Oky yarın baktirayim tavsiye bir marka varsa onu aldirayimsaglik bakanliginin verdiginde var evet ama o icerik olmayan farkli markalar var onlardan alabilirsin eczacina sorarak
Oky yarın baktirayim tavsiye bir marka varsa onu aldirayim
Aslinda bebegin bi sikayeti olmuyor süt az diye huysuzluk huzursuzluk sinirlulik olmuyor şükür, emiyor, emerken uyuyup gidiyor. Bulduğuna razı oluyor. Ama yine de sağlık ocagindaki hemsireye sorsam mı diye de düşünüyorum. Belki sonraki adetlerde filiz'inki gibi etkilenmemeye baslar süt miktari.Onceden sagip biriktirip o donemde takviye yapilabilir.ama ben dusunmuyorum, oglum ac ac duruyor zatenac olsa sa tok olsa da anlasilmiyor
aynen bizimkinin de kilo alimi azaldi boyu da uzamamisnapicami sasirdim yaa
Biberondan mama almiyor...simdi sadece anne sutu aliyor...yavas yavas gecmek isitiyorum benim yoklugumda krize girmesin ekstra alternatifler olsun diye...kendi sutum kesilirse azalirsa garantiye almak icin arastiriyordum...
Aslinda bebegin bi sikayeti olmuyor süt az diye huysuzluk huzursuzluk sinirlulik olmuyor şükür, emiyor, emerken uyuyup gidiyor. Bulduğuna razı oluyor. Ama yine de sağlık ocagindaki hemsireye sorsam mı diye de düşünüyorum. Belki sonraki adetlerde filiz'inki gibi etkilenmemeye baslar süt miktari.
ne biliim doktor laf arasinda mama falan dedi. sutum varken niye mama veriim ya ama gelisimi geri kalacak diye endiseliyimNe dueumdasiniz cnm? Ya napalim elimizden gelemi yapiyoruz zaten
D vitamininin bazen bıngıldagin erken kapanmasına yol açtığını duydum ama ondan değil, vermememin sebebi D vitamini degil içindeki ilave madde dokunuyor muş..Bilmiyorum titizim bu konuda herşeyin doğalını istemeden kaynaklanıyor sanırım..
ne biliim doktor laf arasinda mama falan dedi. sutum varken niye mama veriim ya ama gelisimi geri kalacak diye endiseliyim
Ablamda 4. ayda kullanmaya başladı kaşık mamalardan.Bizim doktorda bugün başlayabilirsin dedi.Meyve suyu çorba suyu yoğurt vermeye başla dedi.Arkadaslar sizinkisi de mutemelen oyledir 4.ayi doldurduk ...ise basliycam ve mama ek gida pirinc unu vs.konularda bilgiye ihtiyacim var...siz ne dusunuyorsunuz...mesela kasik mamalarda varmis hic duydunuz mu kullananlaru
Valla kafası küçükmüş. Sorunmu dedim bu hayır dedi gelişim aşaması iyi dedi.Zaten d vitaminini kafası birleşsin diye veriyoruz biraz daha kafası büyüyünce birleşir dedi.Bu arada kan ilacınıda sordum istersen bir iki damla ver dedi normalde 8 ila 16 damla dır dedi sen bunun yerine pekmez ver dedi. Anlamadaım fazla aman i güdülerime göre davranıcam ilaç filan vermek istemiyorumKafası mı küçük dedi anlamadım. Arkadaş yukarı yazmış burnu tıkalı olursa diye burnunu açtım öyle emzirdim gercekten terlemedi.Eşim kombiyi 50 derece yapmış dün bende çocuğa yorgan ortuyorum ondan terledi herhalde kombiyi kıstım odayı havalandırdım umarım yastığı gene ıslanmaz kontrol edicem yine ıslanırsa gotururum doktora vitamin eksikliğinden olduğunu sanmam her sabah 10 dakika güneş banyosu yaptiriyorum..Eksik değildir inşallah..
Sağol canım vertigosu var tansiyon filan sandık ama vertigosu azmisAa gecmis olsun nesi var?
500 gram almis ve 0 cm uzamis. zar zor o da ya.siz de durum neDr.un kafasi karismistir belki. Bana da durup dururken ne zamanlarda ne kadar mama veriyorsun diye sordu. Hemen vermem mi gerekir diye dusundum,
Ne kadar aldi bu ay 4.ay kontrolunde? Ve kac cm uzamis?
Sağlık ocağındaki ölçümlerinde de küçük dedilermi ,tek bir doktorun lafina bakmayın bence konuşmaları çok profesyonel gelmedi bana 4 aylık bebeğe pekmez verilirmiymis ki..4 aylik aşımız da banada verdi kan damlası ebemiz kullanmadım onuda kullanmiycam onunda içindede paraben var.Bebekler anne karnında ilk altı ay için demir depoluyor muş zaten,sonrada yemeğe başliycaz zaten eti,sebzesi destekliycem çocuğumu..Valla kafası küçükmüş. Sorunmu dedim bu hayır dedi gelişim aşaması iyi dedi.Zaten d vitaminini kafası birleşsin diye veriyoruz biraz daha kafası büyüyünce birleşir dedi.Bu arada kan ilacınıda sordum istersen bir iki damla ver dedi normalde 8 ila 16 damla dır dedi sen bunun yerine pekmez ver dedi. Anlamadaım fazla aman i güdülerime göre davranıcam ilaç filan vermek istemiyorum
Evt canim ben yazdım bencede doğru ama burnunu açmakta isgence kıyametler kopuyorKafası mı küçük dedi anlamadım. Arkadaş yukarı yazmış burnu tıkalı olursa diye burnunu açtım öyle emzirdim gercekten terlemedi.Eşim kombiyi 50 derece yapmış dün bende çocuğa yorgan ortuyorum ondan terledi herhalde kombiyi kıstım odayı havalandırdım umarım yastığı gene ıslanmaz kontrol edicem yine ıslanırsa gotururum doktora vitamin eksikliğinden olduğunu sanmam her sabah 10 dakika güneş banyosu yaptiriyorum..Eksik değildir inşallah..
Canım ben d vitamini.için İnfantum drops kullanıyorum.Oky yarın baktirayim tavsiye bir marka varsa onu aldirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?