2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ya bnm sıkıntı yaptıgım ben Nasıl güvenip bu kadına çocuğumu emanet edeceğim allahım sen sabır ver bana

Ayy hepsi ayni hepsi. Benimki bugün beni sinir etti.telwfonla bile yetiyo kadin.15 tatilde onlara gitcez cocuga salincak yapcakmis hani tavana asilanlardan.oldu ona alissin ben nereye kurcam evde ondan dedim.duzeni degismeyecek bu coocugun dedim.esim de onun besigi var biz getircez gelirken dedi.alisir mi hemen iki gunde diyor bi de.kadin beni gicik etmeye gelmiş dünyaya.

Valla tatlı sonuca bağlansın da istemiyorum küsecem rahat edeceğim cunku anlamıyor neyi yapma desem yapıyor yapma iste be kadın kafan almiyor mu

Ya bnm sıkıntı yaptıgım ben Nasıl güvenip bu kadına çocuğumu emanet edeceğim allahım sen sabır ver bana
Çok haklısın canım.bakıcıdan iyidir babaanne bakmasi ama su durumda ben olsam ben de guvenemem. Gözünün önünde bunu yapan sen yokken neler yedirir kimbilir.

Çok haklısın canım.bakıcıdan iyidir babaanne bakmasi ama su durumda ben olsam ben de guvenemem. Gözünün önünde bunu yapan sen yokken neler yedirir kimbilir.
En gicik olduğum bi cocugun annesi yapma diyorsa yapma ya doğru veya yanlış ben olsam bi bebeğin annesi söyle yapma dese yapmam doğru yada yanlış demekki istemiyor derim o kadar bunlar neden boyle azıcık bi empati anlama yeteceğine sahip degil

Bende kullanmıyorum zaten canım.Kafası küçük derken bıngıldak dedikleri şey için.Kapanacak ya demir çabuk kapatsın diye veriliyormuş.Bizimkinin biraz küçük olunca hemen kapanmasın diye söyledi.Ben ne kan ne demir ilacı vermiyorum.Dediğin gibi demiri anne karnından ve daha sonra sütten alıyor.Şimdilik anne sütü ile gerekli olan şeyleri alıyor zaten.Pekmeze ve yoğurda gelince bende vermeyi düşünmüyorum.Ama bir kaç çay kaşığı sebze suyu meyve suyu verebilirim.Bir iki hafta daha geçsin de çünkü bizimki yediklerime bakıp ağzını sıpırdatıyor :))

Sağlık ocağında hemsireniz sormuyor mu D vit. veriyor musun diye? Bizimki her gittigimizde sorup ver diye tembihliyor :) hatra Sağlık Bakanlığı ücretsiz veriyormus D vit. damlası, bittikçe veriyor bebeğe.
Soruyor canım gülümsüyorum bende

Canım dışarı çıkarken astronot tulum giydiriyorum ek olarak sadece şapka ve atkı bir de ev 25 26 derece çok mu sence bunlar
Can'ım ev zaten çok sıcak 25 26 bide okadar çorap bence zararlı olur ya yapma öyle yazık bunalır çocuk

Kızlar birden panik yaptım.Benim çocuğun kakası yeşil.Bildiğin yeşil. Dvit vermiyorum acaba bitki çayından mı

emzırme kampı2. gün pek uyudugum söylenemez eşim sagolsn mutfagı topladı kahvatı hazırladı bebege baktı alt değiştirme emzırme bırde akşam yemek yaptm bunada şükür ama faydası oldumu dersenız kızlar sanırım çok faydası oldu iki gögsümüde oğlum emmeye başladı gece 2 saatte bır emıyor gunduz uyanık oldugunda bır veya ıkı kere tutuyor ama uyudugunda hemen alıyor sanırım uykuda emmek ıstıyor süütüm arttıgıda kesın boşuna hırpalamısım herşeye yetmeye çalışarak oglum uyuduumu hemen evı toplama yemek telaşına düşüyordum uyanıkken bıle koşturup duuruyordum artık bıraktm bunları valla haftada bır temızlık yeter yemegıde yaptımmı bol yapıcam gerısı dınlenme benden böyle kamp fınısh

Hayır çocuğun ateşi yok bir rahatsızlık belirtiside yok uzun süredir böyle normal diye doktorada sormadım

Hayır çocuğun ateşi yok bir rahatsızlık belirtiside yok uzun süredir böyle normal diye doktorada sormadım
bızımkıde arada yeşil oluyor canım kaka renklerıne bakmıstık bız netten ama unuttum bır bak ıstersen

ya arkadaslar ne yapmissiniz oyle bizim ev max 22 derece citcitli kolsuz badinin ustune penye pijama giydiriyorum. altina tek kat ve corap. ilk uyandiginda da penye yelek 5 dk o da. naaptiniz olegecen babasinin kalin bi tulumu var hatira diye saklamis babanesi onu giydirdik resim cekelim diye komaya girdi bunaldi. huysuzluk yapar cokk sicak . siz o kadar kat giyip oturabilir misiniz 26 derecede

Kızlar bebisleriniz dönüyor mu benim ki put gibi duruyor anca yan yatirirsam sırt üstü çeviriyor kendini

Bende milupanin sütlü pirinçli kaşık maması veriyorum her gün bir öğün, elma püresi verdim,yoğurt yaptım sevmedi, tarhana yaptım sevdi.Sadece kaşık maması na devam ediyorum , bir öğün aksam yemeginde veriyorum kilosu iyi olduğu için doktor emzirin bir öğün verin illa istiyosa dedi bende veriyorum.Biz yemek yerken onada onu yediriyorum çok mutlu oluyor.

Ona neden zararlı oldugunu anlatın
Benim kv de verdi
Şekerle erken tanismanin kanser hucrelerini tetikledigini ona anlattım
Biraz gec kalmış oldum ama inan o kadar üzüldü ki yaptığı hareketten şimdi o kadar eminim ki bir daha asla vermeyecrginden
KP severken hadi büyü sana çikolata alayım diyor kızıma kv sahasına bile ^şeker yok Şeker yok^ diye tepki veriyor artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…