2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

senden de feyz alarak baslayacagim ben de. :) aslinda cok kararliydim bak simdi birden gene ikileme dustum
yok yok baslicam!insallah

ranapinar
bu mamalar alerjji bebeklerine verilkiyor.tabiki eger alirsa kakayida duzeltiyor.iyide kilo aliyor.ama tadi cok kotu.bizimki biberon tutmuyor o yuzden almadi.kasikla muhallebi gibi koyu yapip veriyorum.ben perhiz yapiyorum ama sadece sut urunlwri degil daha genis perhiz yapiyorum.anne sutu almiyorsa bu mamalarla cok iyi duzelir.kesinlikle inek sutu bazli mama verme.kilo aliminida azaltiyorsun farketmeden.ben seni yanlis yonlendirmeyim.en acilinden cocuk gastroya gotur.bu mamalardan deneyip kakanin toparlanip toparlanmadiginada bakabilirsin doktora gitmeden.bizim doktor pepti junioruda onermisti.dokunmassa kullan diye ama ben cesaret edemedim.daha onceku yazdigim mamalar alerjiyse toparlar ama

Çok tşkkr ederm cnm bn de tam böyle açıklama istiyomuşum :) maşallah size inşllh biz de yapabilirz ama önce saatini geri çekmem gerek sanırım

İyi akşamlar kızlar

Canım bugün kontrole gittik Y yesil zeytin

4. Ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk. Aşıdan önce stresliydim korktuğum gibi olmadı çık ağlamadı. Eve gelince sanırım acısı vardı biraz ağladı calpol verdim şimdi uyuyor.

Bu ay 750 gr almış. 5.750 kilo 59 cm olmuş. Dr gelişimi gayet iyi dedi.

Siz yemek yerken yemeklere atılıyor mu diye sordu. Yok sadece bakıyor dedim eğer atılsaydı bu ek gıdaya geçecektik. Önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdaya başlayalım dedi.

Demiri de bi daha ki ay başlatacak.

Bir de hastanenin kitapçığını verdi. Ay ay ne yemesi gerektiği, tarifler, günlük örnek menüler falan var çok işime yarayacak

Maasallah bebisine
Bize de resimlerini ceker misin kitapcigin?

Hadi gözünüz aydın. Sevindim demek ki beslenmede sorun yok.

Biz de bugün aşıya gittik. Benim oģlan gitmeden önce 12.00 gibi olan uykusuna dslamadı ve uyumadan evden çıktık. Nedense arabada da uyumadı. Daha aşı olmadan bir kıyamet kopardı. Zor sakinleştirdim. Aşiları aceleyle yaptırıp eczaneye ilaç almaya gittik. Orada uyuyunca eve döndük. Çocuk uzmanına olan kontrolüne haftaya gideriz dedik eve zor attik kendimizi.

Size de geçmiş olsun. İnşallah bu geceyi kolay atlatırsınıź.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…