Biz de uyanikken aynıyız bir de bir uyanınca bazen 4 saat falan uyanık kalıyor. Ve alcak sesle uyarıdan baslayarak en yukses yaygara ses tonuna dogru cikiyor oglusum :) kucaga alınmazsa yaygara kopuyor.Kızlar 35 günlük olduk.artik baya uyanık kalmaya başladı sizin bebislerde öyle mi.birde gece 11 gibi kolik şeklinde ağlama krizine giriyo bir saatten fazla suruyo sanki cani yaniyomus gibi her gece durum bu.birde merak ettiğim bisey var bir ayini dolduranlar bebeginiz uyanikken yatakta ağlamadan uzun sure duruyor mu bizim ki durmuyo kucağa alınca susuyo.
Bizimkin de gaz sorunu yok kendisi bir kac hareketle cikariyorCanim bende de var ama asitli gibi gaz yapmıyor mu bebisine ?
Maşallah canım bizimki gazli hemde fena o yüzden kaldi evdeBizimkin de gaz sorunu yok kendisi bir kac hareketle cikariyor
merhaba cnm benimde oyleydi, ilk zamanlar tek başıma bakamayacağımı bile düşünüyordum... .Zamanla alışacağız sanırım. Bende nezleydim, maalesef oğluma da geçtiİyi geceler arkadaşlar benim psikolojim ilk günlerde berbattı hem bebeğime anneliğe alışma düşüncesi birde sürekli her mıkırdanmasını açlık sanma doyuramama yetememe psikolojisi..Anne olma melankolisi..o gel git lere rağmen sütüm gitmedi çok şükür..Şimdi sabah azıcık( 75 ml-100ml ) sağdığım sütü öğleden sonra veriyorum öğleden sonra sağdığım sütü gece eşim veriyor günde bir iki saat göğüslerim dinleniyor.Uçları feci yanıyor merhem sürüyorum oğlumun emebileceği merhemler..
Çok şükür eşim yardımcı dün gece hiçbir şekilde yatağına yatmadı uyumadı eşimin kucağında geceyi geçirdi kucakta rahatlıyor tilki uykusunda ben hafif nezle olduğum için dinlendim bebeğimden biraz uzak kaldım ama emzirdim yüzüme maske takarak.Bugünse tüm gündür emiyor gaz çıkarıyor uyuyor tüm gıcığı eşimeydi galiba adam sabah işe hayalet gibi gitti. :) günü gününe uymuyor 35 günlük oldu aşkım.
Şimdi içim daha rahat. İnşallah bundan sonra huzurlu gider herşey..Alıştım sanırım herşey kabullenmeye ve alışmaya bakıyor.Hayırlısı..
Maaşallah diyelim de bozulmadın düzeniBizimkin de gaz sorunu yok kendisi bir kac hareketle cikariyor
Kızlar birsey soracagım,benim oglum bugun 29 gunluk oldu ama uyku sorunumuz var. Doyuruyorum- kilo alımı yeterli olmadıgı icin gunde 2-3 defa mama veriyorum malesef- altı da temiz ama uykuya dalamıyor. Uyuyor 5dk sonra kıpırdanarak uyanıyor,boyle 1 saat geciyor sonra sızıyor sanırım yorgunluktan.bunun nedeni nedir? Bilen veya yasayan var mı. Bir de gogsumde doymuyor.1 saat emiyor sonra ben sagıp veriyorum kaşıkla sanki hic emmemiş gibi iciyor sutu. Ne yapacagımı bilemiyorum,suanda annem yanımda sagıp vermek kolay oluyor ama o gidince beni cok zorlar cunku karnımızı doyurmamız minimum 1,5 saar alıyor.
