin ölcüsünü verebilirmisin evde var yapıyım

arkadaslarrr ben cok kotu hasta oldumm ya. cumadan beri ates usume titreme bas donmesi.. doktor bi igne verdi icinde emzirenler dikkatli kullanmalidor diyo bebege gecebiliyomus. doktora da emziriyorum dedim halbuki. benim akrabalar sakin ilac kullanma diyo esim de beni sucluo kullanmazsan iyilesemezsin diye. annem de yanimda yokki nazlaniim de baksin bana. ne yapiim sasirdim. aranizda var mi ilac kullanmak zorunda kalan

canım sütle incirin ölcüsünü verebilirmisin evde var yapıyım

Sütü içeceğim bardak kadar koyuyorum (kupayla içiyorum) içine 2 tane incir dilimleyip kaynatıyorum. Sonrada onu blendırdan geçiriyorum. Çok katı olursa 1,5 incir koyabilirsin

Yok haklisin bende birakiyorum bazen agliyor daha cok bagiriyor ama sonra bi bakiyorum altini doldurmus ona agliyor yada aclik basliyor ona agliyor o zaman kotu hissediyorum kendimi. Çamasir asarken biseyler yerken gozum ustunde hep bazen musade ediyor bana yemek yiyeyim utu yapayim o zamanlar işim hic olmasa da hep seninle oynasam bebegim diyorum :)

Canm dr'a soylediysen ona göre vermistir çoğu ilacin recetesinde bu şekilde yaziyor

Eşime az once yardimci istedigimi soyledim ne için dedi temizlik icin dedim birde bebege bakan biri olsa iui olur dedim sirita sirita iceri gittien azindan şansımı denedim

Ahahha guldurdun beni canim bn de temizlik icin bi yardimci, oglana bakmasi icin de bitane bi de ogluma iki adet meme istiyorum diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…