- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Bugün gündüzü biraz daha iyi gećirdik bakalım 1 kez ćok şiddetli aglayarak uykuya daldı. Diger uykuya geçişleri biraz daha az aģlamalı ve nispeten daha kolay oldu. Bugünlük tesadüf olmasın diye dua ediyorum. Bakalım dediģin gibi çaresi zaman. Allahım hepimize kolaylık versin.Bizimki de cok zor daliyor uykuya, çok uykusu geliyor ama nasıl uyuyacagini bilemiyor agliyor da agliyor. Cogunlukla ayakta salliyoruz ama bazen onu istemiyor, esim kucakta sallamaya başladı ben onaylamasam da. Bizimkinin gazi çok ona da cok agliyor yıkıyor ortalığı, ne yapacağımı şaşırdım, cok sey denedim kesin bi sonuc yok. Galiba çözüm zaman.
cnm merak etme bizim de gecen ay bi ayda hic uzamamış görünüyordu sonra 1 hafta sonra doktora gittik 3 cm birden uzamıştı buyume atağı falan geçirdi sanirim cok şaşırmıştım 1 haftada 3 cm uzamasina500 gram almis ve 0 cm uzamis. zar zor o da ya.siz de durum ne
@filiz_ankbayan34 kizlar bebeklerin o aglama krizlerini nasil atlattiniz? Gaz için damla şurup vb. kullandınız mı ne kullandınız? Zinco, Metsil, rezene çayı fayda etmedi. Benim bebis de saç kurutma makinesini sevdi galiba. Bi de Buzuki Orhan'ın kolik müziğini beğendi sakinlesiyor.
Ben bayadir çıkarmıyorum. Gece kaldirirsam uyanıyor o yuzden çıkarmıyorum. Gunduz de zaten kucakta gezerken cikariyor ekstra bir caba sarfetmiyorumKızlar bebişlerin kaçıncı ayına kadar Her beslenmeden sonra gazını çıkartacağız?
Bende kullanmıyorum zaten canım.Kafası küçük derken bıngıldak dedikleri şey için.Kapanacak ya demir çabuk kapatsın diye veriliyormuş.Bizimkinin biraz küçük olunca hemen kapanmasın diye söyledi.Ben ne kan ne demir ilacı vermiyorum.Dediğin gibi demiri anne karnından ve daha sonra sütten alıyor.Şimdilik anne sütü ile gerekli olan şeyleri alıyor zaten.Pekmeze ve yoğurda gelince bende vermeyi düşünmüyorum.Ama bir kaç çay kaşığı sebze suyu meyve suyu verebilirim.Bir iki hafta daha geçsin de çünkü bizimki yediklerime bakıp ağzını sıpırdatıyor :))Sağlık ocağındaki ölçümlerinde de küçük dedilermi ,tek bir doktorun lafina bakmayın bence konuşmaları çok profesyonel gelmedi bana 4 aylık bebeğe pekmez verilirmiymis ki..4 aylik aşımız da banada verdi kan damlası ebemiz kullanmadım onuda kullanmiycam onunda içindede paraben var.Bebekler anne karnında ilk altı ay için demir depoluyor muş zaten,sonrada yemeğe başliycaz zaten eti,sebzesi destekliycem çocuğumu..
Gunaydin kızlar.ayhkdry canım annene cok gecmis olsun. Emzirme kampı sona mi erdi bu durumda ? Insallah bu kadarı da ise yarar.
Bu arada devit 3 konusuna değindiğiniz cok iyi oldu kızlar parabeni duyunca sok oldum nasıl olur da hem saglık Ocagi hemde Dr bilgilendirmez bu konuda. Zaten son günlerde unutup duruyodum vermeyi bi gun arayla veriyodum oğluma kanserojen vermişim bunca zaman yaa deli oldumhemen Dr u arayıp sorucam. Nette araştırdım biraz pınarın aryası diye bi blog var hem anne hem pediatrist. Onun önerileri mantıklı geldi o da multi tabs kullanıyormuş kendi kızına. Dr la bi konuşayım bakalım onu alicam
500 gram almis ve 0 cm uzamis. zar zor o da ya.siz de durum ne
Gunaydin kızlar.ayhkdry canım annene cok gecmis olsun. Emzirme kampı sona mi erdi bu durumda ? Insallah bu kadarı da ise yarar.
Canm annem rahatsızlaninca şansa eşimin işi bitmiş eve geliyordu bugunde eşim evde simdi kahvalti hazırlıyor ikinci günüde yapabiliyorum yarinda yapmak istiyordumda yapamicam sanırım eşim calisicak inşallah faydasi olur dum bütün gun yattim arada kalktım her kalktığımda göğsüm doluydu ne zamandir oğlum emmeye basladgnda gogsume süt inmiyordu dün maşallah her emdiginde süt indi gogsume mutlu oldum :)
Bnmkinin ayağında en az iki kat çorap oluyor biri kalın çorap diğeri ince çorap karın Ağrısi olduğunda da bazen uc kat giydiriyorum corabiniKızlar gece yatirirken çorap olarak nasıl giydiriyonuz
Bende bi çorap bide patik giydiriyorum canımKızlar gece yatirirken çorap olarak nasıl giydiriyonuz
Bir çorap giydiriyorum üstüne patikli altKızlar gece yatirirken çorap olarak nasıl giydiriyonuz
[/QUOTE]Canm annem rahatsızlaninca şansa eşimin işi bitmiş eve geliyordu bugunde eşim evde simdi kahvalti hazırlıyor ikinci günüde yapabiliyorum yarinda yapmak istiyordumda yapamicam sanırım eşim calisicak inşallah faydasi olur dum bütün gun yattim arada kalktım her kalktığımda göğsüm doluydu ne zamandir oğlum emmeye basladgnda gogsume süt inmiyordu dün maşallah her emdiginde süt indi gogsume mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?