- 31 Ekim 2013
- 295
- 435
- 103
Canım ben seni cok iyi anlıyorum.ilk bir ay benim de öyleydi. Yorgunluktan delirecegimi zannederdim. Hatta burada birkac kere dertlenmistim sonra pisman oldugum cumleler kurarak...Uyku uyku aklıma mukayet ol uyku. Hala saatte bir uyanıyor. Saatte bir bile iyi beklenti uyudu tamam dedim hop yarim saate uyandi. Uyuyacak aslında şu elleri yok mu , ah o elleri ile yüzünü gözünü ovuşturarak kendini uyandırıyor. Kundak yapıyorum , ellerini kollarını dışarı ćıkarmaya çalışırken kan ter ićinde kaliyor ve kendini uyandiriyor. Uyuduğu 1 saatte de kendini uyandirmasin diye onu ve ellerini takip etmekten uyuyamıyorum. Yenidoganken bile 2 saatte uyandirıyorduk. Simdi daha kötü. Artik dayanmak çok zor. Bedenen ve ruhen daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. 1 ay sonra işe başlıyorum. Simdi böyleysem o zaman ne yaparım bilmiyorum. Allahım yardim etsin.
Gündüz uykusu için ayrı bi rutinin var mı peki?
Cnm tebrik ederm seni. Allah daim etsin... Sorularım olacak sana. Önceden nasıl uyutuyosn? En son kaçta mama yiyor ya da emiyor? Çok direndi mi? Katıla katıla ağladı mı? Kaçta yatıp kaçta kalkıyo? Bi de bebeğin ne kadarlık oldu? Nasıl bir rutin oluşturdun?
Biraz fazla oldu ama pzts başlamayı düşünüyorm :) Bu şekilde uyutmakta beslenme düzeni de önemli onu da merak ediyorm :/
Günaydın kızlar bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşımız var. Yaptıranlar aşı sonrası neler yaşadınız?
Günaydın kizlar zahide yetisin programını izleyebilenler bakin çocuk dr u var birazdan da bebekler icin uyku uzmani gelicekmis numarami aldılar baglanabilirsem bnde emzirmeyi sorucam
ShoW tv canımHangi kanal?
ShoW tv canım
İnşallah baglaniriz yaSagol canim, actim bekliyorum.
Ben de hem biberon hem meme nasil verebiilirizi sormak istiyorum arayayim bari.
Günaydın kızlar bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşımız var. Yaptıranlar aşı sonrası neler yaşadınız?
Icim parcalandi ya rabbim şifa versin inşallah cok zor rabbimize şükür uyumuyor zor yiyor ama saglikli bebislerimizOff bende izliyorum zahide yetisi vucutlarında doğuştan yaralar olan ve iyileşmeyen çocukları gordum icim parçalandıdua edelim kızlar Rabbim butun cocukları korusun imkanı olanlar varsa yardım etsin lütfen ilac destegine ihtiyacları varmis
İnşallah baglaniriz ya
Off bende izliyorum zahide yetisi vucutlarında doğuştan yaralar olan ve iyileşmeyen çocukları gordum icim parçalandıdua edelim kızlar Rabbim butun cocukları korusun imkanı olanlar varsa yardım etsin lütfen ilac destegine ihtiyacları varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?