2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz de uyanikken aynıyız bir de bir uyanınca bazen 4 saat falan uyanık kalıyor. Ve alcak sesle uyarıdan baslayarak en yukses yaygara ses tonuna dogru cikiyor oglusum :) kucaga alınmazsa yaygara kopuyor.

merhaba cnm benimde oyleydi, ilk zamanlar tek başıma bakamayacağımı bile düşünüyordum... .Zamanla alışacağız sanırım. Bende nezleydim, maalesef oğluma da geçti Burnu tıkanıyor, sürekli temizlemek gerekiyor, sesi de değişti

canım benimde aynı 1-1,5 saat sürüyor uyumamız, sanırım sebebi şu; oğlumun zaten uykusu oluyor, memede uyumayı çok seviyor, 5 dk emip uyuyor, emse bile uykulu olduğu için sanırım doyamıyor, gazını çıkarmak için omzuma alıyorum, uyuduğu için genelde onu da çıkaramıyor, yatırıyorum 5 dk sonra ağlamaya başlıyor, sanki günlerdir aç bırakılmış gibi... bende artık yatırıp uyanmasını bekliyorum, 5-6 defa 5'er dk emince doyuyor sanırım sonra uyanmıyor...
Ama bazen de 3-4 saat uyumuyor, sürekli emmek istiyor, ağlıyor, emdikçe sütte bitiyor, bu seferde açlıktan uyumuyor sanırım, dolaba birkaç poşet süt koymuştum, onlardan veriyorum, o uyurken gelen sütüde tekrar dolaba kaldırıyorum...
Geceleri bazen sağdığım sütü veriyorum, doyma süresi kısaldığı için daha kolay uyuyor.

Canım.sağma makinen hangisi?

Ben
canım avent elektrikli var ama çok süt çıkaramadığını düşünüyorum, kardeşim lansinoh manuel aldı, o daha çok süt çıkarıyor bence
Bende de manuel var da sadece doğumun ertesi gece lazım.oldu aldım o gece 1 kere kullandım, 2 aylık olduk , başka kullanmadım daha da. Bi denemek istiyorum ne kadar süt çıkıyor diye de.merak.ettim ondan sordum sana

canım avent elektrikli var ama çok süt çıkaramadığını düşünüyorum, kardeşim lansinoh manuel aldı, o daha çok süt çıkarıyor bence
Cnm benımkı de avent sut cıkarmıyor kesinlikle elimle sıktıgımda sut geliyor sağoyorum gelmiyor boşu boşuna 250 lira verdık morelde bozuluyor sonra

canim ilk cocugumda sutumu cok sagdim.bendwde medelanin vardi.iyi para vermistim o zamanlar.simdi bu bebegimde sagmiyorum.cunku sagma makinalari olandan az sagiyor.psikolojik olarak moral bozuyor.sutum az diye diye de azaliyor gercekten.
o yuzden sagmiyorum.

kizlar maltanayi ben ilk cocukta gunde 6 tane icerdim.malt ozu var.kendisi yok.ayrica icinde glikoz surubu var.bende aman aman arrtirmadi.birde teneke kutu icinde olanlar var tadi biraz degil bayagi kotu.onlar dahaiyi sanki.
Cnm benımkı de avent sut cıkarmıyor kesinlikle elimle sıktıgımda sut geliyor sağoyorum gelmiyor boşu boşuna 250 lira verdık morelde bozuluyor sonra

Kızlar ince işlere ne Zaman başladınız? Ya da başlayan var mı? Bizim bugün doğum yapalı 65 gün oldu, söylemesi ayıp, ilk defa denedik, çok çok hafifi pembe leke geldi. Normal midir acaba?

tubaomur01 dag cilegi kendimi sagarken yazdiklarinizi okudum da cidden bu makinayla sagim bir iskence. Siz kac cc cikarabiliyorsunuz??
Manual makinaya baktim fiyati uygunmus ondan da almayi planliyorum ama daha cok mu acitiyor bilginiz var mi?

Kızlar ince işlere ne Zaman başladınız? Ya da başlayan var mı? Bizim bugün doğum yapalı 65 gün oldu, söylemesi ayıp, ilk defa denedik, çok çok hafifi pembe leke geldi. Normal midir acaba?

Bizim daha 40'a 15 gun var :)
Senin bebis buyudu bile, dogum kacinci haftada olmustu merak ettim

42 gün oldu bizede hala lekeler bitmedi basbayağı hala leke geliyor bide kasik ağrısı falan adamda 40 bekliyordu hala icraat yok bende korkuyorum ağrı oluyormuş resmen kardes olduk ya kaç aydır tık yok

Iyi geceler kızlar. Bişey soracağım. Dünden beri kızımın karnından gurultular geliyor. Önceden uykusu iyiydi bugün en fazla deliksiz 1 saat uyudu. Hep uyanıyor ağlıyor emiyor sonra kusuyor. Napacağımı şaşırdım. Bu arada 3 gün önce annemlere geldik bize 1 saat uzaklıkta. Hava değişikliği mi desem pek fark yok aslında. Üşütme belirtileri mi bunlar fikri olan var mı

42 gün oldu bizede hala lekeler bitmedi basbayağı hala leke geliyor bide kasik ağrısı falan adamda 40 bekliyordu hala icraat yok bende korkuyorum ağrı oluyormuş resmen kardes olduk ya kaç aydır tık yok
Biz de kardeşiz :) bizim en başından beri yasaklamıştı doktor üstelik. 3 ay geçince sordum yasak devam mı die evet dedi. Sonra doktor değiştirdik ama ona sormadım bile bebiş için biz kardeş kalırız dedik :)) 10 ay mı oldu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…