Canım.sağma makinen hangisi?canım benimde aynı 1-1,5 saat sürüyor uyumamız, sanırım sebebi şu; oğlumun zaten uykusu oluyor, memede uyumayı çok seviyor, 5 dk emip uyuyor, emse bile uykulu olduğu için sanırım doyamıyor, gazını çıkarmak için omzuma alıyorum, uyuduğu için genelde onu da çıkaramıyor, yatırıyorum 5 dk sonra ağlamaya başlıyor, sanki günlerdir aç bırakılmış gibi... bende artık yatırıp uyanmasını bekliyorum, 5-6 defa 5'er dk emince doyuyor sanırım sonra uyanmıyor...
Ama bazen de 3-4 saat uyumuyor, sürekli emmek istiyor, ağlıyor, emdikçe sütte bitiyor, bu seferde açlıktan uyumuyor sanırım, dolaba birkaç poşet süt koymuştum, onlardan veriyorum, o uyurken gelen sütüde tekrar dolaba kaldırıyorum...
Geceleri bazen sağdığım sütü veriyorum, doyma süresi kısaldığı için daha kolay uyuyor.
canım avent elektrikli var ama çok süt çıkaramadığını düşünüyorum, kardeşim lansinoh manuel aldı, o daha çok süt çıkarıyor benceCanım.sağma makinen hangisi?
Bende de manuel var da sadece doğumun ertesi gece lazım.oldu aldım o gece 1 kere kullandım, 2 aylık olduk , başka kullanmadım daha da. Bi denemek istiyorum ne kadar süt çıkıyor diye de.merak.ettim ondan sordum sanacanım avent elektrikli var ama çok süt çıkaramadığını düşünüyorum, kardeşim lansinoh manuel aldı, o daha çok süt çıkarıyor bence
Cnm benımkı de avent sut cıkarmıyor kesinlikle elimle sıktıgımda sut geliyor sağoyorum gelmiyor boşu boşuna 250 lira verdık morelde bozuluyor sonracanım avent elektrikli var ama çok süt çıkaramadığını düşünüyorum, kardeşim lansinoh manuel aldı, o daha çok süt çıkarıyor bence
Cnm benımkı de avent sut cıkarmıyor kesinlikle elimle sıktıgımda sut geliyor sağoyorum gelmiyor boşu boşuna 250 lira verdık morelde bozuluyor sonra
Kızlar ince işlere ne Zaman başladınız? Ya da başlayan var mı? Bizim bugün doğum yapalı 65 gün oldu, söylemesi ayıp, ilk defa denedik, çok çok hafifi pembe leke geldi. Normal midir acaba?
Canım benim kız 4 eylülde beklenirken 31 temmuzda oldu. Tam 35+0 da.Bizim daha 40'a 15 gun var :)
Senin bebis buyudu bile, dogum kacinci haftada olmustu merak ettim
Canım benim kız 4 eylülde beklenirken 31 temmuzda oldu. Tam 35+0 da.
42 gün oldu bizede hala lekeler bitmedi basbayağı hala leke geliyor bide kasik ağrısı falan adamda 40 bekliyordu hala icraat yok bende korkuyorum ağrı oluyormuş resmen kardes olduk ya kaç aydır tık yokKızlar ince işlere ne Zaman başladınız? Ya da başlayan var mı? Bizim bugün doğum yapalı 65 gün oldu, söylemesi ayıp, ilk defa denedik, çok çok hafifi pembe leke geldi. Normal midir acaba?
Biz de kardeşiz :) bizim en başından beri yasaklamıştı doktor üstelik. 3 ay geçince sordum yasak devam mı die evet dedi. Sonra doktor değiştirdik ama ona sormadım bile bebiş için biz kardeş kalırız dedik :)) 10 ay mı oldu ne42 gün oldu bizede hala lekeler bitmedi basbayağı hala leke geliyor bide kasik ağrısı falan adamda 40 bekliyordu hala icraat yok bende korkuyorum ağrı oluyormuş resmen kardes olduk ya kaç aydır tık yok
Evet erken doğdu ama iyi.ki.erkenden gelmiş.miniğim. 2170,gr doğdu şimdi 4500 gr civarında canım.Oyy cok minik olmali, ne kadar dogdu ne kadar oldu canim? Keske benim de biraz erken olsaydi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?