2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

canm benimki asiri yapio oda anormal sanki dahada zayifladi sanki gene kaka yaptı ayni putur putur

Hadi ya...benimki az yapior en fazlasi gunde 1.normalde 2 3 gunde bir. Dolu dolu, yer yer poturcuklu yapis yapis oluyor. Salya dedikleri o heralde. O kdr uzun bekledigi icin boyle cikmasi normal ve cok kokuyor tabii.
Ama senin asiriysa anormaldir, bilemedim ki

Kizlar ya size bi şey soracağım, bebeğim 4 aylik olacak. Bu patikli pantolon-zibin takımlarda 3-6 aylık var mı? Nette aradım bulamadım. Çıkıp bakacağım mağazalar da uzak henüz fırsat bulup gidip bakamadim. Önce size bir sorayım dedim.

Var tabii

Sağlık ocağında hemsireniz sormuyor mu D vit. veriyor musun diye? Bizimki her gittigimizde sorup ver diye tembihliyor :) hatra Sağlık Bakanlığı ücretsiz veriyormus D vit. damlası, bittikçe veriyor bebeğe.

Ya ben deli olacağım bu kv ler neden boyle kırk kere seker vermeyin dedim kadın gözümüzün önünde aldı şekeri dudaklarına sürdü şekeri inat yapar gibi bi de diyor ki her doktor farklı diyor ya kim seker iyi diyor Allah aşkına verme dediysek verme esim diyor ki biz sana Nasıl güveneceğiz bundan sonra diyor ki bakıcı tutarsınız su an içerde eşim tartışıyor ya nefret ediyorum artık ya neden neden neden aklım ermiyor bu cocugun ağzına farklı seyler sokuşturma merakini

İllaki vardır cnm da ben artık oğluma 6-9 aylık alıyorum çünkü pamuklular ilk yıkamada 40 derecede çekiyo ki çoğu kıyafetimiz Aziz Bebenin ürünü. O yüzden rahat giydirebilmek için 6-9 aylık alıyorm. Tabiki benm fikrim

Anladom canim sabirla bekleyecegim desene. İlk gördüğümde çok aglamıştım ama alıştım sonradan. Lohusaligim cok kötü stresliydi zaten bebekle beraber agladim hep. Şimdi alıştım herkese de bebeğime de.

Ay benimki de yapti onu gecen gun. Verme anne dedikce verdi, bi de agzina sürüp islatti dedigin gibi, midem kalkti, kadin bi de hasta idi üstelik... Sonra esim de uyardi sonra birakti artık. Neymis o onun kursagina bilr gitmemismis. Şeker dilden emiliyor zaten değer değmez. Bi de su an ihtiyac duydugu her sey anne sutunde var zaten d vitamini hariç.

Huyları kurusun benimki de 2,5 aylıkken çorba deyip duruyodu da eşim söyleniyo aynılar yani. Bal verin mamasına koyun falan diyo. Zararlı diyorz dr vermeyin dedi diyoruz. Aaa ben hepsine verdim erkenden bişey olmadı diyo. Neyse sıkma canını inşllh tatlı bi sonuca bağlanır. Allah akıl fikir versin

Ben 3-6 aylık alıyorum esim biraktiriyo 6-9 aylık aliyo :) çeker bunlar 15 gun sonra giyemez diyo

niye
Niye, cunku illa onların buyuttugu gibi büyüsün bizimkiler de. Yanlis iste sizin büyütme yontemleriniz. Ama yok NATO kafa NATO mermer

bakıcı tutun canım çocugun hem fiziksel hemde psikolojik gelişimi için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…