2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayni seyler bizde de var normaldir bence olması gereken Bi yerde de okumuştum çığlık atmayı öğrenir falan yaziyordu

anne sutu veriyorum canm gunde iki kere mama veriyorum toplamda 130 cc mama.400 cc sut icerse. ben ozaman necate alim deneyeyim. ucuncu mama olcak ama napalim sağlık olsun kakasi duzelir belki

anne sutu veriyorum canm gunde iki kere mama veriyorum toplamda 130 cc mama.400 cc sut icerse. ben ozaman necate alim deneyeyim. ucuncu mama olcak ama napalim sağlık olsun kakasi duzelir belki
canim sen emziriyorsan sut,yogurt,margarin,teteyag,paketli herturlu gida,ozellikle yumurta,dana eti,kuruyemis,tahin,susam,deniz urunlerini kes oyle emzir.bizde yumyrtada kan geldi.emzirsigini

Iyi akşamlar kızlar. Benim oğlumda çığlık atiyo var gücüyle :) aaa ooo bide aauuu gibi sesler çıkarıyo kedi gibi :) salya tükürük bizde de hat safhada cok zorluyo kuzumu bu dis sıkıntısı :/ bi kac gündür anason ve zeytinyağiyla yaptığım tarifle masaj yapıyorum damaklarına baya rahatlıyo hatta az once kucağımda kendi kendine uyudu

bilmiyordum.bazi siteler var.oturdugun yere yakin kisilerden ucretsiz temin edebiliyorsun.yakinimda olsan bende verirdim.birbirlerine yardim ediyorlar.istersen siteyi yazarim.ama zaman kaybedersin.dedigim gibi seni yanlis yonlendirmeyim.ama alerji belirtilwrine cok benziyor.yardimci olmaya calisiyorym.belki alerji degildir

Canım bisey sorcam alerji varsa omur boyumu öyle olacak

Ahh ah babasi ile sehit olan 3 yasindaki iremi haberlerde gordugumden beri Ağlıyorum cok moralim bozuk lanet olsun teröre allahimm bombalarinizi yuvalarinizdan cikmadan patlatsin bitsin arrtik bitsin

Bugün saglik ocagina gidip tarttirik oglani kızlar mamaya ve ek gidaya gecemedik biberon ve kaşıkla yemedigi icin o yuzden gece iki saatte bir emzirmeye basladim gunduzde her uyudugunda emziriyorum iki gogsumude emmeye basladi kilo almış cok şükür 8 gunde 350 gr almis 15 günde 80 gr almıştı inşallah boyle devam eder

sagol kuzu ya allah razı olsun ben de alayim yarın ama ben diyet yapmazsam anlami yok bebe gim emmiyor sağıp veriyorum ama yeni basladi 5 gundr böyle onceden siviya yakin kaka yapıodu simdi parcacikli arada azckk kanlı ishal gibi karni gidio bugunde nasil gaz sancisi cekti dunde çığlık atip uyanio yazik . alerji tesletri kandan mi yapiliyor . kaka say da artik bekliycez aksama kadar oda rezillik yaa ben de diyet yapayim bakayim bir nasil olcaz simdi mamayi alsam gene anne sutude alio cok faydasi da olmaz kafam karisti cocuk gastro yokmus unv. ya dahiliye ya endokrin den olur ama bakiolar bu durumlara dediler

Sırf bu yüzden haber izleyemiyorum o kadar cok üzülüp ağlıyorum ki sütüm kesilecek diye korkuyorum. Oğluna da masallah canım emmeye ve kilo almaya devam eder insallah

Sırf bu yüzden haber izleyemiyorum o kadar cok üzülüp ağlıyorum ki sütüm kesilecek diye korkuyorum. Oğluna da masallah canım emmeye ve kilo almaya devam eder insallah
Sagol canim Bnde izlemek istemiyorum canm ama aklım hep orda acaba diyorum bugün de şehit varmi dua ediyorum olmasin diye allah eslerimizin evlatlarimizin acisini göstermesin rabbim yardimcilari olsun

Kizlar su kitapcikta yazanlar bana biraz ilginc geldi.. 4-5 ay arasi muhallebi falan nasil verilcek ki? Daha oturamiyolar bile.. Hem ilk 6 ay anne sutu olayina noldu? Benim bildigim kadariyla 1 yasina kadar ana besin anne sutu. Bu kitapciga bakarsan 7-8. Ayda baya baya yemeye gecer..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…