Allahım yaşatmasın getirme aklına öyle kötü kötü bende hep kucağımdayken kafasını biyere vurmaktan korkardım böylesi çok ağır oldu allahtan eşim evdeydi napardım yoksa resmen sinir krizinin eşiğine geldimGelmis gecmis olsun canım Rabbim korumuş kuzunu kendi oglum geldi o halde aklıma, ağladım okurken seni düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım..Çok üzüldü valla allahım korumuşKızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
kantron yagi cok iyi gelio.@ Mtmtk-m cook gecmos olsun cnm .Kızlar oğluma antibiyotik kullandığım içinmi bilmiyorum oğlumun poposu pişik olmuş her açtığımda da temizler krem suruyordum antibiyotik ten sanırım şimdide temizleyip zeytinyağı sürdüm inş geçer ya
Canım önce sana başarılar dilerim sonrada akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama ama deneyimle sabit yada bizimki öyle.Ben beni retettiği zamanlar üzgündüm çok oda sanki stresimi almış gibi iyice uzaklaştı sonra ben rahat bıraktım ilk gün bile stres yapmadım ve ısrar etmedim hiç.O açlıktan ağladığı zaman sakin sakin konuştum okşadım fısıldayarak ninni söyledim.Uykuya dalınca yerine koyup resmen mimiklerini takip edip uyanacak gibi olunca alıp öpüp koklayıp emzirmeye çalıştım.Emiyordu ama çok kısa fark eder etmez geri çekiyordu.Hiç ısrar etmeden yeniden fısıltılar okşamalar derken ikinci gün daha uzun üçüncü gün dahada uzun öyle öyle düzeldi durum.Birde o günler uzun emse ne olacak süt şelale gibi akmıyo ki garibim ne yapsın :)) Öyle kötü oldum ki emsin diyosun ama biliyorum sütüm yetmiyor bir yandanda süt arttırma çabaları ve nihayet mutlu son :)) Uzun oldu biraz ama anlatasım geldi yahuInsallah etkili olur kızlar sagolun @merlin canm bizim bu surecte hic biberonu tutmadi kasiklada almadi ama iki gundur emdiği sure zarfinda iki gogsumude almaya basladi uyurken bile ikinci gogsumu tutmaya başladı inşallah sık ve iki gogsumu emmeye baslar yarindan itibaren annem bugun cok uzuldu halime gözlerinin alti çökmüş cok yorgun görünüyorsun dedi az oncede uc gun bizde kal kampa giricem diyince tamam zaten dinlenmen sart dedi inşallah işe yarar kizlar
bnde sarki soyluyorum canm o zaman daha sakin oluyor kafasini tutup memeye cevirirsem hayatta tutmuyor az once tutmadi yatak odasina gidip avizeyi yaktim isigi kapattim yataga yatar yatmaz hemen yapisti memeye uyudu simdi ne zormuş yahuCanım önce sana başarılar dilerim sonrada akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama ama deneyimle sabit yada bizimki öyle.Ben beni retettiği zamanlar üzgündüm çok oda sanki stresimi almış gibi iyice uzaklaştı sonra ben rahat bıraktım ilk gün bile stres yapmadım ve ısrar etmedim hiç.O açlıktan ağladığı zaman sakin sakin konuştum okşadım fısıldayarak ninni söyledim.Uykuya dalınca yerine koyup resmen mimiklerini takip edip uyanacak gibi olunca alıp öpüp koklayıp emzirmeye çalıştım.Emiyordu ama çok kısa fark eder etmez geri çekiyordu.Hiç ısrar etmeden yeniden fısıltılar okşamalar derken ikinci gün daha uzun üçüncü gün dahada uzun öyle öyle düzeldi durum.Birde o günler uzun emse ne olacak süt şelale gibi akmıyo ki garibim ne yapsın :)) Öyle kötü oldum ki emsin diyosun ama biliyorum sütüm yetmiyor bir yandanda süt arttırma çabaları ve nihayet mutlu son :)) Uzun oldu biraz ama anlatasım geldi yahu
Kızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Kızlar oğluma antibiyotik kullandığım içinmi bilmiyorum oğlumun poposu pişik olmuş her açtığımda da temizler krem suruyordum antibiyotik ten sanırım şimdide temizleyip zeytinyağı sürdüm inş geçer ya
