Ay benimki de yapti onu gecen gun. Verme anne dedikce verdi, bi de agzina sürüp islatti dedigin gibi, midem kalkti, kadin bi de hasta idi üstelik... Sonra esim de uyardi sonra birakti artık. Neymis o onun kursagina bilr gitmemismis. Şeker dilden emiliyor zaten değer değmez. Bi de su an ihtiyac duydugu her sey anne sutunde var zaten d vitamini hariç.
Ya bnm sıkıntı yaptıgım ben Nasıl güvenip bu kadına çocuğumu emanet edeceğim allahım sen sabır ver banaAy benimki de yapti onu gecen gun. Verme anne dedikce verdi, bi de agzina sürüp islatti dedigin gibi, midem kalkti, kadin bi de hasta idi üstelik... Sonra esim de uyardi sonra birakti artık. Neymis o onun kursagina bilr gitmemismis. Şeker dilden emiliyor zaten değer değmez. Bi de su an ihtiyac duydugu her sey anne sutunde var zaten d vitamini hariç.
Ayy hepsi ayni hepsi. Benimki bugün beni sinir etti.telwfonla bile yetiyo kadin.15 tatilde onlara gitcez cocuga salincak yapcakmis hani tavana asilanlardan.oldu ona alissin ben nereye kurcam evde ondan dedim.duzeni degismeyecek bu coocugun dedim.esim de onun besigi var biz getircez gelirken dedi.alisir mi hemen iki gunde diyor bi de.kadin beni gicik etmeye gelmiş dünyaya.Ya ben deli olacağım bu kv ler neden boyle kırk kere seker vermeyin dedim kadın gözümüzün önünde aldı şekeri dudaklarına sürdü şekeri inat yapar gibi bi de diyor ki her doktor farklı diyor ya kim seker iyi diyor Allah aşkına verme dediysek verme esim diyor ki biz sana Nasıl güveneceğiz bundan sonra diyor ki bakıcı tutarsınız su an içerde eşim tartışıyor ya nefret ediyorum artık ya neden neden neden aklım ermiyor bu cocugun ağzına farklı seyler sokuşturma merakini
Valla tatlı sonuca bağlansın da istemiyorum küsecem rahat edeceğim cunku anlamıyor neyi yapma desem yapıyor yapma iste be kadın kafan almiyor muHuyları kurusun benimki de 2,5 aylıkken çorba deyip duruyodu da eşim söyleniyo aynılar yani. Bal verin mamasına koyun falan diyo. Zararlı diyorz dr vermeyin dedi diyoruz. Aaa ben hepsine verdim erkenden bişey olmadı diyo. Neyse sıkma canını inşllh tatlı bi sonuca bağlanır. Allah akıl fikir versin
Galiba bnm de psikolojim acısından da bakıcı tutsak daha iyi olacak yoksa ben delirecegimbakıcı tutun canım çocugun hem fiziksel hemde psikolojik gelişimi için!
Çok haklısın canım.bakıcıdan iyidir babaanne bakmasi ama su durumda ben olsam ben de guvenemem. Gözünün önünde bunu yapan sen yokken neler yedirir kimbilir.Ya bnm sıkıntı yaptıgım ben Nasıl güvenip bu kadına çocuğumu emanet edeceğim allahım sen sabır ver bana
En gicik olduğum bi cocugun annesi yapma diyorsa yapma ya doğru veya yanlış ben olsam bi bebeğin annesi söyle yapma dese yapmam doğru yada yanlış demekki istemiyor derim o kadar bunlar neden boyle azıcık bi empati anlama yeteceğine sahip degilÇok haklısın canım.bakıcıdan iyidir babaanne bakmasi ama su durumda ben olsam ben de guvenemem. Gözünün önünde bunu yapan sen yokken neler yedirir kimbilir.
