- 21 Temmuz 2013
- 279
- 319
- 103
Kızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Kızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Ben hep kucağımda uyutuyordum yine uykusu geldi kucağımda emzirdim emziğini verdim sallıyodum sonra emziğini koluma düşürdü tam onu verecekken sanırım başını ileri attı malum beneklerin başı vücüdüna göre ağır geliyo o anda Nasıl oldu anlamadım ve kızım başının üstüne küt diye düştü dehşetle bağırıp hemen kaldırdım işte ayy Rabbim bidaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın bide boyum 175 yani baya yüksekten düştü yavrumCanımmmm, çok geçmiş olsun. Allah hiç birimize yaşatmasın inş. Peki Nasıl düştü Can'ım?
Cnm çok çok geçmiş olsun yaa. Allah beterinden korusun. Şükür ki kuzun da iyi sıkma canını. İnsanız hepimiz Allah korusunKızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun... Yazdıklarından sonra biraz daha dikkat edicem ben deKızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
valla sütüm şimdi iyi.Suya gelince ben oldum olası çok su içerim.onda sıkıntı yok bakalım süt böyle giderse iyi.Güle güle kullan canım, faydasını görürsün umarım, iki damlanın içinde de aynı bitkiler var, anne sütünün yüzde 80 i suymuş, bol bol su içmek de lazım ama ben su içmekten de usanmaya başladım (= içtiğim su vücuda yetersiz geliyor onun da farkındayım, idrarımızın renginin açık sarı olması gerekiyor, benimki açık sarı falan değil valla, sürekli susuz gibiyim
bayağı etkili oldu sanırım iki gündür uyuyor :))sen baya baya eğitime başladın :) ne güzel başarılı da oluyorsun
Allahmm cok geçmiş olsun canm cok kotu birsey bnde dun bebegn üstünü giydirirken parmagm gozune kacti beyaz yerine geldi allahtan biraz kizardi nasıl agladim seni düşünemiyorum allahim bebislerimizi korusunKızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Gelismeleri bekliyorum cnm bende baslamayi dusunuyorum ama kizim sanirim hasta oluyor o yuzden aglatmak istemedim 1 hafta erteleyecegim. Ins basarili olusunda cnm bizede umut olursunKizlar uyku egitimi konusulmustu sanirim..oglum 9unda 4 ayini doldurdu.. Ben de iki gundur uyku egitimi vermeye calisiyorum. Traci hogg yontemi ile.. Yani yatir kaldir.. Aglatmali yontemler bana uymaz cunku benimki biraz asabi ve agladikca daha cok sinirlenio katilana kadar agliyo.. Belki biliyorsunuzdur bn de ayagimda sallayarak uyutuyodum ve son 15 gundur falan memede uyumaya basladi.. Memeden alip ayagima koyuyodum ve iyice dalana kadar ayagimda salliodum.. Derin uykuya gecememe sorunu var.. Memeye alistigi icin de gece saat basi kalkiyo..
Neyse uzatmiim. Uyku bakimindan sikintiliydik yani.. Oncelikle uyku oncesi rutin olustumaya basladim.. Banyo, masaj, pijama giyme.. Ilk gun memede sersemletip yatagina koydum, pispisladim ve 45-50 dkda falan uykuya gecti.. Dun direk omzumda sakinlestirip yataginda uyuttum.. Evet bn de hic uyuyacagini dusunmuodum ama uyuyabiliyolarmis.. Tabi 1-1.5 saat aglamayla karisik ugrastim sakinlestirene kadar..
Vee bu postu yazmamdaki sebep: oglum biraz once yataginda kendi kendine uyudu!! Evet kendi kendinegunduz uykusu nedir bilmeyen, sadece memede yarim saat kestirip cin olan tosunum uyudu ins bugunluk bisi degildir ve bu isi beceririm.. Gelismeleri yazarim
Bizimki de beni. Emmiyor mama da almiyor. Uyanikken beslenme sıfır. Uykuya dalarken ve gece uykudan uyanıp ancak besleniyor. Onun uykusunu kollamaktan bitap düştüm. Bugün uykulu da almiyor. Zaten uykuya kavga kıyamet geçiyor. Ne yapacağımî şaşırdım. Simdi aç aç uyuyor.Bizimki beni sinirlendirmeyi başardı en sonunda dogru duzgun emmemis halada direniyor mamada icmez ne yapıcam ya gina geldi iyice bırakayimmi ne yapayım of
bugün benimde cok kotu gecti canımBizimki de beni. Emmiyor mama da almiyor. Uyanikken beslenme sıfır. Uykuya dalarken ve gece uykudan uyanıp ancak besleniyor. Onun uykusunu kollamaktan bitap düştüm. Bugün uykulu da almiyor. Zaten uykuya kavga kıyamet geçiyor. Ne yapacağımî şaşırdım. Simdi aç aç uyuyor.
