2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gaz için Nurse harveys kullandım anlık faydasını gördüm. Bence kesin çözümü zaman.. karnına ılık mendille masaj yapardım damla verirdim fön makinesi açardım ama bunlar kalıcı değildi tabiki. Bir de hep kucakta durmak için çok ağlardı. Büyüdükçe ağlamalar ve gaz sancıları kesildi şükür. Büyük sabır gerekiyor

Onceden sagip biriktirip o donemde takviye yapilabilir.ama ben dusunmuyorum, oglum ac ac duruyor zatenac olsa sa tok olsa da anlasilmiyor
Aslinda bebegin bi sikayeti olmuyor süt az diye huysuzluk huzursuzluk sinirlulik olmuyor şükür, emiyor, emerken uyuyup gidiyor. Bulduğuna razı oluyor. Ama yine de sağlık ocagindaki hemsireye sorsam mı diye de düşünüyorum. Belki sonraki adetlerde filiz'inki gibi etkilenmemeye baslar süt miktari.

Biberondan mama almiyor...simdi sadece anne sutu aliyor...yavas yavas gecmek isitiyorum benim yoklugumda krize girmesin ekstra alternatifler olsun diye...kendi sutum kesilirse azalirsa garantiye almak icin arastiriyordum...

Anladim, ben de fikir edinmek istiyorum takipteyim

Canim sorup bir faydali bilgi edinirsen paylasir misin?

Sen bilirsin tabii ki. Ama paraben olmayanlar da var. biz de onu kullanmiyoruz zaten.kis gunesi ve sabah etkili oluyor mudur bilemedim.

ne biliim doktor laf arasinda mama falan dedi. sutum varken niye mama veriim ya ama gelisimi geri kalacak diye endiseliyim

Dr.un kafasi karismistir belki. Bana da durup dururken ne zamanlarda ne kadar mama veriyorsun diye sordu. Hemen vermem mi gerekir diye dusundum,
Ne kadar aldi bu ay 4.ay kontrolunde? Ve kac cm uzamis?

Evde temizlik vs. Yapacağımda sağolsun annem gelir kıza bakar bende temizliğimi yaparım. KızıM bikaç gündür her beslenmeden sonra yatağına koyuyorum minimum 1 saat kendi kendine oyalanıyor dönenceyle konuşuyor :) ve bende temizlik yemek yapabildim:)) mutfak dolaplarımı bile sildim inş hep böyle devam eder kızım uslu bi kız olur

Arkadaslar sizinkisi de mutemelen oyledir 4.ayi doldurduk ...ise basliycam ve mama ek gida pirinc unu vs.konularda bilgiye ihtiyacim var...siz ne dusunuyorsunuz...mesela kasik mamalarda varmis hic duydunuz mu kullananlaru
Ablamda 4. ayda kullanmaya başladı kaşık mamalardan.Bizim doktorda bugün başlayabilirsin dedi.Meyve suyu çorba suyu yoğurt vermeye başla dedi.

Valla kafası küçükmüş. Sorunmu dedim bu hayır dedi gelişim aşaması iyi dedi.Zaten d vitaminini kafası birleşsin diye veriyoruz biraz daha kafası büyüyünce birleşir dedi.Bu arada kan ilacınıda sordum istersen bir iki damla ver dedi normalde 8 ila 16 damla dır dedi sen bunun yerine pekmez ver dedi. Anlamadaım fazla aman i güdülerime göre davranıcam ilaç filan vermek istemiyorum

Sağlık ocağındaki ölçümlerinde de küçük dedilermi ,tek bir doktorun lafina bakmayın bence konuşmaları çok profesyonel gelmedi bana 4 aylık bebeğe pekmez verilirmiymis ki..4 aylik aşımız da banada verdi kan damlası ebemiz kullanmadım onuda kullanmiycam onunda içindede paraben var.Bebekler anne karnında ilk altı ay için demir depoluyor muş zaten,sonrada yemeğe başliycaz zaten eti,sebzesi destekliycem çocuğumu..

E
Evt canim ben yazdım bencede doğru ama burnunu açmakta isgence kıyametler kopuyor

Ben meyve suyuna başladım corbayida tuzsuz salçasız baharatsiz ona özel yapiyom şimdilik 2 tatlı kaşığıyla veriyom meyve suyunu çok iştahlı Şapur supur iciyo çorbada kilitliyo dudakları ama çok güzel bisey yaaa birlikte hazirliyoz onu yedirip sonra ben yiyom. Demir damlası bende vermiyom zaten gaz ve kakayi hala bin bir zorlukla yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…