Benimki de 7 de uyandı canım iki kere uyuttum ama 5 dk sonra uyandı her iki seferde de. Iyice huysuzlasti dünde aynıydi aksam 7:30 da uyumuştu bugun napıcaz bakalımBnm kız bugun Can'ıma okumaya kararlı saat 7:30 dan beri uyumuyor ki bnmki uyumayınca cok huysuz oluyor 5 saatte pilim bitti bugun Nasıl bitecek bakalim
Canım ben Dr tavsiyesiyle a c d vitaminlerini içeren multitabs kullanıyorum. Dr her kontrolde devam diyor
Bende kullanmıyorum zaten canım.Kafası küçük derken bıngıldak dedikleri şey için.Kapanacak ya demir çabuk kapatsın diye veriliyormuş.Bizimkinin biraz küçük olunca hemen kapanmasın diye söyledi.Ben ne kan ne demir ilacı vermiyorum.Dediğin gibi demiri anne karnından ve daha sonra sütten alıyor.Şimdilik anne sütü ile gerekli olan şeyleri alıyor zaten.Pekmeze ve yoğurda gelince bende vermeyi düşünmüyorum.Ama bir kaç çay kaşığı sebze suyu meyve suyu verebilirim.Bir iki hafta daha geçsin de çünkü bizimki yediklerime bakıp ağzını sıpırdatıyor :))
Bir çorap giydiriyorum üstüne patikli alt
Ya uyumaları demek bizim nefes almamız demek insan bunalıyor cocuk uyumadığını Zaman miz mız hic susmuyor ki mızmızlanmaya gelmiş bnm cadi dunyayaBenimki de 7 de uyandı canım iki kere uyuttum ama 5 dk sonra uyandı her iki seferde de. Iyice huysuzlasti dünde aynıydi aksam 7:30 da uyumuştu bugun napıcaz bakalım
bi de limon yalat bizim ki hem yalıyor hem yüzünü buruşturuyor cok eğlenceli oluyor eglencez diye çocuğa işkence etmiyorumdur umarimDun aksam annem babam ugradi onlarla oyalarken oglum biseyler yedim gozleri ara ara bana kaydi sonra portakal mandalina vardi masada onlarada bakiyor azicik vereyim dedim portakali kesip yalattim sapir supur goturdu kereta sabah kahvaltida esimde mandalina verdi ama sevgili sapsal kocam tek bir mandalina parcasini yalatti tabii bizim tosuncuk onu hupletti bi tane cup agzinin icine girdi ben sakin cocugu one egdim baktim esim panik agzini actirmaya calisiyor ufaklik tukurdu posasini mandalinanin gulmekten olduk.
:) Hani bende korkmadim degil de neyse..
Ev sicak ama yatarken bende patikli pantalon ve icine 1kat corap illaha giydiriyorum gunduz hava iyiyse cikarip azicik havalandiriyorum ayaciklarini..
bende çok yalatmak istiyorum ya acaba ne yapicak :) dun armut yiyordum baktm şaşkın şaşkın bakiyor verdim agzina hemen isirmaya çalışıyor elini atiyor tutacak illa :)Bi
bi de limon yalat bizim ki hem yalıyor hem yüzünü buruşturuyor cok eğlenceli oluyor eglencez diye çocuğa işkence etmiyorumdur umarim
Canım bende iki kat giydiriyodum patikli alt. Dr a gittiğimizde altını açınca hapsirdi hep mi boyle dedi bende evet altını açınca hapsiriyo dedim nasıl alıştırırsan oyle gider ev de sıcaksa tek kat giydir oyle alışsın dedi bende iki aydır oyle yapıyorum gercekten de bi kac gun icinde alıştı hapsirmadi altını açıncaBen çokmu giydiriyorum acaba bir kalin çorap ikitane patikli alt ama Dün tek patikli alt giydirdim gaz sancisi cekti ayaklarini ittirince acayip gaz cikardi nasil tuttum oğlum bunu icinde dedim snra hemen ikinciyi giydirdim bakalim bugunde olucakmi sancisibisoru
Cocuk iki alta alışmışsa azaltırsan üşür galiba biraz da alıştırmaktan geçiyor galibaBen çokmu giydiriyorum acaba bir kalin çorap ikitane patikli alt ama Dün tek patikli alt giydirdim gaz sancisi cekti ayaklarini ittirince acayip gaz cikardi nasil tuttum oğlum bunu icinde dedim snra hemen ikinciyi giydirdim bakalim bugunde olucakmi sancisibisoru
Simdi yine memede uyudu bakalım ne kadar sürecekYa uyumaları demek bizim nefes almamız demek insan bunalıyor cocuk uyumadığını Zaman miz mız hic susmuyor ki mızmızlanmaya gelmiş bnm cadi dunyaya
ben yendiğimiz bütün meyvelerden yalatıyorum değişik tatlara alışsın diye ama tabi midesine bisey gitmediği icin zararı olmuyordurbende çok yalatmak istiyorum ya acaba ne yapicak :) dun armut yiyordum baktm şaşkın şaşkın bakiyor verdim agzina hemen isirmaya çalışıyor elini atiyor tutacak illa :)
Yatırdım tuvalete gittim döndüğümde uyanmıştıSimdi yine memede uyudu bakalım ne kadar sürecek
Yatırdım tuvalete gittim döndüğümde uyanmıştı
kizlar bebegimin kakasi boyleydi az once çok da kötü kokuyor du bir anormallik yok mu ?? sizinkiler de böyle yapıyor mu dr diycek hergun bisey cikariosun bana ama tuhaf geldi . cuma kontrol var sabah evoria mama vrdim 80 cc ondan olmaz herhalde
kizlar bebegimin kakasi boyleydi az once çok da kötü kokuyor du bir anormallik yok mu ?? sizinkiler de böyle yapıyor mu dr diycek hergun bisey cikariosun bana ama tuhaf geldi . cuma kontrol var sabah evoria mama vrdim 80 cc ondan olmaz herhalde
Can'ım bebiş Nasıl bezinde kan gördüm demiştin doktora gittiniz mi merak ettimayhkdry gecmis olsun.gunaydin kizlar .su sut sagma isi cok pis yaa uyky muyku birakmio .ins yine emer ya da ven Sagar ken uyuyabilirm
bilemiyorumkı canım evde sıcak ama gaz sancısı ceksın ıstemıyorum gece yatarken çıkarayım olmazsaCanım bende iki kat giydiriyodum patikli alt. Dr a gittiğimizde altını açınca hapsirdi hep mi boyle dedi bende evet altını açınca hapsiriyo dedim nasıl alıştırırsan oyle gider ev de sıcaksa tek kat giydir oyle alışsın dedi bende iki aydır oyle yapıyorum gercekten de bi kac gun icinde alıştı hapsirmadi altını açınca
nasıl tek alta alıştırsam acaba zaten hafıf hafıf öhhö öhö yapıyor öksürüyormu takılıyormu öyle anlamadımCocuk iki alta alışmışsa azaltırsan üşür galiba biraz da alıştırmaktan geçiyor galiba
bnde yalatayım limon birde video çekelim:))B
ben yendiğimiz bütün meyvelerden yalatıyorum değişik tatlara alışsın diye ama tabi midesine bisey gitmediği icin zararı olmuyordur
canm bızım bezde degildi o kan bende unuttum hangı arkadastaydı ama bız kan damlası kullanıyoruz o yuzden o şejilde yapıyor aradaCan'ım bebiş Nasıl bezinde kan gördüm demiştin doktora gittiniz mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?