Zahide yetis Facebook sayfasında paylaşacakmis sanırım bende simdi ona bakıyodumAdres fln verdiler mi?
Gidersen tariflerden bize de paylaşır mısın?Kızlar Dr umuzdan memnunum aslında ama Bahçelievler Medical Park'ta Hayri gözlükgiller var tv ye falanda cikiyo sık sık. Onun bitkilerle alternatif ilac ve beslenme önerileri cok hoşuma gidiyo. Kendi cocukları da var onlara evde doğal ekmek kek falan yapiyodu :)) simdi ek gıdaya geçme donemi de yaklaşıyo cok faydası olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz aranızda giden varmi Hayri beye
38. Gün lohusam bitti 4 gün geçti ki adet oldum korkumdan kocama yaklasmiyorum siz sanslisiniz
Banada oyle dediler canm ama hic soru almadilar yaSiraniz geldiginde ark.lar aricak dedi sadece, tel almadi
Canm bnde tvde izledim onu mama tarifi sebze puresi tarifi veriyordu kaydettim bende pcde videosunu ek gidaya gecince yapicam henuz geçemedik dr geç dedi valla ne yapicam bilmiyorumKızlar Dr umuzdan memnunum aslında ama Bahçelievler Medical Park'ta Hayri gözlükgiller var tv ye falanda cikiyo sık sık. Onun bitkilerle alternatif ilac ve beslenme önerileri cok hoşuma gidiyo. Kendi cocukları da var onlara evde doğal ekmek kek falan yapiyodu :)) simdi ek gıdaya geçme donemi de yaklaşıyo cok faydası olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz aranızda giden varmi Hayri beye
Paylaşırım tabiki canım
Gidersen tariflerden bize de paylaşır mısın?
Bende kaydettim canım Facebook'da da takip ediyorum her Dr da farklı bisey diyo dun bitanesi de 6 ay anne sutu haric hic bisey önermiyorum bebek kilo alıyosa ek gıdaya gerek yok diyodu kime inansak şaştımBanada oyle dediler canm ama hic soru almadilar ya
Canm bnde tvde izledim onu mama tarifi sebze puresi tarifi veriyordu kaydettim bende pcde videosunu ek gidaya gecince yapicam henuz geçemedik dr geç dedi valla ne yapicam bilmiyorum
Ayy evet yaa cok guzel olurrrBebişleriniz biraz büyüyünce İstanbul da oturanlar buluşsak tanışsak ne kadar güzel olur ya
Kızlar Dr umuzdan memnunum aslında ama Bahçelievler Medical Park'ta Hayri gözlükgiller var tv ye falanda cikiyo sık sık. Onun bitkilerle alternatif ilac ve beslenme önerileri cok hoşuma gidiyo. Kendi cocukları da var onlara evde doğal ekmek kek falan yapiyodu :)) simdi ek gıdaya geçme donemi de yaklaşıyo cok faydası olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz aranızda giden varmi Hayri beye
Kızlar Dr umuzdan memnunum aslında ama Bahçelievler Medical Park'ta Hayri gözlükgiller var tv ye falanda cikiyo sık sık. Onun bitkilerle alternatif ilac ve beslenme önerileri cok hoşuma gidiyo. Kendi cocukları da var onlara evde doğal ekmek kek falan yapiyodu :)) simdi ek gıdaya geçme donemi de yaklaşıyo cok faydası olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz aranızda giden varmi Hayri beye
Bebişleriniz biraz büyüyünce İstanbul da oturanlar buluşsak tanışsak ne kadar güzel olur ya
uyuyor daha dogrusu uykuya dalıyor ama sık sik uyaniyor.Bende diyordum ilk zAmanlar uykum var cok yorgunum falan diye kp de tek annelik yapan sen misin demişti bana harbiden gicik oluyorum su kv ve kp e neyse ki düzeldi gece uykularımız peki sana bisey soracağım neden uyumadığını dair bi fikrin var mı yada geceleri saat 9-10 arası zorla uyutmaya çalıştın mı?bnm kız da ilk 1,5 ay dediğin gibiydi 2 saat uykuya hasret kalmıştım sonra biz hergün 7 de uyutmaya calışmaya başladık ilk günler 4 saat falan uğraşıyorduk uyutmak için 11-12 gibi uyuyordu su an düzenemiz oturdu 9-10 arası uyuyor cok şükür
Doğru demişsin. Kendi yorgunluğum yanında bebek için de endişeliyim. Bu kadar sık uyanması onu da strese sokuyor diye üzülüyorum. Beslenmemiz bu haftalarda başlı başına sıkıntılı zaten. Uykuya daldıktan sonra biberon ve gece uyku arası emiyor sadece. Ama beslenme durumu yeni. Uyku sorunu en başından beri var.Canım ben seni cok iyi anlıyorum.ilk bir ay benim de öyleydi. Yorgunluktan delirecegimi zannederdim. Hatta burada birkac kere dertlenmistim sonra pisman oldugum cumleler kurarak...
