Yok canım BolvadinMerkez mi canim
Günaydın kizlar guzel bir gece gecirdik oglumla :)Bende çekmeköydeyim :)
canm siz raporla mi aldiniz mamalari baya pahalilar cunku? biziminde bakterii cikmadi cokn şükür kakasina bakti ishal olmus dedi maflor verdi gecmezse bes gun sonra unv gondericem dedi bakalimranapinar
bu mamalar alerjji bebeklerine verilkiyor.tabiki eger alirsa kakayida duzeltiyor.iyide kilo aliyor.ama tadi cok kotu.bizimki biberon tutmuyor o yuzden almadi.kasikla muhallebi gibi koyu yapip veriyorum.ben perhiz yapiyorum ama sadece sut urunlwri degil daha genis perhiz yapiyorum.anne sutu almiyorsa bu mamalarla cok iyi duzelir.kesinlikle inek sutu bazli mama verme.kilo aliminida azaltiyorsun farketmeden.ben seni yanlis yonlendirmeyim.en acilinden cocuk gastroya gotur.bu mamalardan deneyip kakanin toparlanip toparlanmadiginada bakabilirsin doktora gitmeden.bizim doktor pepti junioruda onermisti.dokunmassa kullan diye ama ben cesaret edemedim.daha onceku yazdigim mamalar alerjiyse toparlar ama
Tamam canım
Medical park deniz hanıma gidiyoruz
Ücreti nasıl
bazi8 doktorlarda numune oluyor.deneme amacli veriyor.bize rapor cikarttilar.kakada kan olursa alerji ya da amip dizanteriden suphe edilir.bebeklerde pek bakteri cikmiyor.bizim kakada ishaldi 1 ay boyunca sirtina cikti.baktik kiloda almamis.huzursuz,karni gurul gurul.alerji bebeklerde gazda yapiyor.sen pwk vakit kaybetme dedigim gibi.cunku tek anne sutu alsa perhiz yap diyecegim ama mama veriyorsun.o mamalar bebege dokuncanm siz raporla mi aldiniz mamalari baya pahalilar cunku? biziminde bakterii cikmadi cokn şükür kakasina bakti ishal olmus dedi maflor verdi gecmezse bes gun sonra unv gondericem dedi bakalim
taşdelen cumhuriyetOoo baya cekmekoy var ya super:)hangi mahallede oturuyorsun
Günaydın kizlar guzel bir gece gecirdik oglumla :)
Canm hangi mahalle seninki :)[/QU
cumhuriyet cnm
taşdelen cumhuriyet
Çok yakınmışız ya :)annem sogukpınarda oturuyor bende köprunun karsısındakı sokakta oturuyorum hemen oturmaya gel komşu
havalar ısınsında bebişleri alır yürüyüş yaparız inşallah :)Çok yakınmışız ya :)
aynen ya elimden agiz mendili dusmuyo. surekli puuuuuuu ne varsa:) cene hep islakKızlar ya bebeğim çok güzel agu falan yapıyordu, konuşunca cevap veriyordu, konuşur gibi sesler çıkarıyordu... 15 gündr falan çığlık atıyor, gırtlağından değişik sesler çıkarıyor, en çokta dudaklarına üfleyip tükürük çıkarıyor, normal mi bilemedimSizinkiler ne yapıyor ?
sagol canm onumuzdeki hafta götürelim babasıyla tesekkur ederim ilgin icinbazi8 doktorlarda numune oluyor.deneme amacli veriyor.bize rapor cikarttilar.kakada kan olursa alerji ya da amip dizanteriden suphe edilir.bebeklerde pek bakteri cikmiyor.bizim kakada ishaldi 1 ay boyunca sirtina cikti.baktik kiloda almamis.huzursuz,karni gurul gurul.alerji bebeklerde gazda yapiyor.sen pwk vakit kaybetme dedigim gibi.cunku tek anne sutu alsa perhiz yap diyecegim ama mama veriyorsun.o mamalar bebege dokun
Ailenle iyi haftasonları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?