Canım ya şu emme meselesiini yeni çözdüm.Sütümyeni yeni arttı.Bir hafta sonra ön sütü sağabilirim.Çok sık emiyo. Bizimki doymak bilmiyor.Beni emip üstüne 90 cc içiyordu 2 aylıkken versem daha içecekti yani.Biberonu kesince şimdi meme ile arasına mesafe girsin istemiyo şapşik oğlum.Canı isteyince uzun uyuyor istemeyince on dakikada br emiyor.Eski halimize döndük.Sırf bu yüzden emzik ve biberon başlatmıştım.cnm sütün fazlaysa ve sık emiyorsa ondandır, önsütü fazla alan bebeklerin kakası yeşil oluyor, istersen emzirmeden önce biraz sag
Ya buluşalım buluşmasına da İst. çok büyük ben anadolu yakasındayım sanırım çoğu arkadaş avrupa yakasında.Gerçi artık eskisi gibi değil ulaşımBulusalimmmm, yeterince buyuduler bence bulusmak icin. Sizleri cok merak ediyorum, resmen aylarimiz gecti burda
Ya buluşalım buluşmasına da İst. çok büyük ben anadolu yakasındayım sanırım çoğu arkadaş avrupa yakasında.Gerçi artık eskisi gibi değil ulaşım
yaaaa kisakandim.ama.o zaman baharda bizde ist. gelince gorurusrz 3 saat ne de olsa benimki bir kendine gelsin de(
Bence de bulusabilirizzaten sikiliyorum evde.. Ist da hic arkadasim yok
Ben de çok isterim de bnm kız şu an dışarıda beni rezil etme modunda ağlayıp duruyor belki bikaç ay sonra ağlamaz diye büyüsünler demiştim
Yakınız ben atasehir deyimkızlar ıstanbulda hangı semttesınız ben çekmeköydeyım :))
bende hiç yanlız cıkmadım :))Bende kizimla hic yanliz cikmadim cesaret edemedim :) umraniyede oturuyorum.
Aaaa bnde cekmeköydeyim Mehmet Akif mahallesinde:)))kızlar ıstanbulda hangı semttesınız ben çekmeköydeyım :))
Günaydın kızlar bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşımız var. Yaptıranlar aşı sonrası neler yaşadınız?
canim nasil gidiyor hayat
Kartal 'da canımNeresinde canim?
Kartal 'da canım
Eeee hep Anadolu yakasındayız:))Kartal 'da canım
canim nasil gidiyor hayat) is guc ev daha mi zor biraz defisiklik oldugu icin daha mi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?