mamayi cok zor aliyor memeye alisinca biberondan mama almiyor. Agliyor ama suyu falan cok rahat iciyor.acikinca benim yoklugumda alir diye dusunuyorummmm..hava yutmadigi icin demistim..peki sen hangi marka aldin tuttumu canimBen aldımda tutmadi canim
Avent ile dr browns var canm tutmadi ikisinide sütümu sagip biberonla versem bile almıyor oyle duruyormamayi cok zor aliyor memeye alisinca biberondan mama almiyor. Agliyor ama suyu falan cok rahat iciyor.acikinca benim yoklugumda alir diye dusunuyorummmm..hava yutmadigi icin demistim..peki sen hangi marka aldin tuttumu canim
Kafası mı küçük dedi anlamadım. Arkadaş yukarı yazmış burnu tıkalı olursa diye burnunu açtım öyle emzirdim gercekten terlemedi.Eşim kombiyi 50 derece yapmış dün bende çocuğa yorgan ortuyorum ondan terledi herhalde kombiyi kıstım odayı havalandırdım umarım yastığı gene ıslanmaz kontrol edicem yine ıslanırsa gotururum doktora vitamin eksikliğinden olduğunu sanmam her sabah 10 dakika güneş banyosu yaptiriyorum..Eksik değildir inşallah..benimkininde terledi bugün bende merak ettim şimdi. Ama doktor bugün verme dedi d vitamini.Kafası küçük dedi.Bende zaten vermiyordum.
Saçı ve boynu çok terliyor benimkinin bazen. Ama sıcaktan veya burun-geniz tıkanıklığından oluyor benimkinin terlemesi.Kızlar birşey sorucam bebeginizin kafası terliyomu? Emerken terliyodu ama iki gündür yastığı ıslak oluyor..D vitamini eksikliği nden oluyormuş.. Veremiyorum ben D vitamini ,sabahları guneslendiriyorum..Sizdede varmı kafada terleme..Ev sıcak yorgan la yatiriyorum ondanda olabilir.
kizlar benn iyileştim cok sukurilac almadim ic gudulerime güvendim ama coooook terledim kat kat giyindim iki makine camasir cikti. artik gunluk kiyafetlerim pijamam bitince disari kiyafeti giydim yattim. cok sukur sonuc olumlu darisi sifa bekleyen herkese:)
benim bi sorum var bi memede kac dk emziriyorsunuz? iki meme birden mi veriyorsunuz her defasinda? son sutu cekecek kadar sabirli mi bebisleriniz?soru birden fazlaymis:)
Kızlar birşey sorucam bebeginizin kafası terliyomu? Emerken terliyodu ama iki gündür yastığı ıslak oluyor..D vitamini eksikliği nden oluyormuş.. Veremiyorum ben D vitamini ,sabahları guneslendiriyorum..Sizdede varmı kafada terleme..Ev sıcak yorgan la yatiriyorum ondanda olabilir.
Aa gecmis olsun nesi var?Emzirme kampi 1. Gun gayet guzel uyudum oglumda emdi iki saatte bir annem bakti oğluma ama daha fazla dayanamadi aksam ambulans geldi simdi hastanedecoo önemli birsey yok şükür
Kanama dışında iyiydi sutum. Ama adet doneminde boyle azalirsa ne yapmaliyim bilmiyorum.
Bir emzirmede tek meme veriyorum. 10 dakika emip doyuyor birakiyor uyuyor kendisi. Uykusu varsa emzik gibi agzinda tutuyor. Süt azsa bittiyse diğer memeyi de veriyorum aynı emzirmede. Ama süt varsa tek meme.kizlar benn iyileştim cok sukurilac almadim ic gudulerime güvendim ama coooook terledim kat kat giyindim iki makine camasir cikti. artik gunluk kiyafetlerim pijamam bitince disari kiyafeti giydim yattim. cok sukur sonuc olumlu darisi sifa bekleyen herkese:)
benim bi sorum var bi memede kac dk emziriyorsunuz? iki meme birden mi veriyorsunuz her defasinda? son sutu cekecek kadar sabirli mi bebisleriniz?soru birden fazlaymis:)
Arkadaslar sizinkisi de mutemelen oyledir 4.ayi doldurduk ...ise basliycam ve mama ek gida pirinc unu vs.konularda bilgiye ihtiyacim var...siz ne dusunuyorsunuz...mesela kasik mamalarda varmis hic duydunuz mu kullananlaru
Kimse tavsiye etmiyo ,D vitamini deyince sakın verme şöyle böyle ilerde rahatsızlık yapıyor falan dediler bende 2-3 kere verdim bir daha vermedim sabah güneşiyle banyo yaptiriyorum her sabah gelişimin de bir problem yok umarım kötü yapmıyorum dur.O jadar sicakta terlemesi normal bence, eskiden benimki de terliyordu ozellikle kafasi, cunku anneler yuzunden fazla giydirip ortuyorduk. Neden d vitamini veremiyorsun?