Yarin emzirme kampina giriyorum kizlar annem üç gün bizde kalicak inşallah başarılı olurum
Gelmis gecmis olsun canım Rabbim korumuş kuzunu kendi oglum geldi o halde aklıma, ağladım okurken seni düşünemiyorumKızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Allah yardımcın olsun canım insallah muvaffak olursun. Bende oglum 20 günlükken girmiştim emzirme kampına hem sütüm artmıştı hemde benim bozuk olan psikolojim düzelmişti bu süreçteYarin emzirme kampina giriyorum kizlar annem üç gün bizde kalicak inşallah başarılı olurum
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Süper inşallah daim olur. Ben de denemek istiyorum ama bi türlü başlayamadım.Kizlar uyku egitimi konusulmustu sanirim..oglum 9unda 4 ayini doldurdu.. Ben de iki gundur uyku egitimi vermeye calisiyorum. Traci hogg yontemi ile.. Yani yatir kaldir.. Aglatmali yontemler bana uymaz cunku benimki biraz asabi ve agladikca daha cok sinirlenio katilana kadar agliyo.. Belki biliyorsunuzdur bn de ayagimda sallayarak uyutuyodum ve son 15 gundur falan memede uyumaya basladi.. Memeden alip ayagima koyuyodum ve iyice dalana kadar ayagimda salliodum.. Derin uykuya gecememe sorunu var.. Memeye alistigi icin de gece saat basi kalkiyo..
Neyse uzatmiim. Uyku bakimindan sikintiliydik yani.. Oncelikle uyku oncesi rutin olustumaya basladim.. Banyo, masaj, pijama giyme.. Ilk gun memede sersemletip yatagina koydum, pispisladim ve 45-50 dkda falan uykuya gecti.. Dun direk omzumda sakinlestirip yataginda uyuttum.. Evet bn de hic uyuyacagini dusunmuodum ama uyuyabiliyolarmis.. Tabi 1-1.5 saat aglamayla karisik ugrastim sakinlestirene kadar..
Vee bu postu yazmamdaki sebep: oglum biraz once yataginda kendi kendine uyudu!! Evet kendi kendinegunduz uykusu nedir bilmeyen, sadece memede yarim saat kestirip cin olan tosunum uyudu ins bugunluk bisi degildir ve bu isi beceririm.. Gelismeleri yazarim
Canım benimde sorunum vardı biliyorsun.Çok dert ettim.Sütüm azaldı sonra bir azimle başladım o kadar çok sık emzirdim ki bizimki alması emmesi bırakması okadar kısa kısaydı ki çok aç kaldı.İkinci gün emmeye başladı ama dediğim gibi kısa kısa sanırım iki hafta oldu öyle kısa kısa emdi ama biberon vermemekte çok direttim.arada insana bir geliyor uyurken veririm diyosun veriyosun hoop tekrar aynı döngü.Tamamen kestim biberonu sütüm arttı şimdi doyuyor ve son üç gündür uzun uzun emiyor.Tam biberonu unutmadı ama ısrarla devam etmelisin.Ya üçgün kararlı gidince insan gidiyor.Yarin emzirme kampina giriyorum kizlar annem üç gün bizde kalicak inşallah başarılı olurum
Faydalı olmasını diliyorum 3 günün sonunda deneyimlerini bekliyorum :)
Allah yardımcın olsun canım insallah muvaffak olursun. Bende oglum 20 günlükken girmiştim emzirme kampına hem sütüm artmıştı hemde benim bozuk olan psikolojim düzelmişti bu süreçte
Canım benimde sorunum vardı biliyorsun.Çok dert ettim.Sütüm azaldı sonra bir azimle başladım o kadar çok sık emzirdim ki bizimki alması emmesi bırakması okadar kısa kısaydı ki çok aç kaldı.İkinci gün emmeye başladı ama dediğim gibi kısa kısa sanırım iki hafta oldu öyle kısa kısa emdi ama biberon vermemekte çok direttim.arada insana bir geliyor uyurken veririm diyosun veriyosun hoop tekrar aynı döngü.Tamamen kestim biberonu sütüm arttı şimdi doyuyor ve son üç gündür uzun uzun emiyor.Tam biberonu unutmadı ama ısrarla devam etmelisin.Ya üçgün kararlı gidince insan gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?