2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar 3 4 saatte bir 100 ya da 120 cc süt sizce yeterli mi? sabah 8den akşam 8e kadar 350 cc sizce nasıl? bana az geliyor ama o kadar içiyor.
daha fazla verelim mi?
biberonu bitiriyor ama ondan sonra vermiyoruz.

135 dene ilk etapta. Bitiriyorsa 150. Benimkinde de iştahsızlık var ne zaman ne kadar içeceğini kestiremiyoruz. Ben mamasını veriyosam babası tetikte bekliyor, baktık ki bitmesine yakın hala güzel içiyo hemen takviye yapıyoruz bi telaşla 24 saatte içtiği 550-650 arası değişiyor.
Kızlar 3 4 saatte bir 100 ya da 120 cc süt sizce yeterli mi? sabah 8den akşam 8e kadar 350 cc sizce nasıl? bana az geliyor ama o kadar içiyor.
daha fazla verelim mi?

tamam canım deneyeyim ama ben de hep poşetleri 125 yapmışım, biberon dolunca bırakıyorum. şimdi de öyle. psikolojik olarak o kadar geliyor artık heralde :) 4 ayda kaç gr almıştı seninki?

daha fazla verelim mi?

Canım benim kızdan 4 bazen 5 saatte bir 120 cc içiyor (120 cc yi 3 gündür içiyor önceden 90 dı) aralarda da beni emiyor.

Benimki de biberonu bitiriyor. 15 gündür 90 içerken sonunda hep ağlıyordu. 120 lik içince artık ağlamıyor mutlu oluyor. Demekki yetiyor diye düşünüyorum. Açsa ağlar zaten.

Peki sütü 3-4 saatte bir ağlamadan mı veriyorsun yoksa ağlayınca mı

canım ben işteyim, aralarda beni emmiyor yani. kv veriyor, saate göre, ağlamadan veriyor, bitirince de ağlamıyormuş. benimki çok garip açlıktan ağlamıyor hiç. ağlayıp mızmızlanıyorsa uykusu var diye uyutmaya çalışıoruz hemen uyuyor.
yani açlık hissetmiyor mu bu çocuk acaba?
bir aralar meme verirken ağlıyordu,o yüzde sağıp veriyordum içince susuyordu ama ne kadar sağdıyam onla yetiniyordu, 60 80 100 120 farketmeksizin. mesela 60lık bitirdi ağlamıyordu, ikinciye sağıp veriyordum içiyordu.doyunca bırakıyor ama sorunu şu ki açken bize açlığını çaktırmıyor, çok vakur bir oğlum var :)

Henüz 4. Ay kontrolü gelmedi canım 17 sinde 4 olucak. Ama bu ay az aldı. İlk ay 1240 gr almıştı 2. Ay 1020,, 3. Ay 850 almıştı. Bu ay iştahı azaldı 600 gr alırsa şükredicez

maaşallah çok iyi almış hep

Bizimki açığını belli ediyor kıyamet kopuyor :)

Kızlar bebişlerin kaçıncı ayına kadar Her beslenmeden sonra gazını çıkartacağız?

Kızlar bebişlerin kaçıncı ayına kadar Her beslenmeden sonra gazını çıkartacağız?
Bnmki artık emdikten sonra doğrultunca çıkarıyor Gazi'ni çok şükür gaz sancıları baya azaldı ama arada emerken karnından ses geliyor o zmn hemen doğrultup sırtına vuruyorum o zmn da hemen çıkarıyor gazını

Günaydın kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı bnmki bi tek yana dönebiliyor o da şıiu şekilde kendi kendine dururken dönmüyor ben emzirmek için yanına uzandığımda kendini kıvırıp öyle bi dönüyor ki memeye çok tatlı oluyor

Çok şükür benim kızın da çok azaldı. Gazını çıkarmak için omzuma yasladığım da hemen çıkarıyor bizimki de . Çok şükür ki o gazlı ayları atlattık

Dün ilk kez tek yana dönmeye başladı :) öyle mutlu oldum ki:))

Çok şükür benim kızın da çok azaldı. Gazını çıkarmak için omzuma yasladığım da hemen çıkarıyor bizimki de . Çok şükür ki o gazlı ayları atlattık
Aynen neydi o günler ya sürekli çığlık çığlığa ağlamalar kabus gibiydi acı çekiyordu resmen gerçi şimdi de ağlıyor da şımarıklıktan en azından Ağrıları sancıları olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…