- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
senden de feyz alarak baslayacagim ben de. :) aslinda cok kararliydim bak simdi birden gene ikileme dustumIyi gidiyor canim, memnunum halimden mutsuz da olmadim korktugum gibi.
Calismak ayri bir ozguven veriyor insana isin guzel kismi bu.
Yorucu evet ama devamli evde de yorucu oluyordu, ama daha guzel mi bilemedim :) ozluyorum minisimi, tum duygularimi biriktirip aksamlari ya da evde oldugum gunler iyice ilgi manyagi yapiyorum :)
Bugun sut iznimi kullaniyorum
Sen naptin?
Aa senle de yakınız atasehir ben deBende kizimla hic yanliz cikmadim cesaret edemedim :) umraniyede oturuyorum.
senden de feyz alarak baslayacagim ben de. :) aslinda cok kararliydim bak simdi birden gene ikileme dustum
yok yok baslicam!insallah
senden de feyz alarak baslayacagim ben de. :) aslinda cok kararliydim bak simdi birden gene ikileme dustum
yok yok baslicam!insallah
ankara canim senSen nerde oturuordun canim
hic sasirmamBence sn baslamicaksin
ankara canim sen
merhaba arkadaşlar 2 ağustos doğumlu 5,5 aylık oğlum için artık süt veremiyorum maalesefBazı arkadaşların sütlerinin fazla olduğunu ve paylaşmak istediklerini okudum. Ankara'da ikamet ediyorum bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? şimdiden teşekkürler
bir biz yakınız galiba:))Ben de bostancidayim
bir biz yakınız galiba:))
taşdelendeyım canım bende merkezdeymişsin sen :))Aaaa bnde cekmeköydeyim Mehmet Akif mahallesinde:)))
Çok tşkkr ederm cnm bn de tam böyle açıklama istiyomuşum :) maşallah sizeCanim onceden ayagimda sallayarak uyutuyodum.. Hele gunduz uykulari iskence haline donusmustu. Butun gun ayagimda tutuyodum uyancak diye. Ayagimi ceksem uyaniyodu.. En son 8 gibi emziriyorum bn zaten cok ememiyo, memede uyumaya baslayinca diger memeyi veriyorum, baktim orda da uyuyacak hemen aliyorum. Ilk 3 gun once omzumda sakinlestirip uyumaya yakin yatagina koydum.. Son iki gundur direk yatagina koyuyorum. Tabii ki cok direndi. Benimki de aglamanin sonunu katilmaya baglayan cinsten. Aslinda aglama degil de bagirma oluyo buomzumda sakinlestirirken o kadar aglamadi ama ilk yataga koyunca cok bagirdi, direndi ama kendime 20 dk sure verdim. 20 dk da uykuya dalmazsa alicam diye.. Gercekten cok zor bisi.. O yatakta kafasini yastiga gomup bagiriyo inan benden terler bosaliyodu.. Ama yavas yavas azalmaya basladi.. Hatta bazen gunduz uykusunda bile aglamadan daliyo.. Dun aksam uykusuna dalarken hic aglamadi mesela..
Aksam 8.30 gibi uyutmus oluyorum 7-7.30da kalkiyo. Tabii benimki su ara gece saat basi kalkmayi aliskanlik yapti ama su uyku isini hallediim onu da duzene sokucam ins
Oglum 9 eylul dogumlu canim.. Rutin isini de su sekilde yapiyorum: banyo yaptirmadigim gunlerde sadece poposunu yikayip masaj yapiyorum. Pijamalarini giydiriyorum, emziriyorum. Odasinda tabii ki. Baktim memede uyuyacak hemen aliyorum.. Beraber yatiyoruz, konusuyorum, ninni soyluyorum karnina masaj yaparken. Sonra uyku tulumunu giydiriyorum ve surec basliyo.. Beyaz gurultu aciyorum ve sss yada eee diyorum sirtina yavas yavas vururken.. Benimki yuzustu yatiyouyudugunu anlayinca biraz daha duruyorum yaninda ve beyaz gurultuyu kisiyorum iyice.. Bi iki dk sonra kapatip odadan cikiyorum
Ne yazdim bee
İyi akşamlar kızlar
Canım bugün kontrole gittik Y yesil zeytin
4. Ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk. Aşıdan önce stresliydim korktuğum gibi olmadı çık ağlamadı. Eve gelince sanırım acısı vardı biraz ağladı calpol verdim şimdi uyuyor.
Bu ay 750 gr almış. 5.750 kilo 59 cm olmuş. Dr gelişimi gayet iyi dedi.
Siz yemek yerken yemeklere atılıyor mu diye sordu. Yok sadece bakıyor dedim eğer atılsaydı bu ek gıdaya geçecektik. Önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdaya başlayalım dedi.
Demiri de bi daha ki ay başlatacak.
Bir de hastanenin kitapçığını verdi. Ay ay ne yemesi gerektiği, tarifler, günlük örnek menüler falan var çok işime yarayacak
Maasallah bebisine
Bize de resimlerini ceker misin kitapcigin?
Hadi gözünüz aydın. Sevindim demek ki beslenmede sorun yok.İyi akşamlar kızlar
Canım bugün kontrole gittik Y yesil zeytin
4. Ay kontrolümüzü ve aşımızı olduk. Aşıdan önce stresliydim korktuğum gibi olmadı çık ağlamadı. Eve gelince sanırım acısı vardı biraz ağladı calpol verdim şimdi uyuyor.
Bu ay 750 gr almış. 5.750 kilo 59 cm olmuş. Dr gelişimi gayet iyi dedi.
Siz yemek yerken yemeklere atılıyor mu diye sordu. Yok sadece bakıyor dedim eğer atılsaydı bu ek gıdaya geçecektik. Önümüzdeki ay yavaş yavaş ek gıdaya başlayalım dedi.
Demiri de bi daha ki ay başlatacak.
Bir de hastanenin kitapçığını verdi. Ay ay ne yemesi gerektiği, tarifler, günlük örnek menüler falan var çok işime yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?