2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cnm sütün fazlaysa ve sık emiyorsa ondandır, önsütü fazla alan bebeklerin kakası yeşil oluyor, istersen emzirmeden önce biraz sag
Canım ya şu emme meselesiini yeni çözdüm.Sütümyeni yeni arttı.Bir hafta sonra ön sütü sağabilirim.Çok sık emiyo. Bizimki doymak bilmiyor.Beni emip üstüne 90 cc içiyordu 2 aylıkken versem daha içecekti yani.Biberonu kesince şimdi meme ile arasına mesafe girsin istemiyo şapşik oğlum.Canı isteyince uzun uyuyor istemeyince on dakikada br emiyor.Eski halimize döndük.Sırf bu yüzden emzik ve biberon başlatmıştım.

kızlar ıstanbulda hangı semttesınız ben çekmeköydeyım :))

Bulusalimmmm, yeterince buyuduler bence bulusmak icin. Sizleri cok merak ediyorum, resmen aylarimiz gecti burda
Ya buluşalım buluşmasına da İst. çok büyük ben anadolu yakasındayım sanırım çoğu arkadaş avrupa yakasında.Gerçi artık eskisi gibi değil ulaşım

yaaaa kisakandim.ama.o zaman baharda bizde ist. gelince gorurusrz 3 saat ne de olsa benimki bir kendine gelsin de (

Eveeett haber verirsin onceden ayArlariz, herkes musait olur bahara :)
Kizcene gecmis olsun insallah onemli bisi cikmaz

merhaba arkadaşlar 2 ağustos doğumlu 5,5 aylık oğlum için artık süt veremiyorum maalesef Bazı arkadaşların sütlerinin fazla olduğunu ve paylaşmak istediklerini okudum. Ankara'da ikamet ediyorum bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? şimdiden teşekkürler

Günaydın kızlar bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşımız var. Yaptıranlar aşı sonrası neler yaşadınız?

Benimki aşı sonrası genelde mızmız oluyor ateşi çıkıyor. Ben o gün sadece bir kat çorap ve uzun kollu tulum giydiriyorum. İçine body giydirmiyorum.
Ateşi 38 olunca yarım Paranox fitil ver dedi doktorum
İlk aşıda ertesi gün ateşlendiği için 37.6 olunca ılık duş aldırdım baktım hala düşmeyince 38 olunca fitil verdim
Ama bu aşıda aynı gün ateşlenince doktor bugün su değmesin dediği için yıkamadım 37.6 37.7 gördükçe ılık suyla bezle sildim vücudunu fitil vermeden atlatmış olduk.
Bakalım 3. aşıda nolcak:)

canim nasil gidiyor hayat) is guc ev daha mi zor biraz defisiklik oldugu icin daha mi guzel

Iyi gidiyor canim, memnunum halimden mutsuz da olmadim korktugum gibi.
Calismak ayri bir ozguven veriyor insana isin guzel kismi bu.
Yorucu evet ama devamli evde de yorucu oluyordu, ama daha guzel mi bilemedim :) ozluyorum minisimi, tum duygularimi biriktirip aksamlari ya da evde oldugum gunler iyice ilgi manyagi yapiyorum :)
Bugun sut iznimi kullaniyorum

Sen naptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…