Canım benim oğlumda yogun bakimdayken üçlü antibiyotik tedavisi uygulandı ve cok kotu pisik olmustu derisi kalkmıştı kan gibiydi poposu. Antibiyotiği atarken candida mantari oluşuyormuş Dr Trosyd ve hamazinc krem önerdi. Ben iki saatte bir bezini değiştirdim ve bir seferde Trosyd bir seferde hamazinc bir seferde de panthenol pomad sürdüm. 3. Gunun sonunda baya bi toparladı ve 4. Gun nerdeyse bisey kalmamıştı. Zeytinyağı insallah ise yarar. Bizim pisik cok ağirdi sizinki ne durumda bilmiyorum ama geçmezse eğer aklında bulunsun diye söylemek istedim.Kızlar oğluma antibiyotik kullandığım içinmi bilmiyorum oğlumun poposu pişik olmuş her açtığımda da temizler krem suruyordum antibiyotik ten sanırım şimdide temizleyip zeytinyağı sürdüm inş geçer ya
Canim icinde cinko oksit olan kremler var cilt yenileyici onlardan tavsiye etmisti bize dr. Benim simdi kullandigim var iclerinde fiyati en uygun olan adı krem sera. Kizima çok iyi geldi sen de dene istersen. Geçmiş olsun.Kızlar oğluma antibiyotik kullandığım içinmi bilmiyorum oğlumun poposu pişik olmuş her açtığımda da temizler krem suruyordum antibiyotik ten sanırım şimdide temizleyip zeytinyağı sürdüm inş geçer ya
Canım şimdiye kadar hiç pişik olmamıştı her açtığımda uni baby yeni dogan ıslak mendille temizler ardından zeytinyağı yada Johnson s diye pişik kremi var ondan kullanıyordum sanırım antibiyotik ten oldu zeytinyağı ve kantRon yağı surerim hem yarın kontrole gidecez dr. sorarimÇok gecmiş olsun.Çok şükür daha kötü bisey olmadan atlatmissiniz.Allah korumuş bende dizimde sallamaya yeni baslamistim sanirim bundan vazgececegim yatagina koyup sallamak en guvenlisi..
Pisik icin en etkili sey zeytinyagi canim kremlerin iceriginde bile o en basta insallah duzelir.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Kızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
Canik bu gece iki saatte bir iki gogsumude emdi coo şükür bazen cok uzun suruyor gunde iki uc kere oda kisa emip bırakıyorayhkdry canım hiç mi emmiyor kaç saatte bir emzırmeye çalışıyorsun
Yanlış anlamadım. 1 ay sonra işe başlayacağım. Derdim uyku düzenini tam olarak bileyim ki ona göre kendimi hazırlayayim. Bir de son 1-2 haftadır bebeģimde iştahsızliķ var. Ne mama ne meme uyanıkken almıyor. Ya uykuya gećiste ya da uyku arası besleyebiliyorum. Ne yedi ne kadar beslendi bilmek için mecburen uyku ve beslenmesini kaydediyorum.
Bizimki beni sinirlendirmeyi başardı en sonunda dogru duzgun emmemis halada direniyor mamada icmez ne yapıcam ya gina geldi iyice bırakayimmi ne yapayım of
Kızlar daha dün mü konuşmuştuk kucağımızda sallıyoruz emziriyoruz felan diye ben dün kızımı kucağımdan düşürdüm kafasının üstüne çıldıracaktım az kalsın allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye götürdük bide ilçede yaşıyoruz burda tomografi cihazı yok dediler hemen ile götürdük bir saatlik yolu yarı saatte gitmişiz mahvoldum üzüntüden uyutmayın dediler çocuğumun tam uyku saatiydi bide arabada olunca uyutmayacağım diye ömrümden ömür gitti o her uyuyunca kendinden geçiyo sandım o yol öyle uzadı öyle uzadıki hiç bitmeyecek sandım allahım hiç kimseye yaşatmasın tomografi çekildi ultrason çekildi rabbime binlerce şükürler olsun ki bişey olmamış gece hastanede kaldık başında biraz şişlik var kafasındaki bi kemik pinpon topu çökerya hani öyle çökmüş o kısım biraz düzleşti bi kırık hattı oluşmuş nazik davranın dikkat edin dedi buna da çok şükür daha kötü seyler olabilirdi Rabbim esirgesin sizlerde dikkat edin ne olur kimsecikler böyle bişey yaşamasın Allah'ın izniyle
İnşallah canım annemi bekliyorum gelsee uyusamsen de diren canım, emzirme kampı işe yarar inşallah
İnşallah canım annemi bekliyorum gelsee uyusam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?