2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Akşam üstü bi başlardı geceye kadar devam ederdi ağlamalar fön makinesiyle susardı:)

kizlar benn iyileştim cok sukurilac almadim ic gudulerime güvendim ama coooook terledim kat kat giyindim iki makine camasir cikti. artik gunluk kiyafetlerim pijamam bitince disari kiyafeti giydim yattim. cok sukur sonuc olumludarisi sifa bekleyen herkese:)
benim bi sorum var bi memede kac dk emziriyorsunuz? iki meme birden mi veriyorsunuz her defasinda? son sutu cekecek kadar sabirli mi bebisleriniz?soru birden fazlaymis:)

Geçmiş olsun Can'ım öncelikle atlatmışsın çok şükür ben hep tek göğüs besliyorum çünkü genelde doyuyo kendi emmiyo dakika olarakta pek saymadım onun keyfine bırakıyorum ben canı kaç dk isterse

Canım benim bebeğim çok sabırlı değil gece 5 dk da emse yetiyor uykusunu cok acmiyor gece emerken dahi gozleri kapali oluyor gündüz kendisinin durumuna gör bazen iki bazen tek göğüs emziriyorum 3 saatte bir dakika tutmayı bıktım artık emerken de ortalama tek göğüs ise 15 dk iki göğüs ise 20 dk emiyor

Kızlar birşey sorucam bebeginizin kafası terliyomu? Emerken terliyodu ama iki gündür yastığı ıslak oluyor..D vitamini eksikliği nden oluyormuş.. Veremiyorum ben D vitamini ,sabahları guneslendiriyorum..Sizdede varmı kafada terleme..Ev sıcak yorgan la yatiriyorum ondanda olabilir.

Benim kızda gece terliyor sıcaktan olabilir. Ben de vitamini hergün veriyorum. Perşembe Dr na sorucam

Bnmkinin de kafası emerken cok terliyor vitamin eksikliğinden olabileceğini hic dusunmemistim

Benim kızda gece terliyor sıcaktan olabilir. Ben de vitamini hergün veriyorum. Perşembe Dr na sorucam
Yastığı terliyorsa sizinkininde vitaminleri alakalı birşey değil demekki sıcaktan siz düzenli veriyormussunuz D vitamini.. Çok sağol..

benimkininde terledi bugün bende merak ettim şimdi. Ama doktor bugün verme dedi d vitamini.Kafası küçük dedi.Bende zaten vermiyordum.

Eskiden 20 dk emerdi 3 ayliktan beri 5 dk ya duruyo ya durmuyor emmesi uzun uzundur bitince oyuna basliyor memeyi emiyo birakiyo emiyo birakiyor bende sakadan kizip oteki memeye geciyorum uzun bir emiyor bazen bazen orda da oyuna gecince tamam sen doydun cekiyorum memeyi aransa ac oldugunu anliycam aranmiyor tamam diyorum doymus.

D vitaminini bazen unutuyorum vermeyi ama kafa terlemesi bizim evde nemden kaynakli diye dusunuyordum deniz kenari memleketleri ortak sorunu evler hep rutubetli d vitamini onemli insallah ondan degildir.

Bizimki de cok zor daliyor uykuya, çok uykusu geliyor ama nasıl uyuyacagini bilemiyor agliyor da agliyor. Cogunlukla ayakta salliyoruz ama bazen onu istemiyor, esim kucakta sallamaya başladı ben onaylamasam da. Bizimkinin gazi çok ona da cok agliyor yıkıyor ortalığı, ne yapacağımı şaşırdım, cok sey denedim kesin bi sonuc yok. Galiba çözüm zaman.

Arkadaslar sizinkisi de mutemelen oyledir 4.ayi doldurduk ...ise basliycam ve mama ek gida pirinc unu vs.konularda bilgiye ihtiyacim var...siz ne dusunuyorsunuz...mesela kasik mamalarda varmis hic duydunuz mu kullananlaru

Emzirme kampi 1. Gun gayet guzel uyudum oglumda emdi iki saatte bir annem bakti oğluma ama daha fazla dayanamadi aksam ambulans geldi simdi hastanede coo önemli birsey yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…