Tamam canım, bilgi alınca burdan yazarım. Bu arada bu ay da adet oldum. Sütüm bu sefer az değil gibi. Şükür.
Huyları kurusun benimki de 2,5 aylıkken çorba deyip duruyodu da eşim söyleniyo aynılar yani. Bal verin mamasına koyun falan diyo. Zararlı diyorz dr vermeyin dedi diyoruz. Aaa ben hepsine verdim erkenden bişey olmadı diyo. Neyse sıkma canını inşllh tatlı bi sonuca bağlanır. Allah akıl fikir versin
ben olmadım canım ama benimki d.kontrol hapından galiba. bu kutuyu bitirince hapı bırakcam inş çabuk adetolurum davul gibi şiştim zira.Kızlar bebeğim 128 günlük benim gibi emzirip adet olmayan var mı?
Benim oglum da 104 günlük canım emziriyorum bende adet olmadımKızlar bebeğim 128 günlük benim gibi emzirip adet olmayan var mı?
ya bir kez değilki uzun süredir öyle burdan bezin resmini gördüm o anda bizimkinin yeşilliği aklıma geldi kafam takıldı
ayyy öylemi çok sevindim bu cevabaYalnızca anne sütü alan bebeklerde her renk kaka normal siyah ve kırmızı disinda
Ya ben deli olacağım bu kv ler neden boyle kırk kere seker vermeyin dedim kadın gözümüzün önünde aldı şekeri dudaklarına sürdü şekeri inat yapar gibi bi de diyor ki her doktor farklı diyor ya kim seker iyi diyor Allah aşkına verme dediysek verme esim diyor ki biz sana Nasıl güveneceğiz bundan sonra diyor ki bakıcı tutarsınız su an içerde eşim tartışıyor ya nefret ediyorum artık ya neden neden neden aklım ermiyor bu cocugun ağzına farklı seyler sokuşturma merakini
Ben :-/Kızlar bebeğim 128 günlük benim gibi emzirip adet olmayan var mı?
Anne sütü alma şansı olmayan bebekler formül mama ise besleniyorlar. Mamaların demir içeriği yüksektir ve hem ek gıda hem mama alan bebeğin takviyeye ihtiyacı olmaz. Ancak bebeğe verilen formül mamadaki demir içeriğine de ÇOK dikkat edilmesi gerekir zira yüksek oranlarda demir içeren mamaların çocukların motor gelişimlerini ve zeka seviyelerini olumsuz etkiledikleri görülmüştür. 2008’de PAS (Pediatric Academic Societies and Asian Society for Pediatric Research Joint Meeting) Kongresinde sonuçları sunulan 10 yıllık bir çalışmaya göre:
Kızlar sma da demır oranı 100 ml sutte 0.64 mg 100 gr tozun ıçınde 5.1 kızlar sızden rıcan evolvıa , smılac, aptamılın ıcındekı demir oranlarını yazabılırmısınız cok merak ED ıyorum
Sebebi neymis bu yaptiginin?
Sebebi siz ne derseniz deyin umrumda degil ben bildiğimi yaparimi bize ispatlamaya çalışıyor galiba bende bilmiyorum sebebi ne bi de diyor ki seker okunmuş seker ya ne okunması bunlara kandil De dağıttıkları sekerler imam'ın ıişi gücü yok 1000 tane şekeri mi okuyacakSebebi neymis bu yaptiginin?
Sma da 5.1 smılacta 4.3 hemen hemen aynı bılemedımmmm de canım muthış sıkıldı doktora sorucamCanım bende similac kullanıyorum 100 gr tozun içinde 4.3, 100 ml seyreltmede ise 0.5
Bi ara sma kullandım kızım 6 gün kakasını yapamadığı oldu Dr tavsiyesi ile similac kullanmaya başladım
Sma da 5.1 smılacta 4.3 hemen hemen aynı bılemedımmmm de canım muthış sıkıldı doktora sorucam
Kızlar birden panik yaptım.Benim çocuğun kakası yeşil.Bildiğin yeşil. Dvit vermiyorum acaba bitki çayından mı
Benim oglum da 104 günlük canım emziriyorum bende adet olmadım
Neden olmak istemiyorsun canımBenim bildigim sik emzirmekten olurmus.
4,5 aylik bebegim adet olmadim insallahta olmam :)
Benim belinde senden aşağı kalır yani yok canım :) bide banyo yaptırdım tek basıma sonra yine uyumadı kucakta pis pisda pis pis. Emzirirken de bi kıyamet kopardı katıla katıla ağladı yarım saat memeyi alsın diye uğrastim simdi uyuyo sukurBeni mahvetti bu çocuk ya kaç saatten beri uğraşıyorum uyumamak için direniyor ne emdi mama yaptım onuda icmedi daha yeni yatti çok yorgunum cokk belim koptu
Aynen altta kısa kollu çıtçıtlı body penye pijama takım altta çorap üste patik elleri soğumuşsa yelek giydiriyorum. Ev 22 derece...ya arkadaslar ne yapmissiniz oyle bizim ev max 22 derece citcitli kolsuz badinin ustune penye pijama giydiriyorum. altina tek kat ve corap. ilk uyandiginda da penye yelek 5 dk o da. naaptiniz olegecen babasinin kalin bi tulumu var hatira diye saklamis babanesi onu giydirdik resim cekelim diye komaya girdi bunaldi. huysuzluk yapar cokk sicak . siz o kadar kat giyip oturabilir misiniz 26 derecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?