2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ah ah.. Şükredin kızlar.. Rabbim onlar dert değil,al sana dert dedi ve hastalığımı (romatoid artrit) azdırdı.. Şu anda bebeğimi tutamıyorum bile (( dualarınızı bekliyorum.. Nolur şükredin..
Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah inşallah.

Kızlar kızım bugün çok uyuyor gibi geldi emzirme için zorla uyandirdim 50 günlük olduk ateşi yok sarılık nüks etmez dimi

Kızlar kızım bugün çok uyuyor gibi geldi emzirme için zorla uyandirdim 50 günlük olduk ateşi yok sarılık nüks etmez dimi

Sarilik riski gecti artik, kotu dusunme. Ben hep cok zor uyandiriyorum ustelik daha 21 gunluk. Uykucu olcak heralde

Benimki de oyle, kiyamiyorum cok tatli uyuyor ama napim zar zor uyandiriyorum

Masallah canım yaa ben 3 saat aralıksız uykuya Hasretim
Çok şükür ama korka korka yatıyorum ben de. Kızım ağzından burnundan kusuo malesef rahatsız uyuyo arada kusacak gibi ses çıkarıo. Her sesine uyanıyorum. Dün uykusunda kustu tıkanma sesine uyandım. Rüyalarıma girio kızım ağzından burnundan kusmuş yatağında yatıo gibi korkuyla uyanıp yataktan fırlıyorum. İnşallah tüm sıkıntılı zamanlarımız geçer. Bi de ben uykuyu seven bi bebiş olsun die dua etmiştim :) uykucuyum azıcık

Benimki de oyle, kiyamiyorum cok tatli uyuyor ama napim zar zor uyandiriyorum
Ben Bikaç kere zorladım baktım olmuo bıraktım artık. Geçen hafta en son 1 saat 15 dk sürdü uyandırmaya çalışmam. O ara kesinlikle emmio uykuluyken. Sonra da emip kusma faslı. Rezil oluo gibi geldi. Acıksa uyanır heralde diorum :) ben çok uykucuyum genlerden mi geçti bilmem

Bana da buraya yazmak nasip oldu çok şükür. Geç kalan Eylül bebeğim 41.haftanın sonunda geldi. Paylaşımları okumak burdan çok güzel çoğumuz benzer sorunlarla boğuşuyoruz. okim cim bende aynı hastalıktan muzdaribim hamilelikte çok zor zamanlar geçirdim. Doğumla geçer dediler ilaçlarıma ara vermiştim ağrılar başlayınca korktum tekrar başladım ilaçlara sezeryan zaten bebeğime yetişmemi zorlştırırken birde Romatizma ile uğraşmak çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun annelik gerçekten meşakkatli ve zor birşeymiş.

Sana da çok geçmiş olsun cnm.. Bazı kişilerin geçiyor hastalığı, ama çoğunlukla doktorumun da söylediği gibi, hamilelik bitince dönüşü muhteşem oluyor malesef bende de öyle oldu.. Gece sürekli uyu uyan yapınca tutukluk oluyor, bebeği kaldır, hareket ettir, emzir zorluyor baya.. Allah cümlemizin yardmcısı olsun..

bi şey merak ediyorum sadece merak yanlış anlama sakın hep takip ediyorum seni neden sağıp biberonla vermiyorsun sütü bebeğe kusmasından daha iyi değil mi

bi şey merak ediyorum sadece merak yanlış anlama sakın hep takip ediyorum seni neden sağıp biberonla vermiyorsun sütü bebeğe kusmasından daha iyi değil mi
Yok yanlış anlamam. Kızım 11 gün beni emmedi o ara çok sıkıntı çektik sütüm de geç geldi. 37 haftalık doğmuştu bi de. Doktorum bayan ve kendisinin 2.ay sütü kesilmiş. Israrla biberona hayır dio. Biz süt fazla olduğunu düşündüğümüz için kızımın emerken çıkardığı sesi kaydedip doktora dinlettik. Doktorum muhteşem daha ne istiyorsun biçok anne bu sesi duyamaz.sütün var ve yetio dedi. Bebeğin küçük olduğu için alışacak zamanla ve sütün ilerde yetmicek biraz sabret dedi. 2-3 gündür göğüslerimin şişkinliği indi ve artık sağmıyorum. Normale dönüo gibi. Bide eşim çok pimpiriklidir. Doktor ne derse harfi harfine uyar. Emzirmiyeyim dedim bi kere ama hemen tepki verdi. Ben de doktor ne derse yapıyorum artık

Kizlar merhaba, bende bir tane nuk biberon var, delik kismi yanda, ortada degil. Bu kismi bebege verirken uste mi getircem? Cahilligime verin

Kızlar birsey soracagım,benim oglum bugun 29 gunluk oldu ama uyku sorunumuz var. Doyuruyorum- kilo alımı yeterli olmadıgı icin gunde 2-3 defa mama veriyorum malesef- altı da temiz ama uykuya dalamıyor. Uyuyor 5dk sonra kıpırdanarak uyanıyor,boyle 1 saat geciyor sonra sızıyor sanırım yorgunluktan.bunun nedeni nedir? Bilen veya yasayan var mı. Bir de gogsumde doymuyor.1 saat emiyor sonra ben sagıp veriyorum kaşıkla sanki hic emmemiş gibi iciyor sutu. Ne yapacagımı bilemiyorum,suanda annem yanımda sagıp vermek kolay oluyor ama o gidince beni cok zorlar cunku karnımızı doyurmamız minimum 1,5 saar alıyor.

GAzi vardır iyi cikarinca uyanmaz

Canim gazini guzelce cikar sonra elini kolunu kundakla cokk siki olmamak sartiyla yarim kundak yap.bizimkide hemen uyaniyor eliyle koluyla kendini korkutuyor sobra annem kundak yapti rahat uyuyor geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…