Benim oglumda da sureler ayni. 1 saat emzirme ve mama suruyor. Sonra 1 saat uyanik kaliyor. Bu surede mama veriyorum tekrar almiyor.Doktora sordum cok normal artik uyaniklik sureleri artacak dedi. Hatta aktivite onerdi zihinsel gelisim icin. Tabii bizim 15 gunden sonra duzenli hep boyle oldugundan gazi olmadigindan eminim. En son 1 saatin sonunda tekrar mama teklif ediyorum birazini iciyor sonra uyuyakaliyor.Kızlar birsey soracagım,benim oglum bugun 29 gunluk oldu ama uyku sorunumuz var. Doyuruyorum- kilo alımı yeterli olmadıgı icin gunde 2-3 defa mama veriyorum malesef- altı da temiz ama uykuya dalamıyor. Uyuyor 5dk sonra kıpırdanarak uyanıyor,boyle 1 saat geciyor sonra sızıyor sanırım yorgunluktan.bunun nedeni nedir? Bilen veya yasayan var mı. Bir de gogsumde doymuyor.1 saat emiyor sonra ben sagıp veriyorum kaşıkla sanki hic emmemiş gibi iciyor sutu. Ne yapacagımı bilemiyorum,suanda annem yanımda sagıp vermek kolay oluyor ama o gidince beni cok zorlar cunku karnımızı doyurmamız minimum 1,5 saar alıyor.
Zihinsel nasıl aktivite yapıyorsunuz?Benim oglumda da sureler ayni. 1 saat emzirme ve mama suruyor. Sonra 1 saat uyanik kaliyor. Bu surede mama veriyorum tekrar almiyor.Doktora sordum cok normal artik uyaniklik sureleri artacak dedi. Hatta aktivite onerdi zihinsel gelisim icin. Tabii bizim 15 gunden sonra duzenli hep boyle oldugundan gazi olmadigindan eminim. En son 1 saatin sonunda tekrar mama teklif ediyorum birazini iciyor sonra uyuyakaliyor.
Yuzumu yaklastirip konusuyorum, sarki soyluyorum elleriyle parmagimi kavramasini sagliyorum. Bir de yatak kenari kitabi diye birsey onerdi tiny love (my first book) marka siz ilgilenemediginizde onu incelesin dedi.Zihinsel nasıl aktivite yapıyorsunuz?
Tesekkurler bilgi icinYuzumu yaklastirip konusuyorum, sarki soyluyorum elleriyle parmagimi kavramasini sagliyorum. Bir de yatak kenari kitabi diye birsey onerdi tiny love (my first book) marka siz ilgilenemediginizde onu incelesin dedi.
Canım incir kuru mu olacak? Taze incirle denedim tadı çok acı oluyor ve kesik kesik oluyor süt. Sütü döktüm hatta bozulmuş diyeBen kuru dutu kaynatıp içine pekmez koyuyordum birde bir bardak sütle ya da ne kadar yiyeceksen ona göre içine incir koyup birlikte ocağa alıyorsun bi iki taşım kaynatıp bi güzel yiyorsun arkasına da bol su sonra gelsin bomba gibi göğüsler
Netten baktim degisik meyveli hangisini killandinizMerhaba kizlar,
Burda surekli sutum gelmiyor bebegim emmiyor diye dert yaniyordum. Denemedigim sey kalmadi humana,milkway,lactamil,promalt,rezene cayi, dereotu,bulgur, tatlisi, tuzlusu vs... Sonunda sutumu gercekten arttiran birsey buldum. Ulker maltana diye bir icecek. 8 aylik bir bebek annesinin tavsiyesiyle aldim. 4 gundur gunde 4 tane icerek kur yaptim. 2. gun sutumun geldigini resmen hissettim. Simdi bebegim uzun uzun kendini cekmeden emiyor. Arkasindan mama verdigimde de suratini burusturuyor.Sizinle de paylasmak istedim.Sutu artsin diye ugrasan arkadaslar bir deneyin derim.
Ben seftali armut ve ananaslisini denedim. Damak tadima en uygunu ananasli oldugundan onla devam ediyorum. Ama zaten o aroma sadece sutu etkiledigini sanmam. 3 lt. su icmeye de devam ediyorum bu arada.Netten baktim degisik meyveli hangisini killandiniz
Ben seftali armut ve ananaslisini denedim. Damak tadima en uygunu ananasli oldugundan onla devam ediyorum. Ama zaten o aroma sadece sutu etkiledigini sanmam. 3 lt. su icmeye de devam ediyorum bu arada.
Günaydın cnm, dünde ben öyleydim, gaz ve kaka çıkaramıyordu, sürekli emmek istiyor, emdikçede gaz yapıyor, karnı davul gibi olmuştu... dr gaz damlası önermiyoruz, her beslenmeden sonra karnına masaj yapın dedi...
ben karnına havluya sarıp küçük boylarından ılık su torbası koydum, yüzüstü yatırınca da gaz çıkarabiliyor ama benimki o pozisyonu sevmedi... Rabbim yardımcın olsun
Nerden aldin canim? Ebebekte yok heralde
Ben de buyuk marketlerden aliyorum. Ankara da cagdas ve yunus markette var. Normal icecek reyonunda satiliyor annelere ozel birsey degil. Ulkerin oldugundan rahat bulunur bence de.Bende seftali ve armutlusunu iciyorum buyuk marketlerde var ama nazinizin gectigi bakkallara da getirtebilirsiniz ulkerin urunu cunku.
Canım ben konyadayım burda adese ve my gross migros marketlerde var.Nerden aldin canim? Ebebekte yok heralde
Canım biz 2 ayı doldurduk. Benimki bile durmuyor. Bazen izliyorum onu. Önce hafif.bi ağlama. Sinyal gibi. Ardından biraz daha artırıyor. Ve sonunda almazsan yaygarayı koparıyorKızlar 35 günlük olduk.artik baya uyanık kalmaya başladı sizin bebislerde öyle mi.birde gece 11 gibi kolik şeklinde ağlama krizine giriyo bir saatten fazla suruyo sanki cani yaniyomus gibi her gece durum bu.birde merak ettiğim bisey var bir ayini dolduranlar bebeginiz uyanikken yatakta ağlamadan uzun sure duruyor mu bizim ki durmuyo kucağa alınca susuyo.
Canim bende de var ama asitli gibi gaz yapmıyor mu bebisine ?Ben seftali armut ve ananaslisini denedim. Damak tadima en uygunu ananasli oldugundan onla devam ediyorum. Ama zaten o aroma sadece sutu etkiledigini sanmam. 3 lt. su icmeye de devam ediyorum bu arada.
Bizim oglanin kankileri varmış ayni bizimde öyle :))Canım biz 2 ayı doldurduk. Benimki bile durmuyor. Bazen izliyorum onu. Önce hafif.bi ağlama. Sinyal gibi. Ardından biraz daha artırıyor. Ve sonunda almazsan yaygarayı koparıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?