2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

aynı benim kV. 2 aylıkken başladı ek gıda diye. En son yılbaşında söyledi bu sefer patladım sesimi yükselttim gün aşırı arayan kadın aramaz oldu:))

Kızım konusunda işime karışmasın. Tecrübe ede ede BEN büyüyeceğim kızımı

kızlar bence de çok giydiriyosunuz. bizim ev 23-24 derece. çıtçıtlı badi ayağına tek alt üstüne ayaksız üst takım bir de çoraP giydiriyorum.uyanıca da penye yelek giydiriyorum tamam.gecenki soğuklardA Yatarken şapka da giydirdim.bu kadar.çok giyinmeye alışan çocuk çabuk terler çabuk hastalanır yapmayın.dışarı çıkarken de bu saYdıklarımın üstüne kozmonot mont tamamdır :)

Anne sütü alma şansı olmayan bebekler formül mama ise besleniyorlar. Mamaların demir içeriği yüksektir ve hem ek gıda hem mama alan bebeğin takviyeye ihtiyacı olmaz. Ancak bebeğe verilen formül mamadaki demir içeriğine de ÇOK dikkat edilmesi gerekir zira yüksek oranlarda demir içeren mamaların çocukların motor gelişimlerini ve zeka seviyelerini olumsuz etkiledikleri görülmüştür. 2008’de PAS (Pediatric Academic Societies and Asian Society for Pediatric Research Joint Meeting) Kongresinde sonuçları sunulan 10 yıllık bir çalışmaya göre:

Kızlar sma da demır oranı 100 ml sutte 0.64 mg 100 gr tozun ıçınde 5.1 kızlar sızden rıcan evolvıa , smılac, aptamılın ıcındekı demir oranlarını yazabılırmısınız cok merak ED ıyorum

Sebebi neymis bu yaptiginin?

Canım bende similac kullanıyorum 100 gr tozun içinde 4.3, 100 ml seyreltmede ise 0.5

Bi ara sma kullandım kızım 6 gün kakasını yapamadığı oldu Dr tavsiyesi ile similac kullanmaya başladım

Canım bende similac kullanıyorum 100 gr tozun içinde 4.3, 100 ml seyreltmede ise 0.5

Bi ara sma kullandım kızım 6 gün kakasını yapamadığı oldu Dr tavsiyesi ile similac kullanmaya başladım
Sma da 5.1 smılacta 4.3 hemen hemen aynı bılemedımmmm de canım muthış sıkıldı doktora sorucam

Beni mahvetti bu çocuk ya kaç saatten beri uğraşıyorum uyumamak için direniyor ne emdi mama yaptım onuda icmedi daha yeni yatti çok yorgunum cokk belim koptu

Selam kizlar.. Uyku egitiminde 4. Gunu tamamladik.. Son durumumuz su sekilde: oglumu emzirdikten sonra biraz oyalayip yatagina yatiriyorum ve sirtina yavas yavas vururken ee ee diyorum.. 5 -10 dk ya uyumus oluyo gunduz uykularinda daha cok ugrastiriyo tabi.. Ama en azindan 40-45 dk lik 3 gunduz uykusu var ve gece uykusuna 10 dk da geciyo.

Bu 4. Gunde cok yoruldum, cok yiprandim ama sonucuna degecek gibi

Benimki uyumaz demeyin.. Deneyin diyorum

Beni mahvetti bu çocuk ya kaç saatten beri uğraşıyorum uyumamak için direniyor ne emdi mama yaptım onuda icmedi daha yeni yatti çok yorgunum cokk belim koptu
Benim belinde senden aşağı kalır yani yok canım :) bide banyo yaptırdım tek basıma sonra yine uyumadı kucakta pis pisda pis pis. Emzirirken de bi kıyamet kopardı katıla katıla ağladı yarım saat memeyi alsın diye uğrastim simdi uyuyo sukur

Aynen altta kısa kollu çıtçıtlı body penye pijama takım altta çorap üste patik elleri soğumuşsa yelek giydiriyorum. Ev 22 derece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…