Bende kullanmıyorum zaten canım.Kafası küçük derken bıngıldak dedikleri şey için.Kapanacak ya demir çabuk kapatsın diye veriliyormuş.Bizimkinin biraz küçük olunca hemen kapanmasın diye söyledi.Ben ne kan ne demir ilacı vermiyorum.Dediğin gibi demiri anne karnından ve daha sonra sütten alıyor.Şimdilik anne sütü ile gerekli olan şeyleri alıyor zaten.Pekmeze ve yoğurda gelince bende vermeyi düşünmüyorum.Ama bir kaç çay kaşığı sebze suyu meyve suyu verebilirim.Bir iki hafta daha geçsin de çünkü bizimki yediklerime bakıp ağzını sıpırdatıyor :))Sağlık ocağındaki ölçümlerinde de küçük dedilermi ,tek bir doktorun lafina bakmayın bence konuşmaları çok profesyonel gelmedi bana 4 aylık bebeğe pekmez verilirmiymis ki..4 aylik aşımız da banada verdi kan damlası ebemiz kullanmadım onuda kullanmiycam onunda içindede paraben var.Bebekler anne karnında ilk altı ay için demir depoluyor muş zaten,sonrada yemeğe başliycaz zaten eti,sebzesi destekliycem çocuğumu..
Soruyor canım gülümsüyorum bendeSağlık ocağında hemsireniz sormuyor mu D vit. veriyor musun diye? Bizimki her gittigimizde sorup ver diye tembihliyor :) hatra Sağlık Bakanlığı ücretsiz veriyormus D vit. damlası, bittikçe veriyor bebeğe.
Can'ım ev zaten çok sıcak 25 26 bide okadar çorap bence zararlı olur ya yapma öyle yazık bunalır çocukCanım dışarı çıkarken astronot tulum giydiriyorum ek olarak sadece şapka ve atkı bir de ev 25 26 derece çok mu sence bunlar
bızımkıde arada yeşil oluyor canım kaka renklerıne bakmıstık bız netten ama unuttum bır bak ıstersenHayır çocuğun ateşi yok bir rahatsızlık belirtiside yok uzun süredir böyle normal diye doktorada sormadım
Yalnızca anne sütü alan bebeklerde her renk kaka normal siyah ve kırmızı disindaKızlar birden panik yaptım.Benim çocuğun kakası yeşil.Bildiğin yeşil. Dvit vermiyorum acaba bitki çayından mı
Bende milupanin sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum her gün bir öğün, elma püresi verdim,yoğurt yaptım sevmedi, tarhana yaptım sevdi.Sadece kaşık maması na devam ediyorum , bir öğün aksam yemeginde veriyorum kilosu iyi olduğu için doktor emzirin bir öğün verin illa istiyosa dedi bende veriyorum.Biz yemek yerken onada onu yediriyorum çok mutlu oluyor.Bende kullanmıyorum zaten canım.Kafası küçük derken bıngıldak dedikleri şey için.Kapanacak ya demir çabuk kapatsın diye veriliyormuş.Bizimkinin biraz küçük olunca hemen kapanmasın diye söyledi.Ben ne kan ne demir ilacı vermiyorum.Dediğin gibi demiri anne karnından ve daha sonra sütten alıyor.Şimdilik anne sütü ile gerekli olan şeyleri alıyor zaten.Pekmeze ve yoğurda gelince bende vermeyi düşünmüyorum.Ama bir kaç çay kaşığı sebze suyu meyve suyu verebilirim.Bir iki hafta daha geçsin de çünkü bizimki yediklerime bakıp ağzını sıpırdatıyor :))
Ona neden zararlı oldugunu anlatınYa ben deli olacağım bu kv ler neden boyle kırk kere seker vermeyin dedim kadın gözümüzün önünde aldı şekeri dudaklarına sürdü şekeri inat yapar gibi bi de diyor ki her doktor farklı diyor ya kim seker iyi diyor Allah aşkına verme dediysek verme esim diyor ki biz sana Nasıl güveneceğiz bundan sonra diyor ki bakıcı tutarsınız su an içerde eşim tartışıyor ya nefret ediyorum artık ya neden neden neden aklım ermiyor bu cocugun ağzına farklı seyler sokuşturma merakini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?