2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canim belirtileri sut alerjisine cok benziyor.laktiz intoleransida olabilir.hatirladigim kadariyla mama veriyordun.once perhiz yap diyemiyorum o yuzden cunku verdigin mama ibek sutunden yapildigi icin dokunabilur.ozel mama var ama ondan once pepti junior da kullaniliyor belki size iyi gelir.buzim janda cikmadi.gaita tahlili yaotirdik.ya mamayi degustir dene ya da tahlil yaotur ama dedigin gibi bazen cikmuyor ama insallah degildildir

Bende kucağımda sallayarak uyutuyorum ağzına emzik verip ama zaten belimden rahatsızım bebiş kilo aldıkça bu iş Nasıl olacak bilmiyorum

bana şu an bile fazla geliyor yani kilosu, belimde eğrilik oldu, inş düzelir

Valla ben dün emmek istemedi ne yapsam ağlıyor bıraktım çıktım salondan bukadar şımarıklık yeter dedim.Bayağı ağladı.Sonra geldim emzirdim paşalar gibi içti uyudu :))

sen baya baya eğitime başladın :) ne güzel başarılı da oluyorsun

Amin canım

Böyle böyle öğreniyoruz anneliği; )

Keske bir baskasi olsa :) bende o anlardan nefret ediyorum ama olmuyor kendimi kontrol edemiyorum huy bu can cikar huy cikmaz , çok sinirliysem dusunme yetimi kaybediyorum çabuk geciyor ama yikmis gecmis oluyorum..

tek başına çok zor çok.. arada nefes aldıracak biri lazım

prolac için benim dr.um dedi hormonları bozuyor diye, içeriği nedir?

Çok zor bi durum:/ başka biberon denedin mi canım? Aç olduğundan uyanıyordur kuzu. Dr danıştın mı kusmasını

Bizimki beni sinirlendirmeyi başardı en sonunda dogru duzgun emmemis halada direniyor mamada icmez ne yapıcam ya gina geldi iyice bırakayimmi ne yapayım of

filiz_ank canım mama yiyincede 45 dakika uyuyo su gaz ve kaka derdi bitse biberon dükkânı acabilirim şuan o derece ek gıdaya başladım ne verirsem yiyo mama verince geri diliyle itiyo bitse artık su süt devri offff

Kızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle

cvp icin sagol cnm kaka da cikmamis unv. hastanesine gidin demişler susuzluk tsn da olabilir mus anne sütü icio sadece ama 360 cc anvmca kafasi terlior sürekli du verin demis mama yazmis evolvia baklm

Ya coookkk geçmiş olsun çok üzüldüm inşşş iyidir bebiş senin o halini düşünemiyorum bile Allah kimseye yaşatmasın bnm kızımda pusetteki düştü ama şanslıydık kafası vurmadı yanağı morardı düştüğü o an Şoka girmiştim hayatımda yaşadığım en kötü andı Allah hiçbi anneye yasatmasın o anı tekrar geçmiş olsun canım

Çok çok geçmiş olsun canım nasıl korkmuşsundur kimbilir. Bir daha yaşatmasın rabbim. İnş hemen iyileşir kuzucuk

Canim cok cok gecmis olsun Allah korumus

Çook geçmiş olsun... bi daha böyle bişey yaşamasını allahım

Mamanın tadından bıkabiliyorlarmış benim kız da 3 gün mama içmeyi redetmişti

Canımmmm, çok geçmiş olsun. Allah hiç birimize yaşatmasın inş. Peki Nasıl düştü Can'ım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…