2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

ranapinar canim beziniz normal degil.buyuk olankar sindirilmemis sut.
ve salya var.kafani karistirmak gibi olmasinda o doktorun verdigi mama dokunuyodur.diyet mama pregomin as ve neocate.rapor cikartior parasiz aliyorsun.ya da keci bazli mamalar var.alerjidir demiyorum ama bize cok benziyor.gaita tahlili yaptirin.sansin varsa laktoz intoleransidir.laktazim damlayla duzelir.

Kızlar ben kızıma bir kilotlu çorap üzerine de içi polar eşofman giydiriyorum ek olarak iki kat daha çorap ve patik giydiriyorum ben ayakları çok uauyen biriyim o yüzden sanki bebeğim de oyle diye düşündüğümden toplam 4 kat giyiyor

Can'ım bebiş Nasıl bezinde kan gördüm demiştin doktora gittiniz mi merak ettim
bir daha olmadi canm cok sukur tahlil yapmaya gerek yok dedi dr illaki istiyorsanz unv hastanesi ne gidin dedi.kucuk bir ilcedeyiz.simdi iyi cok şükür bir daha olursa götürcez.

bisoru @tatlilavinya sagolun kizlar icim rahatladi ilk bebekte boyle oluyor ya insan ikinciye ooohoo arayi acmazsak tecrube konusacak
cokngazi var minnak in uyanio yazik uyutmadi benide basim agridi son kez deniycem . öpüyorum sizi

cocuk gastro ya da yoksa cocuk alerjiye git.cocuk doktorlari anlamiyor.o mamayida arastir hic duymadim.

canm sen napion öyle o cocuga siari cikarken napiosun merak ettm .hasta olur bir kat ince giydirsen.sen bilirsin tabi de
ben bir ayakli pijama bir ince corap bazen tek kat kalin corap giydriom eksi derecelere düşün ce Külotlu giydiriyorum gerci gecen grip oldu ama kaloriferi az yaktilar
bugunde disari cikardim 40 dk gezdik

ayhkdry cnm geçmiş olsun.

Ya oğlum günde 1 kez kaka yapıyo var kakası ama korkudan pırt bile yapmıyo sonra başlıyo ağlamaya gündüz uykusu 15-20 dk kaç günden beri hep kucak ve ağlıyo. Gece yorgun düşüyo 2-3 gibi uyuyo ama sabah 7 ye kadar uyanmayan çocuk 2 gecedir uykuda ağlamaya başladı. Makat çatlağı vardı 1 aylıkken geçti ama sanırım korkuyo. Bi çocuk gaz bile çıkarmaz mı offf

Canım dışarı çıkarken astronot tulum giydiriyorum ek olarak sadece şapka ve atkı bir de ev 25 26 derece çok mu sence bunlar

Cok fazla canim yaa, ben de bi corap bi zibin ya da iki ince corap giydiriyorum.
Gecen disari cikacaktik ve cok soguktu. Iki corap bi patik giydirdim. Gidince soydum ayaklarini terlemis o yuzden de sogumus ayaciklari. Cok giydirince daha kotu acikcasi

Bende bir kat bir kat azaltayim o zaman

Benimki sabahtan beri 3 kere uyudu. Memede,kanguruda disarda ve su an memede. Cikarsam uyanacak.
En sonunda yatağa yattık birlikte emerek uyudu yine 10 dk sonra uyandı O uyandı ben dayadim memeyi ağzına Öyle öyle 6 sefer yaptık son 20 dkdir uyuyo

Oyy yavrum kiyamam yaa o donemde cok canı yandığı icin korkuyo demekki canım Dr unuzla bi görüşsen

Bi

bi de limon yalat bizim ki hem yalıyor hem yüzünü buruşturuyor cok eğlenceli oluyor eglencez diye çocuğa işkence etmiyorumdur umarim

Limon icin daha cok kucuk gibi geliyor bana biliyorum cok sevimli oluyor bebekler limon yalarken iskence olmaz sanirim nasil olsa hayati boyunca ayni tadlari alicak..Bi yerden baslamali :)

mamayida bir kere verdim halbuki yaa.sut urunude tüketmiyorum aslinda.bakim nolcak diye. o zaman yine bekliyim yaparsa götursun babasi,sagol cnm

Oyy yavrum kiyamam yaa o donemde cok canı yandığı icin korkuyo demekki canım Dr unuzla bi görüşsen
Pzts gitcz cnm zaten kremi de var sürüyoruz da 1 haftadır böyle sıkıntılıyız. Günde 1 kez yapıyo ama daha yapsa 2-3 kez daha yapacak da yapmıyo. En son dün sabah yaptı baya tuttuğu için kıvamı 2-3 kıvamda çıkıyo rengi de öyle farklı. Daha da yapmdı. Sıkıntı yaşıyoruz inşllh alışkanlık haline getirmemiştir de düzelir

Insallah canım insallah düzelir bir an once

Sindirme dığını fazla geleni çıkarmış bana göre normal..

Bebeğim 4. Ay aşısı oldu. Çok huzursuz oldu. En son olarak da çok ağlamaya başladı. Bir türlü sakinlestiremedim. Ben de çok acı çektiğini düşünerek bir adet fitil verdim. 15 dakika sonra resmen sızdı. O an panikle fitili ikiye bölmedim. Yanlış mı yaptım acaba...

Hayir bir sey olmaz. Ben vermedim ama versem 6 saatte bir fitil vercekti . Paranox mu?

selam kızlar. nasılsınız?

birşey sorucam.
ablamın diş için kanal tedavi olması lazım.. yaptırsa bebeğe zararı olurmu? sütle bebeğe geçme durumu falan varmıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…