2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bugün gündüzü biraz daha iyi gećirdik bakalım 1 kez ćok şiddetli aglayarak uykuya daldı. Diger uykuya geçişleri biraz daha az aģlamalı ve nispeten daha kolay oldu. Bugünlük tesadüf olmasın diye dua ediyorum. Bakalım dediģin gibi çaresi zaman. Allahım hepimize kolaylık versin.

Cnm
500 gram almis ve 0 cm uzamis. zar zor o da ya.siz de durum ne
cnm merak etme bizim de gecen ay bi ayda hic uzamamış görünüyordu sonra 1 hafta sonra doktora gittik 3 cm birden uzamıştı buyume atağı falan geçirdi sanirim cok şaşırmıştım 1 haftada 3 cm uzamasina

Bende kullanmıyorum zaten canım.Kafası küçük derken bıngıldak dedikleri şey için.Kapanacak ya demir çabuk kapatsın diye veriliyormuş.Bizimkinin biraz küçük olunca hemen kapanmasın diye söyledi.Ben ne kan ne demir ilacı vermiyorum.Dediğin gibi demiri anne karnından ve daha sonra sütten alıyor.Şimdilik anne sütü ile gerekli olan şeyleri alıyor zaten.Pekmeze ve yoğurda gelince bende vermeyi düşünmüyorum.Ama bir kaç çay kaşığı sebze suyu meyve suyu verebilirim.Bir iki hafta daha geçsin de çünkü bizimki yediklerime bakıp ağzını sıpırdatıyor :))

Gunaydin kızlar. ayhkdry canım annene cok gecmis olsun. Emzirme kampı sona mi erdi bu durumda ? Insallah bu kadarı da ise yarar.

Bu arada devit 3 konusuna değindiğiniz cok iyi oldu kızlar parabeni duyunca sok oldum nasıl olur da hem saglık Ocagi hemde Dr bilgilendirmez bu konuda. Zaten son günlerde unutup duruyodum vermeyi bi gun arayla veriyodum oğluma kanserojen vermişim bunca zaman yaa deli oldum hemen Dr u arayıp sorucam. Nette araştırdım biraz pınarın aryası diye bi blog var hem anne hem pediatrist. Onun önerileri mantıklı geldi o da multi tabs kullanıyormuş kendi kızına. Dr la bi konuşayım bakalım onu alicam

kizlar d vitamininin faydasi zararindan cokmus.o yuzden yetiskinlere bile oneriliyor.beslenme bultenini takip ediyorum ben.ordada yaziyor.

Doğum yaptığım hastane acd diye bir vitamin vermişti koruyucusuz 3 hafta içinde tüketin yazıyordu ondan aldircam bugün hiç kullanmamakta iyidir.

Canım doktorun söylediğini buraya da yazarmisin

Canm annem rahatsızlaninca şansa eşimin işi bitmiş eve geliyordu bugunde eşim evde simdi kahvalti hazırlıyor ikinci günüde yapabiliyorum yarinda yapmak istiyordumda yapamicam sanırım eşim calisicak inşallah faydasi olur dum bütün gun yattim arada kalktım her kalktığımda göğsüm doluydu ne zamandir oğlum emmeye basladgnda gogsume süt inmiyordu dün maşallah her emdiginde süt indi gogsume mutlu oldum :)[/QUOTE]

Canım konuştum Dr la asla boyle bi endişeye kapılma bho koruyucu madde bi cok yiyecekte kullanılıyo elbette sakıncalı bi madde ama devit 3 de cok cok az miktarda var şişeyi bile versen cocuğa 1.5 mg ve bi zararı olmZ kaldı ki 3-5 damlada mikrograma tekabül ediyo bu oran ama icin rahat edecekse multi tabs acd kullanabilirsin onu da günde 15 damla vereceksin dedi ayrıca http://woto.com/b-h-a bu sitede cok ayrıntılı açıklanalar var

[/QUOTE]
Cok sukur canım cok sevindim :) arkası gelir insallah sende hep pozitif dusun

Cok sukur canım cok sevindim :) arkası gelir insallah sende hep pozitif dusun[/QUOTE]
İnşallah canim kilo alir da husrana ugramayiz yine zaten kampa karar verdikten sonra bile bi mutluluk gelmişti esime diyorumki sen evde olduğun hergun kamp yapicam gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…