Hadi gözünüz aydın. Sevindim demek ki beslenmede sorun yok.
Biz de bugün aşıya gittik. Benim oģlan gitmeden önce 12.00 gibi olan uykusuna dslamadı ve uyumadan evden çıktık. Nedense arabada da uyumadı. Daha aşı olmadan bir kıyamet kopardı. Zor sakinleştirdim. Aşiları aceleyle yaptırıp eczaneye ilaç almaya gittik. Orada uyuyunca eve döndük. Çocuk uzmanına olan kontrolüne haftaya gideriz dedik eve zor attik kendimizi.
Size de geçmiş olsun. İnşallah bu geceyi kolay atlatırsınıź.
Bende Halkalı-Atakent'deyim :)kızlar ıstanbulda hangı semttesınız ben çekmeköydeyım :))
Uzak kaldin canim :)Bende Halkalı-Atakent'deyim :)
Öyle canım ama gözünü sevdigiminin metrobusu sagolsun her yere götürüyo :) gerçi bizim uyumayan emmeyen yaramaz eylul bebekleriyle bi yere gitmek zor ama düzelir insallah ümidi içindeyim :)Uzak kaldin canim :)
ınsallah canım bahara toparlanmıs olurlar bayılırlar dışarıya cıkmaya :)Öyle canım ama gözünü sevdigiminin metrobusu sagolsun her yere götürüyo :) gerçi bizim uyumayan emmeyen yaramaz eylul bebekleriyle bi yere gitmek zor ama düzelir insallah ümidi içindeyim :)
Ankarada var canimMeğer herkes istnbldaymış ben hariç :) izmirdeym, izmirliym
Yakın sayiliriz canım bende adanaliyimBe
ben mersinliyim
Bende adanaliyimMeğer herkes istnbldaymış ben hariç :) izmirdeym, izmirliym
o zaman kakasının yeşil olması çok normal, benim oğlumda ilk 2 ay neredeyse yarım saatte bir emiyordu, doktor arayı aç 2 saatte bir emzir demişti ama ne mümkün...zaten oyuncakla falan da ilgilenmediği için oyalayamıyordum 1 ay yeşil kaka yapmıştı. O zaman gece falan fazla sütü sağıyordum, sonra sağmayı bıraktım, süt bekleyince üretim azaldı, göğüslerdeki gerginlik falan kayboldu, bebeğe göre üretim başladı sanırım, kaka rengide normale döndü.Canım ya şu emme meselesiini yeni çözdüm.Sütümyeni yeni arttı.Bir hafta sonra ön sütü sağabilirim.Çok sık emiyo. Bizimki doymak bilmiyor.Beni emip üstüne 90 cc içiyordu 2 aylıkken versem daha içecekti yani.Biberonu kesince şimdi meme ile arasına mesafe girsin istemiyo şapşik oğlum.Canı isteyince uzun uyuyor istemeyince on dakikada br emiyor.Eski halimize döndük.Sırf bu yüzden emzik ve biberon başlatmıştım.
Bende çekmeköydeyim :)kızlar ıstanbulda hangı semttesınız ben çekmeköydeyım :))
Benim eşimde afyonlu :)Bende antep liyim ama çankırı da oturuyoruz eşimin işi ndn dolayı eşim Afyonlu
Ooo baya cekmekoy var ya super:)hangi mahallede oturuyorsunBende çekmeköydeyim :)
filiz_ank canım o kataloğun fotoyu bende istiyom hangi doktora gidiyonz
Merkez mi canimBenim eşimde afyonlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?