2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım ben seni cok iyi anlıyorum.ilk bir ay benim de öyleydi. Yorgunluktan delirecegimi zannederdim. Hatta burada birkac kere dertlenmistim sonra pisman oldugum cumleler kurarak...

Öncelikle sakin ol... bu bebrgin uykuya cok ihtiyaci var. Senden daha fazla. Uyumak istiyor ama uyuyamıyor. Ben mama verdim uyudu Meğerse açmış benim meleğim...

Belki de cok korkuyor... belki bir yeri agriyor. Dili yok ki kuzucuklarin...

Gecede bir iki kere uyanan bebegim asi oldugu gece 1.5 saatte bir uyandi....

Bir de bu kuzucuklar halimizi hemen anliyorlar. Gerginken onlar da gergin oluyor. Hatta azicık gulmeyim sevmeyim hemen anliyor aliniyor ve tavir yapiyor.

Ben b8r de icumde devrim yapmıştım bebegime diyordum ki seni he ysparsan yap cok sevicem. Gece uyanınca ofkatip puflamiyordum cik seviyorum ben seni diyordum ne kadar cok seversem okadar rahatliyorlar.... isi gucu bıraktım sadece bebisimi seviyorum o da daha mutlu...

Belki senin ki de senin sevmeni daha cik sevmeni istiyirdur ki zaren seviyorsun dur da belli etmeye çalış.

Cok uzun oldu kusura bakma

Günaydın kızlar bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşımız var. Yaptıranlar aşı sonrası neler yaşadınız?

Canim onceden ayagimda sallayarak uyutuyodum.. Hele gunduz uykulari iskence haline donusmustu. Butun gun ayagimda tutuyodum uyancak diye. Ayagimi ceksem uyaniyodu.. En son 8 gibi emziriyorum bn zaten cok ememiyo, memede uyumaya baslayinca diger memeyi veriyorum, baktim orda da uyuyacak hemen aliyorum. Ilk 3 gun once omzumda sakinlestirip uyumaya yakin yatagina koydum.. Son iki gundur direk yatagina koyuyorum. Tabii ki cok direndi. Benimki de aglamanin sonunu katilmaya baglayan cinsten. Aslinda aglama degil de bagirma oluyo bu omzumda sakinlestirirken o kadar aglamadi ama ilk yataga koyunca cok bagirdi, direndi ama kendime 20 dk sure verdim. 20 dk da uykuya dalmazsa alicam diye.. Gercekten cok zor bisi.. O yatakta kafasini yastiga gomup bagiriyo inan benden terler bosaliyodu.. Ama yavas yavas azalmaya basladi.. Hatta bazen gunduz uykusunda bile aglamadan daliyo.. Dun aksam uykusuna dalarken hic aglamadi mesela..

Aksam 8.30 gibi uyutmus oluyorum 7-7.30da kalkiyo. Tabii benimki su ara gece saat basi kalkmayi aliskanlik yapti ama su uyku isini hallediim onu da duzene sokucam ins

Oglum 9 eylul dogumlu canim.. Rutin isini de su sekilde yapiyorum: banyo yaptirmadigim gunlerde sadece poposunu yikayip masaj yapiyorum. Pijamalarini giydiriyorum, emziriyorum. Odasinda tabii ki. Baktim memede uyuyacak hemen aliyorum.. Beraber yatiyoruz, konusuyorum, ninni soyluyorum karnina masaj yaparken. Sonra uyku tulumunu giydiriyorum ve surec basliyo.. Beyaz gurultu aciyorum ve sss yada eee diyorum sirtina yavas yavas vururken.. Benimki yuzustu yatiyo uyudugunu anlayinca biraz daha duruyorum yaninda ve beyaz gurultuyu kisiyorum iyice.. Bi iki dk sonra kapatip odadan cikiyorum

Ne yazdim bee

Günaydın kizlar zahide yetisin programını izleyebilenler bakin çocuk dr u var birazdan da bebekler icin uyku uzmani gelicekmis numarami aldılar baglanabilirsem bnde emzirmeyi sorucam

Günaydın kizlar zahide yetisin programını izleyebilenler bakin çocuk dr u var birazdan da bebekler icin uyku uzmani gelicekmis numarami aldılar baglanabilirsem bnde emzirmeyi sorucam

Hangi kanal?

Günaydın kızlar bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşımız var. Yaptıranlar aşı sonrası neler yaşadınız?

Eve geldikten sonra huzursuzdu. Keyfi hiç yoktu. Akşam üstü çok ağladı. Ağrı ates yapmaz demişlerdi. Ama benim bebis bariz bir sekilde acı cekti. En son fitil koydum yarım saatte rahatladı uyudu. Ateş oldu hep kontrol ettim. Azıcık çıktığında hemen üstünü başını açtım.

Off bende izliyorum zahide yetisi vucutlarında doğuştan yaralar olan ve iyileşmeyen çocukları gordum icim parçalandı dua edelim kızlar Rabbim butun cocukları korusun imkanı olanlar varsa yardım etsin lütfen ilac destegine ihtiyacları varmis

Icim parcalandi ya rabbim şifa versin inşallah cok zor rabbimize şükür uyumuyor zor yiyor ama saglikli bebislerimiz

Soramadik ya zamanim gtti boşa

Adres fln verdiler mi?

Bnde izleyecektim şahide yetişi kız uyuyunca bnde uyuyakalmışım bi açtım kalp hastalıklarına geçmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…