canim ya biberonun ilk tutturulus yontemi varmis bi onu denediniz mi? ust damaga yapistirir gibi yapiyorsun galiba. hani hastanede ilk emzirmede bebege meme ucunu verir gibi. benim teyzem yapmisti ben nasil oldugunu goremedim ama benimki de almiodu sonra aldiAvent ile dr browns var canm tutmadi ikisinide sütümu sagip biberonla versem bile almıyor oyle duruyor
Kimse tavsiye etmiyo ,D vitamini deyince sakın verme şöyle böyle ilerde rahatsızlık yapıyor falan dediler bende 2-3 kere verdim bir daha vermedim sabah güneşiyle banyo yaptiriyorum her sabah gelişimin de bir problem yok umarım kötü yapmıyorum dur.
canim ya tasin suyunu cikarsan bi faydasi olmuyor. maalesef o donem bebek gaz cikarmayi ogrenene kadaar yasanmasi gereken bi donem ama en rahatlatici sey ayse onerin gaz masaji googledan bak istersen sicak eline aci elma yagi alip bol bol bu masaji yapmani tavsiye ederim
aynen bizimkinin de kilo alimi azaldi boyu da uzamamis5 dk fln emiyor. Ikinci memeyi aldiysa onu da 5 dk fln emiyor. Uyuduysa emiyor gibi yapip emzik olarak kullaniyor.
20 dk fln hayatta emmez, zaten o kadar sut kalmaz, hayatta emmez. Kilo alimi cok azaldi
Biberondan mama almiyor...simdi sadece anne sutu aliyor...yavas yavas gecmek isitiyorum benim yoklugumda krize girmesin ekstra alternatifler olsun diye...kendi sutum kesilirse azalirsa garantiye almak icin arastiriyordum...Neden hemen gecmek istiyorsun? Sadece anne sutu mu aliyor?
Henuz baslamadim ek gidaya. 4u doldurduk. 5. Ay kontrolunde kilo alamadiysa baslarim, eger yeter derse dr. 6.ayda baslicam, calisiyorum ben de. Oncellikle kendi sutum olursa, ondan yogurt yapmayi dusunuyorum.simdilik tek bu var aklimda
D vitamininin bazen bıngıldagin erken kapanmasına yol açtığını duydum ama ondan değil, vermememin sebebi D vitamini degil içindeki ilave madde dokunuyor muş..Bilmiyorum titizim bu konuda herşeyin doğalını istemeden kaynaklanıyor sanırım..Alala ilk defa d vitamininin kotulendigini duydum. Ne rahatsizlik yapabilir ki? Bunlari soyleyenler uzman kisiler mi?
D vitamini cok onemli aslinda, boyle bir sebepten vermemek mantikli gelmedi ustelik kis bebegi
tabii senin tercihin canim. ama biz d vitsiz buyuduk benim tanidigim herkeste iskelet problemi var. tabii sebebi illa bu olacak degil ama d vitaminin önemi son yillarda anlasildi canan karatay sayesinde. ha bi de karatay gunesten d vit almanin tek yolunun temmuz ogleni disarda olmak oldugunu soylemisti..kis güneşinin pek faydasi olmuyormus. aklini karistirmak istemem ama isteraen iyice bi arastir bikac kisinin soyledigini bosver. proflar ne diyor ona bak sonra icine sineni yap canim:)Kimse tavsiye etmiyo ,D vitamini deyince sakın verme şöyle böyle ilerde rahatsızlık yapıyor falan dediler bende 2-3 kere verdim bir daha vermedim sabah güneşiyle banyo yaptiriyorum her sabah gelişimin de bir problem yok umarım kötü yapmıyorum dur.
saglik bakanliginin verdiginde var evet ama o icerik olmayan farkli markalar var onlardan alabilirsin eczacina sorarakD vitamininin bazen bıngıldagin erken kapanmasına yol açtığını duydum ama ondan değil, vermememin sebebi D vitamini degil içindeki ilave madde dokunuyor muş..Bilmiyorum titizim bu konuda herşeyin doğalını istemeden kaynaklanıyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?