2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Selam kizlar bugun yaz tatili icin rezervasyonumuzu yaptirdik 10 aylik olacak tatildeyken. Insallah simdiki gibi huysuz olmaz buyudukce birazda olsa sakinlesir herhalde dimi? Umarim tatiliz burnumuzdan gelmez. Birde arabayla gidecegiz ist-antalya bizdekide deli cesareti valla

Kizlar sevgili Kv emzirebilsem bana birak derdim dedi bende kendi oglunu dedim tabi yaptin cocugu oglumu istemiyon dimi dedi dedim ne alakasi var istiyorsan kendininkini al dedim ben istiyom dedi tabi sevimsizlesti istemiyin dimi dedim sevimsizdi niye aldin dedi dedim istemeyen sensin bebek istiyorum dedi banane ben vermem dedim Kendin yap istiyorsan diyecektim de iste. Sonra niye gelmiyonuz gitmiyonuz. Hepsi ayri cins bu cinsini optuklerim!

Bende kırkı cikipta herkez gidince demistim esime bi yardimci lazim bana diye iplemedi tabiii kide hangi parayla tutarmisiz ki.. :)
Benimde eşim hamileliğimden beri tutalım birini diyor.Bu kadar yorulma hatta bana cimrisin, parayamı kıyamıyon dedi :))
Ben şu ana kadar birinden bişey istememişim kadın sunu yapim dese yap diyemem, sonra sinir olurum.Kendi işimi kendim yapmaya alışmışım birilerine gıcık olmaktan sa yorulurum daha iyi diyorum.Anca evde olmayacam o zaman gelsin yapsın gitsin :))

slm kizlar ya canim sıkkın bebisimin kakasinda son iki bez de minik minik kan var ilki kıl gibiydi ikincisi iki uc minnacik nokta.istahsiz karni sut icirirken gurulduyo laktoz alerjisi olabilir mi acaba makatta kanama yok kakasini rahat yapio dirim canm sizde de mi bu belirtiler vardi gayta tahlili nde her zaman doğru sonuc olmayabilir mis ya cocugu cok hirpaliyos gecen iki tup kan verdik gripti cok mutsuzm yaa ins kotu bisi yoktr.iyi gecelr

Oğlum bu saatte 19.40 tan beri 40 dakika uyufu. Uyandı uyku arası 4 dakika emdi. Kucakta pışpışlayınca tekrar uyudu 1 saat daha. Korkuyorum gece uyumayacak, gece ćok pis patlayacak gibi geliyor.
Tahmin ettiğim gibi çok pis patladı. 21.45 te uyanan bebek tam 5 saat 25 dakika sonra 03.10da uyudu Eğer uyanmazsa tabii
Böyle olacağını tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordum. Son 3 saatimiz uyutmaya çalışmakla geçti. Uykuya geçişte mızıldanmasını ağlamasını bekliyorum ve anlıýorum da bizimkinin kendini kasa kasa katilarak kıpkırmızı olacak kadar bağırarak ağlamasını anlamıyorum.

cnm teselli olurmu bilmem 8 aylık bir yiğenim var ve doğduğundan bu yana hep mutsuz hep mızmız uyku desen yok ablası 8 yaşında o da ilk sene aynıydı 1 yaşına kadar ...sanki ablanın küçüğüyle aynı kaptan su içmişler...malum anne sütü aynı:) şaka tabi....yengem alışmış artık bu mızmızlığa pek takmıyor büyüğündede aynı evreler olmuştu birisi sevecek olsa çimdik atmış gibi ağlardı doya doya sevdirmedi ikiside....artık ne denesek boştu ilkinde o yüzden kadıncağız ikincisinde ne yapacağını biliyor ve takmıyor ağrı sızı gaz neyi denese boş uyku yok senin umarım bu kadar uzun sürmez ama yengemin 4 ayı kaldı eminiz:))))bu arada ikiside kız bu kızlar çok nazlı oluyor.... şimdi aablamız çok akıllı laf dinleyen ders canavarı mükafatımız bu oldu....

Canım geçen hafta ben de aynen ateşlendim, titreme vs. Vardı. Acile gittik, novalgin iğne yaptılar. Bi de antibiyotik verdi, yoksa geçmeyecekti, 3 gün falan devam etti çünkü ateş.. Bence kullan , kullan ki rahatla. Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar bu cuma kızım 4 aylık olacak. Aşıyı bir gün önce perşembe yaptırsam bir sıkıntı olmaz değil mi? Yoksa tam gününü doldurması mı gerekiyor?

N
ne 1 yıl mi

5.5 saat uyanık kalıp gece 03.10 da uyudu. Sonra derin ve uzun bir uyku ćekti
Şaka tabii ki
1.5 saat,1.5 saat,2.5 saat lik 3 periyot uyudu.

Güle güle kullan canım, faydasını görürsün umarım, iki damlanın içinde de aynı bitkiler var, anne sütünün yüzde 80 i suymuş, bol bol su içmek de lazım ama ben su içmekten de usanmaya başladım (= içtiğim su vücuda yetersiz geliyor onun da farkındayım, idrarımızın renginin açık sarı olması gerekiyor, benimki açık sarı falan değil valla, sürekli susuz gibiyim

Senin bebeğin ne kadarlık cnm? Lokal anstz yapıyolar dimi? Bide aniden ağlama, uyku düzeninde değişiklik oluyo mu, pansuman vs yapmak gerekiyo mu?? Çok soru sormuşum :) ama bn de düşünüyorm da...
Benim bebiş 22 eylül doğumlu, yani üç buçuk aylık falan. Pipiye lokal anestezi yaptılar canım, ama bebiş fazla debelenmesin sünnet düzgün olsun diye hafif uyuyacak kadar bi gaz veriyorlarmış. Oğlum 20 dakika kadar içerde kaldı, kapıdan çıktığında uyanıktı. İlk anda biraz ağladı ama sonra uyudu. Ağrı kesicisini çok düzenli verdim, saat kurdum hatta. O yüzden çok şükür korktuğum gibi olmadı. Sadece ilk gün fazla kucağımıza almamaya çalıştık, ben emzirirken dikkat ettim hepsi o kadar. Pansuman yapmıyorsun da bezini her açtığında krem sürüyorsun elini değdirmeden, bezini sık değiştirdik biz çünkü kuzum hafiften ishaldi.

5.5 saat uyanık kalıp gece 03.10 da uyudu. Sonra derin ve uzun bir uyku ćekti
Şaka tabii ki
1.5 saat,1.5 saat,2.5 saat lik 3 periyot uyudu.

Yanlış anlamazsanız size samimi bi tavsiyede bulunmak isterim Saatleri bu kadar saymasanız, mesajlarınızda aklımda kaldığı kadarıyla hep dakikası dakikasına hesaplar var. Bu kadar hesap hem sizde bi yorgunluk gerginlik oluşturur, hem de bu durum bebeğe sirayet eder. Nasılsa hep evdeyiz saatin ne önemi var, bırakın istediği saatte uyusun istediği saatte uyansın, bizimkiler de çok bölük pörçük uyuyor, akışına bırakın gitsin. Ne kadar huzurlu anne, o kadar huzurlu bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…