2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Cok gecmis olsun. Allah bize bagislasin yavrularimizi. Hangi anne ister bebeginin basina kotu bisey gelsin. Allah korusun yavrularimizi. Uzme kendini canim.

Canım yazının sonuna gelene kadar nasıl kötü oldum çok şükür kötü bisey olmadı tez zamanda iyileşir inşallah Allah kimseye böyle bisey yasatmasin Allah korusun yavrularimizi

Canımmmm, çok geçmiş olsun. Allah hiç birimize yaşatmasın inş. Peki Nasıl düştü Can'ım?
Ben hep kucağımda uyutuyordum yine uykusu geldi kucağımda emzirdim emziğini verdim sallıyodum sonra emziğini koluma düşürdü tam onu verecekken sanırım başını ileri attı malum beneklerin başı vücüdüna göre ağır geliyo o anda Nasıl oldu anlamadım ve kızım başının üstüne küt diye düştü dehşetle bağırıp hemen kaldırdım işte ayy Rabbim bidaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın bide boyum 175 yani baya yüksekten düştü yavrum

Cnm çok çok geçmiş olsun yaa. Allah beterinden korusun. Şükür ki kuzun da iyi sıkma canını. İnsanız hepimiz Allah korusun

Geçmiş olsun... Yazdıklarından sonra biraz daha dikkat edicem ben de

valla sütüm şimdi iyi.Suya gelince ben oldum olası çok su içerim.onda sıkıntı yok bakalım süt böyle giderse iyi.

Allahmm cok geçmiş olsun canm cok kotu birsey bnde dun bebegn üstünü giydirirken parmagm gozune kacti beyaz yerine geldi allahtan biraz kizardi nasıl agladim seni düşünemiyorum allahim bebislerimizi korusun

Gelismeleri bekliyorum cnm bende baslamayi dusunuyorum ama kizim sanirim hasta oluyor o yuzden aglatmak istemedim 1 hafta erteleyecegim. Ins basarili olusunda cnm bizede umut olursun

Bizimki beni sinirlendirmeyi başardı en sonunda dogru duzgun emmemis halada direniyor mamada icmez ne yapıcam ya gina geldi iyice bırakayimmi ne yapayım of
Bizimki de beni. Emmiyor mama da almiyor. Uyanikken beslenme sıfır. Uykuya dalarken ve gece uykudan uyanıp ancak besleniyor. Onun uykusunu kollamaktan bitap düştüm. Bugün uykulu da almiyor. Zaten uykuya kavga kıyamet geçiyor. Ne yapacağımî şaşırdım. Simdi aç aç uyuyor.

bugün benimde cok kotu gecti canım

Gelmis gecmis olsun canım Rabbim korumuş kuzunu kendi oglum geldi o halde aklıma, ağladım okurken seni düşünemiyorum

Yarin emzirme kampina giriyorum kizlar annem üç gün bizde kalicak inşallah başarılı olurum
Allah yardımcın olsun canım insallah muvaffak olursun. Bende oglum 20 günlükken girmiştim emzirme kampına hem sütüm artmıştı hemde benim bozuk olan psikolojim düzelmişti bu süreçte

Çok geçmiş olsun canım.

Süper inşallah daim olur. Ben de denemek istiyorum ama bi türlü başlayamadım.

Yarin emzirme kampina giriyorum kizlar annem üç gün bizde kalicak inşallah başarılı olurum
Canım benimde sorunum vardı biliyorsun.Çok dert ettim.Sütüm azaldı sonra bir azimle başladım o kadar çok sık emzirdim ki bizimki alması emmesi bırakması okadar kısa kısaydı ki çok aç kaldı.İkinci gün emmeye başladı ama dediğim gibi kısa kısa sanırım iki hafta oldu öyle kısa kısa emdi ama biberon vermemekte çok direttim.arada insana bir geliyor uyurken veririm diyosun veriyosun hoop tekrar aynı döngü.Tamamen kestim biberonu sütüm arttı şimdi doyuyor ve son üç gündür uzun uzun emiyor.Tam biberonu unutmadı ama ısrarla devam etmelisin.Ya üçgün kararlı gidince insan gidiyor.

Faydalı olmasını diliyorum 3 günün sonunda deneyimlerini bekliyorum :)

Allah yardımcın olsun canım insallah muvaffak olursun. Bende oglum 20 günlükken girmiştim emzirme kampına hem sütüm artmıştı hemde benim bozuk olan psikolojim düzelmişti bu süreçte

Insallah etkili olur kızlar sagolun M merlin canm bizim bu surecte hic biberonu tutmadi kasiklada almadi ama iki gundur emdiği sure zarfinda iki gogsumude almaya basladi uyurken bile ikinci gogsumu tutmaya başladı inşallah sık ve iki gogsumu emmeye baslar yarindan itibaren annem bugun cok uzuldu halime gözlerinin alti çökmüş cok yorgun görünüyorsun dedi az oncede uc gun bizde kal kampa giricem diyince tamam zaten dinlenmen sart dedi inşallah işe yarar kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…