Ayni seyler bizde de var normaldir bence olması gereken Bi yerde de okumuştum çığlık atmayı öğrenir falan yaziyorduKızlar ya bebeğim çok güzel agu falan yapıyordu, konuşunca cevap veriyordu, konuşur gibi sesler çıkarıyordu... 15 gündr falan çığlık atıyor, gırtlağından değişik sesler çıkarıyor, en çokta dudaklarına üfleyip tükürük çıkarıyor, normal mi bilemedimSizinkiler ne yapıyor ?
anne sutu veriyorum canm gunde iki kere mama veriyorum toplamda 130 cc mama.400 cc sut icerse. ben ozaman necate alim deneyeyim. ucuncu mama olcak ama napalim sağlık olsun kakasi duzelir belkibazi8 doktorlarda numune oluyor.deneme amacli veriyor.bize rapor cikarttilar.kakada kan olursa alerji ya da amip dizanteriden suphe edilir.bebeklerde pek bakteri cikmiyor.bizim kakada ishaldi 1 ay boyunca sirtina cikti.baktik kiloda almamis.huzursuz,karni gurul gurul.alerji bebeklerde gazda yapiyor.sen pwk vakit kaybetme dedigim gibi.cunku tek anne sutu alsa perhiz yap diyecegim ama mama veriyorsun.o mamalar bebege dokun
canim sen emziriyorsan sut,yogurt,margarin,teteyag,paketli herturlu gida,ozellikle yumurta,dana eti,kuruyemis,tahin,susam,deniz urunlerini kes oyle emzir.bizde yumyrtada kan geldi.emzirsiginianne sutu veriyorum canm gunde iki kere mama veriyorum toplamda 130 cc mama.400 cc sut icerse. ben ozaman necate alim deneyeyim. ucuncu mama olcak ama napalim sağlık olsun kakasi duzelir belki
bilmiyordum.bazi siteler var.oturdugun yere yakin kisilerden ucretsiz temin edebiliyorsun.yakinimda olsan bende verirdim.birbirlerine yardim ediyorlar.istersen siteyi yazarim.ama zaman kaybedersin.dedigim gibi seni yanlis yonlendirmeyim.ama alerji belirtilwrine cok benziyor.yardimci olmaya calisiyorym.belki alerji degildir
sagol kuzu ya allah razı olsun ben de alayim yarın ama ben diyet yapmazsam anlami yok bebe gim emmiyor sağıp veriyorum ama yeni basladi 5 gundr böyle onceden siviya yakin kaka yapıodu simdi parcacikli arada azckk kanlı ishal gibi karni gidio bugunde nasil gaz sancisi cekti dunde çığlık atip uyanio yazik . alerji tesletri kandan mi yapiliyor . kaka say da artik bekliycez aksama kadar oda rezillik yaa ben de diyet yapayim bakayim bir nasil olcaz simdi mamayi alsam gene anne sutude alio cok faydasi da olmaz kafam karisti cocuk gastro yokmus unv. ya dahiliye ya endokrin den olur ama bakiolar bu durumlara dedilerbilmiyordum.bazi siteler var.oturdugun yere yakin kisilerden ucretsiz temin edebiliyorsun.yakinimda olsan bende verirdim.birbirlerine yardim ediyorlar.istersen siteyi yazarim.ama
zaman kaybedersin.dedigim gibi seni yanlis yonlendirmeyim.ama alerji belirtilwrine cok benziyor.yardimci olmaya calisiyorym.belki alerji degildir
Sırf bu yüzden haber izleyemiyorum o kadar cok üzülüp ağlıyorum kiAhh ah babasi ile sehit olan 3 yasindaki iremi haberlerde gordugumden beri Ağlıyorum cok moralim bozuk lanet olsun teröre allahimm bombalarinizi yuvalarinizdan cikmadan patlatsin bitsin arrtik bitsin
Bugün saglik ocagina gidip tarttirik oglani kızlar mamaya ve ek gidaya gecemedik biberon ve kaşıkla yemedigi icin o yuzden gece iki saatte bir emzirmeye basladim gunduzde her uyudugunda emziriyorum iki gogsumude emmeye basladi kilo almış cok şükür 8 gunde 350 gr almis 15 günde 80 gr almıştı inşallah boyle devam eder
Sagol canim Bnde izlemek istemiyorum canm ama aklım hep orda acaba diyorum bugün de şehit varmi dua ediyorum olmasin diye allah eslerimizin evlatlarimizin acisini göstermesin rabbim yardimcilari olsunSırf bu yüzden haber izleyemiyorum o kadar cok üzülüp ağlıyorum kisütüm kesilecek diye korkuyorum. Oğluna da masallah canım emmeye ve kilo almaya devam eder insallah
aminnn canim aminn inşallah bnde acmicam artikayhkdry masallah canm allah daim etsin ins icsinde buyusun minnos. ben tv acmiyorim hic bbizimki bakio diye arada nette görüyorum alllahbo serefsizlerin kökünü kurutsun
Benim eşim de afyonluBenim eşimde afyonlu :)
inşallah canım ya 10 gun kaldı dr kontrolumuzeayhkdry maşallah canım devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?