2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bnm kız bugun Can'ıma okumaya kararlı saat 7:30 dan beri uyumuyor ki bnmki uyumayınca cok huysuz oluyor 5 saatte pilim bitti bugun Nasıl bitecek bakalim

Bnm kız bugun Can'ıma okumaya kararlı saat 7:30 dan beri uyumuyor ki bnmki uyumayınca cok huysuz oluyor 5 saatte pilim bitti bugun Nasıl bitecek bakalim
Benimki de 7 de uyandı canım iki kere uyuttum ama 5 dk sonra uyandı her iki seferde de. Iyice huysuzlasti dünde aynıydi aksam 7:30 da uyumuştu bugun napıcaz bakalım

Dun aksam annem babam ugradi onlarla oyalarken oglum biseyler yedim gozleri ara ara bana kaydi sonra portakal mandalina vardi masada onlarada bakiyor azicik vereyim dedim portakali kesip yalattim sapir supur goturdu kereta sabah kahvaltida esimde mandalina verdi ama sevgili sapsal kocam tek bir mandalina parcasini yalatti tabii bizim tosuncuk onu hupletti bi tane cup agzinin icine girdi ben sakin cocugu one egdim baktim esim panik agzini actirmaya calisiyor ufaklik tukurdu posasini mandalinanin gulmekten olduk.
:) Hani bende korkmadim degil de neyse..

Bir çorap giydiriyorum üstüne patikli alt

Ev sicak ama yatarken bende patikli pantalon ve icine 1kat corap illaha giydiriyorum gunduz hava iyiyse cikarip azicik havalandiriyorum ayaciklarini..

Benimki de 7 de uyandı canım iki kere uyuttum ama 5 dk sonra uyandı her iki seferde de. Iyice huysuzlasti dünde aynıydi aksam 7:30 da uyumuştu bugun napıcaz bakalım
Ya uyumaları demek bizim nefes almamız demek insan bunalıyor cocuk uyumadığını Zaman miz mız hic susmuyor ki mızmızlanmaya gelmiş bnm cadi dunyaya

Bi
bi de limon yalat bizim ki hem yalıyor hem yüzünü buruşturuyor cok eğlenceli oluyor eglencez diye çocuğa işkence etmiyorumdur umarim

Ben çokmu giydiriyorum acaba bir kalin çorap ikitane patikli alt ama Dün tek patikli alt giydirdim gaz sancisi cekti ayaklarini ittirince acayip gaz cikardi nasil tuttum oğlum bunu icinde dedim snra hemen ikinciyi giydirdim bakalim bugunde olucakmi sancisi bisoru

Bi

bi de limon yalat bizim ki hem yalıyor hem yüzünü buruşturuyor cok eğlenceli oluyor eglencez diye çocuğa işkence etmiyorumdur umarim
bende çok yalatmak istiyorum ya acaba ne yapicak :) dun armut yiyordum baktm şaşkın şaşkın bakiyor verdim agzina hemen isirmaya çalışıyor elini atiyor tutacak illa :)

Canım bende iki kat giydiriyodum patikli alt. Dr a gittiğimizde altını açınca hapsirdi hep mi boyle dedi bende evet altını açınca hapsiriyo dedim nasıl alıştırırsan oyle gider ev de sıcaksa tek kat giydir oyle alışsın dedi bende iki aydır oyle yapıyorum gercekten de bi kac gun icinde alıştı hapsirmadi altını açınca

Cocuk iki alta alışmışsa azaltırsan üşür galiba biraz da alıştırmaktan geçiyor galiba

B
bende çok yalatmak istiyorum ya acaba ne yapicak :) dun armut yiyordum baktm şaşkın şaşkın bakiyor verdim agzina hemen isirmaya çalışıyor elini atiyor tutacak illa :)
ben yendiğimiz bütün meyvelerden yalatıyorum değişik tatlara alışsın diye ama tabi midesine bisey gitmediği icin zararı olmuyordur

kizlar bebegimin kakasi boyleydi az once çok da kötü kokuyor du bir anormallik yok mu ?? sizinkiler de böyle yapıyor mu dr diycek hergun bisey cikariosun bana ama tuhaf geldi . cuma kontrol var sabah evoria mama vrdim 80 cc ondan olmaz herhalde

Eklentiler

• 20160113_133230-1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 76

Parcacikli oluyor bizim de bazen.senin bi tik daha buyukmus.Bana normal geldi.

Uzun sure yapmadiysa kotu kokuyordur. O da normal. Biraz da gec actiysan iyice kokmustur.
Alerjiye baktirdin mi?

bilemiyorumkı canım evde sıcak ama gaz sancısı ceksın ıstemıyorum gece yatarken çıkarayım olmazsa
Cocuk iki alta alışmışsa azaltırsan üşür galiba biraz da alıştırmaktan geçiyor galiba
nasıl tek alta alıştırsam acaba zaten hafıf hafıf öhhö öhö yapıyor öksürüyormu takılıyormu öyle anlamadım
B

ben yendiğimiz bütün meyvelerden yalatıyorum değişik tatlara alışsın diye ama tabi midesine bisey gitmediği icin zararı olmuyordur
bnde yalatayım limon birde video çekelim:))

Can'ım bebiş Nasıl bezinde kan gördüm demiştin doktora gittiniz mi merak ettim
canm bızım bezde degildi o kan bende unuttum hangı arkadastaydı ama bız kan damlası kullanıyoruz o yuzden o şejilde yapıyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…