Öncelikle sakin ol... bu bebrgin uykuya cok ihtiyaci var. Senden daha fazla. Uyumak istiyor ama uyuyamıyor. Ben mama verdim uyudu Meğerse açmış benim meleğim...
Belki de cok korkuyor... belki bir yeri agriyor. Dili yok ki kuzucuklarin...
Gecede bir iki kere uyanan bebegim asi oldugu gece 1.5 saatte bir uyandi....
Bir de bu kuzucuklar halimizi hemen anliyorlar. Gerginken onlar da gergin oluyor. Hatta azicık gulmeyim sevmeyim hemen anliyor aliniyor ve tavir yapiyor.
Ben b8r de icumde devrim yapmıştım bebegime diyordum ki seni he ysparsan yap cok sevicem. Gece uyanınca ofkatip puflamiyordum cik seviyorum ben seni diyordum ne kadar cok seversem okadar rahatliyorlar.... isi gucu bıraktım sadece bebisimi seviyorum o da daha mutlu...
Belki senin ki de senin sevmeni daha cik sevmeni istiyirdur ki zaren seviyorsun dur da belli etmeye çalış.
Cok uzun oldu kusura bakma
canim bizimki gene ayni yapti kakasini dun götürdük ama 45 dkranapinar canim beziniz normal degil.buyuk olankar sindirilmemis sut.
ve salya var.kafani karistirmak gibi olmasinda o doktorun verdigi mama dokunuyodur.diyet mama pregomin as ve neocate.rapor cikartior parasiz aliyorsun.ya da keci bazli mamalar var.alerjidir demiyorum ama bize cok benziyor.gaita tahlili yaptirin.sansin varsa laktoz intoleransidir.laktazim damlayla duzelir.
canm gene ayni kaka yapti burda o tahlilleri yapacak makina yokmus.benimki baya zayifladi benn diyor m 6 kg da altina dustu babasi tahlile götürdü dunkunde bol baktari cikmia ama 45:dk sonra goturebldk mesai sonuydu kimse yoktu bekledi şimdi yine götürdü dunkunde bir iki damla kanda çıkmış ; ( . sen o mamalari kullaninca duzeldi mi bebegin kilo alimi nasil hangi mamayi kullanıyorsun vaktin olur sa neler yapıyorsun nasil besleniyor sn yazar misin musait olunca duzelmezse unv hastanesine götürcez. ama benimki emmiyor uyanikke sut icmio uykusu basina vuruyor cocuk helak olacak iyice korkuyorumranapinar canim beziniz normal degil.buyuk olankar sindirilmemis sut.
ve salya var.kafani karistirmak gibi olmasinda o doktorun verdigi mama dokunuyodur.diyet mama pregomin as ve neocate.rapor cikartior parasiz aliyorsun.ya da keci bazli mamalar var.alerjidir demiyorum ama bize cok benziyor.gaita tahlili yaptirin.sansin varsa laktoz intoleransidir.laktazim damlayla duzelir.
cnm sütün fazlaysa ve sık emiyorsa ondandır, önsütü fazla alan bebeklerin kakası yeşil oluyor, istersen emzirmeden önce biraz sagKızlar birden panik yaptım.Benim çocuğun kakası yeşil.Bildiğin yeşil. Dvit vermiyorum acaba bitki çayından mı
Aa ben saniyorum ki hamile kalamazsin süt korurK.dogum hekimim adet olmaman hamile kalmayacaksin demek degil demisti adet donemim pek kotu gecmez di zaten ama yinede ped degistir cikti mi cikmadi mi ddertleri yok cok sükür simdi hic bilmiyorum yeniden bi hamilelik son isteyecegim sey.. Adet olunca en azindan hamile kalma kalmama zamani diye bisey vardi hepsi karisti birbirine..
Hem iyi hem kotu bu durum :)
yaaaa kisakandim.ama.o zaman baharda bizde ist. gelince gorurusrz 3 saat ne de olsa benimki bir kendine gelsin deBulusalimmmm, yeterince buyuduler bence bulusmak icin. Sizleri cok merak ediyorum, resmen aylarimiz gecti burda
Canım benim anneme de süt korur demişler bana hamile kalmış abime aramızda bir yaştan bir hafta eksik vardı :)Aa ben saniyorum ki hamile kalamazsin süt korur
Ben de çok isterim de bnm kız şu an dışarıda beni rezil etme modunda ağlayıp duruyor belki bikaç ay sonra ağlamaz diye büyüsünler demiştimBulusalimmmm, yeterince buyuduler bence bulusmak icin. Sizleri cok merak ediyorum, resmen aylarimiz gecti burda
Bulusalimmmm, yeterince buyuduler bence bulusmak icin. Sizleri cok merak ediyorum, resmen aylarimiz gecti burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?