2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gelmis gecmis olsun canım Rabbim korumuş kuzunu kendi oglum geldi o halde aklıma, ağladım okurken seni düşünemiyorum
Allahım yaşatmasın getirme aklına öyle kötü kötü bende hep kucağımdayken kafasını biyere vurmaktan korkardım böylesi çok ağır oldu allahtan eşim evdeydi napardım yoksa resmen sinir krizinin eşiğine geldim

Çok geçmiş olsun canım..Çok üzüldü valla allahım korumuş

Kızlar oğluma antibiyotik kullandığım içinmi bilmiyorum oğlumun poposu pişik olmuş her açtığımda da temizler krem suruyordum antibiyotik ten sanırım şimdide temizleyip zeytinyağı sürdüm inş geçer ya

Canım önce sana başarılar dilerim sonrada akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama ama deneyimle sabit yada bizimki öyle.Ben beni retettiği zamanlar üzgündüm çok oda sanki stresimi almış gibi iyice uzaklaştı sonra ben rahat bıraktım ilk gün bile stres yapmadım ve ısrar etmedim hiç.O açlıktan ağladığı zaman sakin sakin konuştum okşadım fısıldayarak ninni söyledim.Uykuya dalınca yerine koyup resmen mimiklerini takip edip uyanacak gibi olunca alıp öpüp koklayıp emzirmeye çalıştım.Emiyordu ama çok kısa fark eder etmez geri çekiyordu.Hiç ısrar etmeden yeniden fısıltılar okşamalar derken ikinci gün daha uzun üçüncü gün dahada uzun öyle öyle düzeldi durum.Birde o günler uzun emse ne olacak süt şelale gibi akmıyo ki garibim ne yapsın :)) Öyle kötü oldum ki emsin diyosun ama biliyorum sütüm yetmiyor bir yandanda süt arttırma çabaları ve nihayet mutlu son :)) Uzun oldu biraz ama anlatasım geldi yahu

bnde sarki soyluyorum canm o zaman daha sakin oluyor kafasini tutup memeye cevirirsem hayatta tutmuyor az once tutmadi yatak odasina gidip avizeyi yaktim isigi kapattim yataga yatar yatmaz hemen yapisti memeye uyudu simdi ne zormuş yahu

Çok gecmiş olsun.Çok şükür daha kötü bisey olmadan atlatmissiniz.Allah korumuş bende dizimde sallamaya yeni baslamistim sanirim bundan vazgececegim yatagina koyup sallamak en guvenlisi..

Pisik icin en etkili sey zeytinyagi canim kremlerin iceriginde bile o en basta insallah duzelir.

Canım benim oğlumda yogun bakimdayken üçlü antibiyotik tedavisi uygulandı ve cok kotu pisik olmustu derisi kalkmıştı kan gibiydi poposu. Antibiyotiği atarken candida mantari oluşuyormuş Dr Trosyd ve hamazinc krem önerdi. Ben iki saatte bir bezini değiştirdim ve bir seferde Trosyd bir seferde hamazinc bir seferde de panthenol pomad sürdüm. 3. Gunun sonunda baya bi toparladı ve 4. Gun nerdeyse bisey kalmamıştı. Zeytinyağı insallah ise yarar. Bizim pisik cok ağirdi sizinki ne durumda bilmiyorum ama geçmezse eğer aklında bulunsun diye söylemek istedim.

[QUTE="Mtmtk-m, post: 44582312, member: 727186"]Allahım yaşatmasın getirme aklına öyle kötü kötü bende hep kucağımdayken kafasını biyere vurmaktan korkardım böylesi çok ağır oldu allahtan eşim evdeydi napardım yoksa resmen sinir krizinin eşiğine geldim[/QUOTE]
Ayy çok üzüldüm tatlım çok çok geçmiş olsun. Kotu bir sey olmamis allahtan ne kadar dikkat etsen de kasla goz arasında oluveriyor işte Allah bterinden saklasin.

Canim icinde cinko oksit olan kremler var cilt yenileyici onlardan tavsiye etmisti bize dr. Benim simdi kullandigim var iclerinde fiyati en uygun olan adı krem sera. Kizima çok iyi geldi sen de dene istersen. Geçmiş olsun.

C
Canım şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı her açtığımda uni baby yeni dogan ıslak mendille temizler ardından zeytinyağı yada Johnson s diye pişik kremi var ondan kullanıyordum sanırım antibiyotik ten oldu zeytinyağı ve kantRon yağı surerim hem yarın kontrole gidecez dr. sorarim

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.

ben de işe başlamadan önce her şeyi yazıyordum, kaç dk emdi kaç cc içti. işe yarıyor.

Kizlar selam
Ctesi gecesi bogazim sismeye baslamisti limonlu balli sicak su ve tuzlu su ile gargata yapip ilerlemesini onlemistim ama tam gecmedi tabidun ogleden sonra farkettim ki kizimin sesi catallasmis ve bugunde ayni. Suan icin ates istahsizlik ishal yutkunmada zorlanma yok. Sizce ne yapmaliyim doktora gotureyimmi ilerler mi ki. Yada ilerlemesini onleyecek bise yapabilirmiyim kizima

Bizimki beni sinirlendirmeyi başardı en sonunda dogru duzgun emmemis halada direniyor mamada icmez ne yapıcam ya gina geldi iyice bırakayimmi ne yapayım of

sen de diren canım, emzirme kampı işe yarar inşallah

Allah korumuş, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…